- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако животът беше рисунка?
Ами значи...питам се, ако животът беше рисунка (една рисунка) какво бихте си нарисували? А защо сте избрали това?
Добре, че не е рисунка, че аз както не мога да рисувам...щях да видя зор с живеенето...
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ако болезненият ми живот беше рисунка, щеше да е тази:
![]()
Кръвта ми е черна, като моята душа,
смърта е красива като тъмнината на ноща,
очите ми мъртви, като гарванова песен,
с окървавени студени ръце, посрещам тази мрачна есен...
Ми сигурно на моята рисунка щяха да бъдат нарисувани доста неща, кое от кое по-несвързани! Знамето на Русия, на Франция, на България, борче, слънчоглед, морето, пиратски кораб и естествено Единственият пръстен! Щеше да има и една ръчичка, която държи граната под формата на сърце. И портрети на всичките ми приятели, сред които са just_a_kid и ^^light_purple!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
щеше да е замисленият човек със уморен поглед, скръстил ръце и усмихнат... а очите му щяха да изразяват едновременно щастие и умора...
а отзад щяха да са хора. напълно еднакви, с нищо нямаше да се отличават един от друг.
дори да тръгна да ви обяснявам няма да разберете, за това нека си остане само това
...Bear Me The Light
...
moqt 6te6e da e s mnogo veseli i stranni 4ove4eta i mnogo baloni i mnogo torti i .... abe veselo 6te e![]()
Na moqta 6te6e da ima mn veseli ne6ta sa6to taka i mn priqteli....4e na kade bez tex
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
6te6e da ima syrce,palma i ispanskoto zname!
Мога много лесно да реализирам мечтата ти.. животът е болка от която мога да те лишаПървоначално написано от Death In Solitude
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
е трудно би било с една рисунка, но все пак на моята щеше да има много цветове както в живота има предостатъчно чувства и емоции
"Целувка за лека нощ"
Защото има и тъга и щастие и двете зедно...![]()
![]()
Точно какво ще има нарисувано, незнам. Но ще е нещо в много и ярки цветове.![]()
Усмихвайте се - утре ще бъде по-зле.
Ако съдим по това какъв искам да е животът може би щях да нарисувам...остров...море,мн го море...сърце...и любимият човек.Но ако трябва да нарисъвам реалният ми живот...може би ще е един празен кръг
метъл-психопатПървоначално написано от Death In Solitude
Na moqta nqma da ima kakvito i da bilo predmeti , shte izrazq vsichko s cvetove . Mnogo mnogo cvetove , po edin za vsichki chuvstva koito sum izpitvala i shte izpitvam , shte bude sharena i qrka . Shte bude krasiva .![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Щях да нарисувам човек ходещ по една пътека, около която да има всевъзможни предмети, цветове, хора, възможности..... Но бих го нарисувал възможно най позитивно, защото ми е писнало от хора, които само повтарят, че животът им е скапан и тн.. С усмивка и много желание светът е твой![]()
WE'RE NOT LEADING
hah tova mi napomnq na edna misul"jivotut e risuvane,bez guma...."
kakvo bih narisyvala-adski mnogo ne6ta-neizbroimi sa,moje bi bih razdelila lista na malki kvadrat4eta,krug4eta,hahahah abe mai 6te e kato komiks![]()
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
... щеше да е тъпа