.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere

KaK da go razKaram??

Zdraveite!!

Edna priqtelka iska6e da me zapoznae s edin nein priqtel i da ni orejda oba4e kato se sre6tnahme na mene mi stana spr protiven I zapo4n a da mi govori za nekwi si spr tapi ne6ta naprao spr me otvrati...Samo 4e postoqnno me dokosva i kazal 4e me haresva :// A e spr gnysen!!! Iskam da go razkaram oba4e ne grybo !!Molq vI pomognete kakwo da napravq 4e da ne me haresva pove4e!!??????

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ти си "spr" тъпо дете..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Ооо да миличка ,има и такива индивиди!Ми не му обръщай внимание аз така правя,все едно го няма.Обясни на приятелката ти че не ти харесва.Обясни му че не го харесваш,и ако не разбере от дума....все едно го няма и готово.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    К'во значи, че е "гнусен" и ти говори на "тъпи теми" ? Личи си колко си ограничена... то не може само около теб да се върти света. Аз съм сигурен, че си седяла като салапут и момчето се е чудило к'во да каже за да завърже някакъв разговор с тебе... и вместо да се зарадваш, че те е харесал ти се оплакваш!Много се дразня на такива талашити като тебе!

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Ако си е разбран...ще се усети още от поведението ти...а аз съм на мнение, че каквото не става със сила, става с груба сила

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Re: KaK da go razKaram??

Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Molq vI pomognete kakwo da napravq 4e da ne me haresva pove4e!!??????
    За това има много лесен начин.Боб+кисело зеле и после му обявяваш газова война и бъди сигурна, че вече няма да те харесва

Не казвам, че ще те обичам вечно,аз мразя вечните неща.Не казвам,че ще те обичам дълго,но поне до като умра.......!!!!

AKO SE STESNQVA6 KAJI NA PRIQTELKATA SI DA MU KAJKE 4E NQMA6 4UVSTVA KAM NEGO AKO TQ NE JELAE DA MU KAJE PROSTO GO IZBQGVAI ILI MU NAMEEKN 4E XARESVA6 DRUG
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    К'во значи, че е "гнусен" и ти говори на "тъпи теми" ? Личи си колко си ограничена... то не може само около теб да се върти света. Аз съм сигурен, че си седяла като салапут и момчето се е чудило к'во да каже за да завърже някакъв разговор с тебе... и вместо да се зарадваш, че те е харесал ти се оплакваш!Много се дразня на такива талашити като тебе!
    Ми от къде знаеш?Може да и е говорил пълни глупости!Не е казала че не е говорил за нея и за това не го харесва!Как да се раздва че някой я е харесал,та тя не го харесва и като гледам не го и понася даже,а камо ли да се кефи че я харесва!Нищо не става на сила и тя ни иска съвет а не упреци!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Guest

Zdraveite!!

Edna priqtelka iska6e da me zapoznae s edin nein priqtel i da ni orejda oba4e kato se sre6tnahme na mene mi stana spr protiven I zapo4n a da mi govori za nekwi si spr tapi ne6ta naprao spr me otvrati...Samo 4e postoqnno me dokosva i kazal 4e me haresva :// A e spr gnysen!!! Iskam da go razkaram oba4e ne grybo !!Molq vI pomognete kakwo da napravq 4e da ne me haresva pove4e!!??????
    тъпа пу**а

tupi detinski gluposti

dosta umno bih kazala ...nemoje da prenebregne6 taka mom4eto ... ili ako go napravi6 6te e super tupa i kurvenska postupkatati ti sama si se suglasila da se zapoznae6 s nego... sama si nadrobila poparata ssega 6te si q surba6

Re: tupi detinski gluposti

Цитирай Първоначално написано от mariq_ku4kata
    dosta umno bih kazala ...nemoje da prenebregne6 taka mom4eto ... ili ako go napravi6 6te e super tupa i kurvenska postupkatati ti sama si se suglasila da se zapoznae6 s nego... sama si nadrobila poparata ssega 6te si q surba6
    i az sum na pulno suglasna s vas kak moje da ima takiva malki 6avrantii kato taq prosto neznam...haha ama ti puk kak re6i 4e te haresva te ato sa te vidqli takava sumovlubena i moje da sa re6ili malko da se pogavrqt s tebe

