A dobre. Chalgarskite sa ligavi, metalskite sa dripi - mi hodete goli togava! Ne slusham mnogo metal ili mnogo chalga ili pak nqkoi drug stil. Slusham vsqka pesen koqto mi haresa bez znachenie chalga, narodna muzika, metal ,opera ako shtete(e ot opera oshte nishto ne sum si haresala de)...i povqrvaite-oblicham se savsem normalno,ne nosq kurvenski poli (vsashtnost imam samo edna dankova pola dosta dalech ot kurvenskoto), nito sum rusa s golemi cici i oshte po malko moga da peq daje i falshivo nemoga. Po taq logika i razvlecheno ne nosq i razni kojeni "nakiti" i dr metalski djundjurii. Sega NQMA da se pravq na ekspert - i na ideq si nqmam kak tochno se oblichat metali....poznavam samo edna takava i po neq nemoga da sadq shoto tq po priroda si e ovca.... Iskam da kaja che vseki si ima stil na oblichane dali povliqn ot nqkakav stil muzika ili ne - negov si e. Naprimer men 3 pati v godinata mojesh da me vidish s pantalon - moqta zapazena marka sa dankite. obojavam si gi! A na tazi macka moga da i kaja samo : Mila ne si zaslujava zarad momche. Napravi go- no ako shte se chuvstvash ti dobre..tova che slushash metal neznachi che si varzana za nego!!!