- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако срещнете гаджето?
Ами отивам при него и зарязвам мама и татко...аа забравих да кажа, че преди да отида при него искам пари от тати...кафето не е безплатно![]()
Kotetoto не искам да се заяждам, но изказването ти беше наистина тъпо..
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ако не знаят за него ще го поздравя и ще се усмихна,но тъй като те го познават най-вероятно ще спрем и ще си поговорим,ама едва ли ще го целуна пред тях-неудобно ми е да го правя!
Po malkite momicheta sig biha se pritesnqvali da go pregyrnat i celunat.. ama az sym veche na 18 godini i mislq che e syvsem normalno da si imam gadje.. Roditelite mi sashto sa liberalni i ne se oplakvam.. Koeto shte reche che shte go pregyrna i shte go celuna bez pritesneniq (vsyshnost pravila sym go)..
ами случвало ми се е (баща ми се срещна с него на вратата)те незнаеха и до ден днешен незнаят че той ми е бил гадже.как се почувствах?-ами беше адски неловко и затова гледах колкото се може по бързо да влезем в стаята да ен вземе баща ми да задава некви въпроси.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Първоначално написано от Love_wanted_
вале валеПървоначално написано от Aleandra
тва не ми го побира главата
![]()
![]()
prosot 6te mu pravq mimiki da ne me doblijava v tozi moment i posle shte mu obqsna-ili 2.toi ot na4aloto na vruzkata ni shte znae-da ne me doblijava kat sum s nashiteПървоначално написано от AnN_G
napravi li go..... svur6eno e s nego
hiperbliziram)
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ami moje bi 6te go pregarna celuna i 6te go zapoznaq s na6te![]()
Ми ако сам само с мама ще спра ще го прегарна и целуна , но ако сам с тате ще спра и просто ще го поздрава а после ще му обесна, че не сам споделяла с баща ми че хода с него и дано да ме разбере![]()
mi kato doide takav moment she napraq parvoto koeto mi doi na uma tfa ne e neshto koeto moga da planuvam
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!