Град
    някъде там
    Говори ли български тоя човечец??!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Ооо да миличка ,има и такива индивиди!
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да спре да те харесва ще е доста трудно.Просто му кажи,че ти не го харесваш и той едва ли ще спре да ти досажда повече.Вярно ти искаш най-доброто за себе си,но замисли се....и ти не си идеална и в очите на друг и ти можеш да говориш супер тъпи неща.Никой не е перфектен.А замисли ли се,че момчето мооже и да се е притеснило?

Голям фен
    Град

Re: tupi detinski gluposti

Цитирай Първоначално написано от mariq_ku4kata
    kwo iska6 da hodq s nego kato ne go haresvam vaob6te

Голям фен
    Град
    Nikoi mai ne me razbra!! Az vi pomolihy za savet i iskam da my pokaja 4e ne moje da stane ni6to m-y nas za6toto 1. 4e haresvam drygo m i 2. 4e toi ne mi e priqten!! i iskam da my kaja nqkak po leko za da ne go razo4arowam i da ne go naranq !! Ama powe4e ot polovinata ot vas vmesto da mi dadat savet me obijdat i t.p. A towa 4e ne sam prelesna vav o4ite na drygi-hi4 ne me interesyva ot horskoto mnenie !!

Супер фен Аватара на Barbie
    Dobre de, kude e dramata, na vseki se e slu4valo nqkoi da go haresva, puk toi da ne spodelq 4uvstvata mu (slu4va se i obratnoto...ti da haresa6 nqkoi, puk toi da ne e zainteresovan) Taka ili ina4e, kakvo napadnahte momi4eto, ne e dlujna da haresva tva mom4e - vidqla se e s nego, precenila e 4e ne e za neq...i tolkoz
    Ta, macka, prosto budi 4estna...kaji mu 4e ne spodelq6 4yvstvata mu (bez da bude6 gryba)...i 4e vsu6tnost ve4e haresva6 nqkoi dryg moje6 da mu namekne6...i taka...slu4vat se takiva raboti

Izlaji go,che haresvash drug...
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Фен
    Град
    sofia
    pomoli priqtelkata ti koqto vi e zapoznala da my obqsno 4e ne ste podhodq6ta dvoika ili kato se vidite zapo4ni da razkazva6 za nqkoe mom4e koito super mn haresva6 ili si haresvala ili prosto si izmisli ili kaji 4e si zaeta ili vaob6te ne hodi na sre6tite

Повече от фен
    kaji mu v ochtie s gaden ton "otpadash BaBy"
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    e tolkos li e slojno otivash pri nego taka milo shte mu kajesh nali prosto nemi dopadash nesi moq tip mom4eta no nali shte si budem razbirase priqteli i shte se uvajavame
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм

Цитирай Първоначално написано от Samotnik
    Molq vI pomognete kakwo da napravq 4e da ne me haresva pove4e!!??????
    За това има много лесен начин.Боб+кисело зеле и после му обявяваш газова война и бъди сигурна, че вече няма да те харесва
    =D>

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Срещнете се пак, но не бързай да го отрязваш...и му обясни, че не ти харесва като нещо повече от приятел и си останете приятели. А, ако случайно те попита за причини в никакъв случай не му казвай това :
    spr protiven I zapo4n a da mi govori za nekwi si spr tapi ne6ta naprao spr me otvrati
    A e spr gnysen!!!
    П.С:
    orejda oba4e
    Думата се пише така -> Урежда (научете се да пишете бе...)

The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

;))

shtom ne iskash da e grubo mu kaji 4e prosto ne e tvoi tip mom4e

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Боже Боже колко мъка има по тоя свят Божееееееее ....
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си