.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

mom4eta pomognetee!

nadqvam se mom4etata da mi pomognat.zna4i tfa sum go pisala i predi no trqq da se povtarqm.6te go sukrata.mom4eto koeto xarsvam kandidatstva6e no si ostana v su6toto daskalo.molq vi akjete mi kakvo da mu kaja kato se vidim.se6no e.mnoo go obi4am i iskam da sme zaedno.vie kato mom4eta znaete kakvo bi podeistvalo.molq vi kajete.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    e kuf e problema..vie pak si budete zaedno, kvo kato si e v staroto daskalo, tva ne pre4i da se vijdate izvun u4ili6te..nali??
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

:(

ne nee.toi si ostana v daskaloto v koeto sum i az.i neznam kakvo da mu kaja kat se vidim.

Guest
    кажи му че съжаляваш че не са го приели, но все пак има едно хубаво нещо - че пак ще сте заедно в даскалото.

ако разбирам правилно проблема

:(

mi az sled po4ti 9 meseca o6te izpitvam ne6to kum nego i iskam da mu go kaja ,no kak.

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    abe ili sum ne6to sunena o6te ili ne moga da zacepa...vie hodite li haresvate li se toi znae li za tvoite 4uvstva..tva li e problema ili koe....
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Guest

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от BebeTooOoo
    mi az sled po4ti 9 meseca o6te izpitvam ne6to kum nego i iskam da mu go kaja ,no kak.
    От къде си и от кое училище? Трябва да се усамотите. Не и в клас.

of

problema e tam 4e mnoo go obi4am i sburkah kato go skusahi iskam da sme zaedno.no neznam kak da mu kaja 4e o6te go obi4am i 4e nemoga bez nego.e tfa e.dori neznam kakvo o6te da mu kaja kat se vidim.mnoo sum oburkana

e sa ne e vajno ot koe u4ili6te sum

Guest

Re: of

problema e tam 4e mnoo go obi4am i sburkah kato go skusahi iskam da sme zaedno.no neznam kak da mu kaja 4e o6te go obi4am i 4e nemoga bez nego.e tfa e.dori neznam kakvo o6te da mu kaja kat se vidim.mnoo sum oburkana
    От къде си?

Guest
    Е той изпитва ли нещо към теб?

mi ot na4ina po koito se durji smqtam 4e izpitva ne6to.toi e sramejliv i ako az n go popitam nz dali toi sam 6te mi kaje

Фен
    Град
    Pazardjik
    6tom izpitva6 4uvstva kam tva mom4e ne ti trqbva nikvi zavladqva6ti repliki ili ne6to podobno prosto mu kaji kakvo 4uvstva i mu kaji 4e ti e gadno 4e ne sa go prieli (ako e taka de) spored men tva 6te podeistva...
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: :(

ne nee.toi si ostana v daskaloto v koeto sum i az.i neznam kakvo da mu kaja kat se vidim.
    emi ne6to kato tova - "hi kak si kvo stana na izpitite ,sq tuka li 6te u4i6" i taka se po4va razgovora... i se gledaite v o4ite ...mnogo e krivo kogato nqkoe momi4e mi govori i ne me gleda v o4ite... po pricip na men tva mi prai vpe4atlenie... kogato govorq s horata da me gledat i da gi gledam v o4ite ...tova pokazva ,4e si zainteresovan naistina i ,4e si otkrit i iskren s tqh

Супер фен
    Първоначално може да си говорите по-често по коридорите и после да му кажеш каквото имаш да му казваш

Guest
    PO-tapa tema skoro ne bqh chela......tcttc

koi te e pitala dali si 4ela blq blq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си