.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Разколебаната
    Guest

Кофти положение

Така незнаех къде да си пусна поста ,та затова тук

тази година завърших и започнах работа като сервитъорка -работата ми харесва,не е кой знае колко трудна и си сред хората -в пицария съм ...
    ОБАЧЕ персонала (30 души) с изключение на 4-5 са под всякаква критика ,УЖАСНИ са ,не не ужасни е Леко казано
    знаете ли ,знам че съм наивна (което мн ми пречи ) ,опитвала съм да се променя ,ала в нашето градче мн трудно и мн ме обиждат -каква ли не ме правят -червей,тъпа пу...а ,задръстена ,мн зле ,(а откъде най-много работя ) гнусотия ,грозна кат смъртта ( а не че се хваля ама съм сладка ) ,пача ,ку...а,не мога да работя ,по -тъпа и задръстена от мене немало ,от не съм се манала оттам (само мъжки персонал е ) и само ме опипват и като ги ударя те ме удрят ама не на майтап а силно ,оплаках се -ала кой ли ще ме чуе -нова съм и да търпя -а и за 160 лв ,то няма смисъл толко нерви-ама пари ми трябват -а мн трудно си намирам работа ,но и тамм не се търпи
    Посъветвайте ме какво да правя-да търпя ли това унижение или да си омитам парцалките ..?

И това ти го разпрят пичове, невиждали п*тка през живота си? Не мисля, че трябва да ти пука...
    Въпреки че сигурно си е кофти де. Но сама можеш да си прецениш да продължаваш ли да търпиш или да напуснеш. Опитай се да не им обръщаш внимание, а през това време можеш да си търсиш работа някъде другаде. Едва ли е толкова трудно да си намериш, имаш си години, но да не би да си от малък град?

Град
    погледни нагоре.към небето.Те ТАМ Е
    Знае6 ли аз ли4но не бих тарпяла тва.То си е ебати гаврата...ама пак от др страна не мисли6 ли 4е 6те е жалко да избяга6 и едва ли не да се признае6 за победена.Аз (по малка сам от теб) бих си сложила усмихнатото лице,ваображаемите тапи за уши и бих им теглила една "благословия" на ум.Не бива да им обрашташ каквото и да било внимание с това си даржание могат само да ти покажат колко по ниско стоят от теб.Важното е ти да знаеш коя си,и да се харесва6 такава...Използваи мотото:"Който ме обича след мен да тича,които ме мрази в краката ми да лази"Драж се мъжки и им докажи на всички колко мн повече струваш от тях...Но ако мислиш че няма да издаржиш по добре се откажи и си потарси др работа...Според мен парите на тази работа нямат значение важното е да се защитиш себеси и дори да решиш да си трагнеш да го направиш с гордо вдигната глава...Стискам палци да постапиш както е най-добре за теб
    PEACE)

тегли им една майна човек
    Живот нямаш ли си?!

Guest
    IZOB6TO NE BIVA DA TARPI6 PODOBNO OTNO6ENIE!!!TI SI 4OVEK A NE .....JIVOTNO(I JIVOTNITE NE ZASLUJAVAT TAKOVA OTNO6ENIE).MOM4ETATA KOITO TI GOVORQT TAKA NE SA NIKAKVI MYJE A KOMPLEKSARI!!!!!NAPUSNI!!!PARITE SA MALKO I...KOLKOTO I DA TI TRQBVAT....NAU4I SE DA DARJI6 PREDI VSI4KI NA SODTOINSTVOTO SI!!!TA KAKVO...TE KAKTO SA PO4NALI....KATO NI6TO MOJE I DA SI TE IZNASILQT!!!NEBIVA DA GI TARPI6 SEKUNDA POVE4E.KAJI NA SOBSTVENIKA 4E NAPUSKA6 AKO O6TE VEDNYJ NQKOI TE UBIDI I AKO NAPUSNE6 6TE RAZDUHA6 ZA OTNO6ENIETO KYM TEB PRED PRESATA V GRADA ILI...6TE PUSKA6 LO6A SLAVA NA ZAVEDENIETO AKO TOI NE VZEME MERKI!!!USPEH!!!

amigo

Moq savet e da vzeme6 da raboti6 ne6to svarzano s obrazovanieto si a ako ne zemi i si zavar6i edno Bis6e!E ako nema6 pari a roditelite ne mogat da te izdarzat to rabotata naistina e vazna!No opredeleno bih im pokazal sreden prast na tiq "selqni" i bih rabotil mezdu po svestni hora!Taka 4e uspeh mila i se bori 6oto zivotat ne e lesen i ne 4aka nikogo!Nito men !

Град
    Благоевград
    mahai se ot tam be momi4e!ne mislq 4e parite sa dostata4no za da kompensirat tova otno6enie!vse nqkade 6te nameri6 druga rabota

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си