ХодиХ с приятелката си 1г. 4 месеца вчера се разделихме непожелавам на никой това което ми се случи днес най ужасния ден в живота ми. Работя в един магазин и го затварях през час и ходих в склада да плача по 20мин. Какво е това искам да е до мен не виждам смисал в живота си> Немога да си кажа до тук беше квото било било.. немога. РАзбрахме се да не чуваме и виждаме всеки знае кой кога и кьде е .. Мн сериозно ХОДЕХМЕ..Любовта ми беше най голямата от както сме заедно тя истиваше!!! ТА молбата ми е следната има ли някьв шанс да осьзнае какво е загубила или не.. Има ли смисьл да живея и за кво .. Боли ме м/у сьрцето и белия дроб от вчера боли ме всичко викам приятелите да ме успокоят.. заспивам кат се прибера за да не си мисля... Ревунча колко време ще е така... Кьде е тя защо е няма.. В момента сьм развалин@ влизат клиенти - и сигурно ме сьжеляват и виждат изкуствената ми усмивка .. ОБИЧАМ Я и зн че иксам да сьм с нея живот и половина !!! Гледам др които се обичат става ми радостно за тях и мьчно за ме самия... НЕМОГА ДА СПРА ДА Я ОБИЧАМ.... .. Имахме труден период .. Тя искаше да пробваме една седмица без да се чуваме и тьрсиме аз и казах че е по добре един пат да страдам но нз че затакова страдане става дума.. Сеа се прибирам и няма стимул утре пак сьм на работа... Дано не намразя любовта но ако тя не се вьрне сигурно така ще стане... Разказвайте колко време ви е било така.. за кво се страдали УСПОКОЙТЕ МЕ ПО НЯКЬВ НАЧИ.. УМИРАМ и не ми се живее а немога и да е чуя и вид