- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hmmm seks s 12 godi6na?
Имаше една статия по тази тема със коментар на един психолог.Не мога да я намеря в момента да ви я покажа (даже незнам дали не я взех от тук)В нея пишеше че няма нищо неестесвено в това малките да правят секс.Абе въобще тази тема не ми се обсъжда
ПичПървоначално написано от Lake_bodom
шегувам се
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
а да приемеме, че приятелките им са на по 12 годиниПървоначално написано от BuBoLiNa
преди да правят секс те от кои са гледалине е имало от кои да изостават
toq forum nz dali go pose6tavat takiva momi4enca
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
awe lo6o nema koito iska i na 11 da praimakar4e ne gi podkrepqm no ne mojem i da gi sprem ....
PITBULL TERIER POWER
не са ебавки
една позната тъкмо стана на 13 и същия месец спа с един
phhhhhhhh abe na teq im trqbvat kukli a te tragnali da praq sex...A i ako edno momi4e prai sex na 12-13 6te i haresa mnogo i posle 6e stane palno kurve,6e puska na vseki sre6nat 6toto 6e se ima za mnogo GOLQMA !!! LAPE6KI ISTORIII![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
напълно съм сагласна с теб !!Първоначално написано от FiSoLiNka
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
чудя се дали да сложа -или
или [-o< ... на 12 момичето е все още прекалено малко,за секс!
2 т. от правилника. Бан на профил
Drazna se ama e dobre pone che pitat za predpazni merki..
И аз така мисля! Брао! =D>Първоначално написано от Lorraine
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Така е даже е смешна.... ХАХАХАХАХААХ
Първоначално написано от IdiOtKa
mersi
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
da taka e draznq se ... ama se draznq pove4e za6toto sa malko PIKLITE ,koito pitat za prezervativiПървоначално написано от bqsna
![]()
![]()
![]()
tova napravo e gadno.. za men e nepriemlivo.. men mi e gadno dori i momi4enca na 14-15 da go praqt.. .. daje edin den tai kato sam v ezikova gimnaziq i sedim do 5 4asa i sledobednite 4asove tam e malko po taka... svoboda i izlizam takaf.. uj do wc ama na razhodka... i 4uvam nqkaf samnitelen zvuk kato otidoh da vidq.. vidqh edno momi4e ot sasedniq klas kak na stalbi6teto se takova6e s edin golqm.. (tq e na 14) naprao mi stana gadno.. ..... nz.. a za 12-13 naprao nz... otvratitelno e!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Злат тая май е от нашиа клас курфиии омразнаха ми като видят некаф си там мухлио в 10-11 клас и айде секс секс секс пфффПървоначално написано от DARGON
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ахам тая от вашия клас.. една с гаден нос.. дето смаркала .. сети се налиПървоначално написано от Crazy_Element
![]()
MI DETSKA MU RAOTA,MA PRI VSEKI E RAZLI4NO,DRUGA RAOTA AKO E OT ADJASANA![]()
![]()
e stiga e ko. 12 godi6na po dne6nite razbiraniq ve4e e dyrta. davaite, nahvyrlqite se na 8-9 godi6nite. sled 3-4 godini ve4e i koli4kite kat sa decata 6e mislqt za seks. tui e to, welcome to the jungle
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
i az sum suglasen che temite za momicheta koito praviat sexx na 12 13 godini sa ebavki 1:1000 e momicheto koeto bi trugnalo da pravi sex na tazi vuzrast
ne men mi e qsno, razni takiva "muje" deto ne mogat da si namerqt nqkoq da im pusne i hodqt pri teq deto nqma da im otkajat,6toto se mislqt 4e kato se naebat na 12 i 6te stanat jeni ot edin put,no za da stane6 jena e nujno mnogo pova4e ot edin SEx...Първоначално написано от Анонимко
хахахаха на 12-13 години,каде са тръгнали само се питам?!!
ако от тази възраст се почва със секса незнам като станат на 17-18 с колко момчета ще се бъдат изч***ли....![]()
незнам за другите,но аз на 12 години се кефех на Барбито ми още....и въобще на 12 години момичетата са още деца!!пуф...незнам какъв човек трябва да си ,че да почнеш половия си живот преди да знаеш въобще какво означава думата "СЕКС",и също така незнам какво момче трябва да си,че да спиш с едно дете....![]()
![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от f@nt@zi@
Напълно съм съгласна с теб!
Така е, но все пак не мога да остана безразличнаПървоначално написано от Whisskas
![]()
Това е един проблем на поколенията..
И все пак има нещо вярно..Вас какво ви интересува кои на колко почва и с кого го прави.. Нали не сте вие, нали няма вие да си патите ?
![]()