.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Svirka```
    ХаХа кфо се дразните кат си нямате приятели аз още на 11 гоправих

забавен си

menchi
    Guest
    Имаше една статия по тази тема със коментар на един психолог.Не мога да я намеря в момента да ви я покажа (даже незнам дали не я взех от тук) В нея пишеше че няма нищо неестесвено в това малките да правят секс.Абе въобще тази тема не ми се обсъжда

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от Svirka```
    ХаХа кфо се дразните кат си нямате приятели аз още на 11 гоправих

забавен си
    Пич шегувам се

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BuBoLiNa
    abe o6te ot zemqta ne se vijdat sex 6e mi pravqt..tva stava 6totu ne iskat da izostavat ot priqtelkite si koito sa go praili ve4e
    а да приемеме, че приятелките им са на по 12 години
    преди да правят секс те от кои са гледали не е имало от кои да изостават

Повече от фен
    toq forum nz dali go pose6tavat takiva momi4enca
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

awe lo6o nema koito iska i na 11 da prai makar4e ne gi podkrepqm no ne mojem i da gi sprem ....
    PITBULL TERIER POWER

не са ебавки
    една позната тъкмо стана на 13 и същия месец спа с един

Фен
    Град
    blagoevgrad
    phhhhhhhh abe na teq im trqbvat kukli a te tragnali da praq sex...A i ako edno momi4e prai sex na 12-13 6te i haresa mnogo i posle 6e stane palno kurve,6e puska na vseki sre6nat 6toto 6e se ima za mnogo GOLQMA !!! LAPE6KI ISTORIII
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    phhhhhhhh abe na teq im trqbvat kukli a te tragnali da praq sex...A i ako edno momi4e prai sex na 12-13 6te i haresa mnogo i posle 6e stane palno kurve,6e puska na vseki sre6nat 6toto 6e se ima za mnogo GOLQMA !!! LAPE6KI ISTORIII
    напълно съм сагласна с теб !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    чудя се дали да сложа - или или [-o< ... на 12 момичето е все още прекалено малко,за секс!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Drazna se ama e dobre pone che pitat za predpazni merki..

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    дразня се..ама кво да се прави-всеки решава сам за себе си кога да започне полов живот.Ако мисли,че е узряла психически за това нека да го прави...макар че съм против на тази възраст..
    И аз така мисля! Брао! =D>
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Така е даже е смешна.... ХАХАХАХАХААХ

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    напълно съм сагласна с теб !!

mersi
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Hmmm seks s 12 godi6na?

Цитирай Първоначално написано от bqsna
    Zdr na si4ki nai4i iskam da vi pitam ne6u ne se li draznite kato nekva pikla na 12,13 god mi e trugnala da prai sex i po4va da pita 4ak pak i kvi prezarvativi da polzva batiii decata...no comment !!!
    da taka e draznq se ... ama se draznq pove4e za6toto sa malko PIKLITE ,koito pitat za prezervativi

tova napravo e gadno.. za men e nepriemlivo.. men mi e gadno dori i momi4enca na 14-15 da go praqt.. .. daje edin den tai kato sam v ezikova gimnaziq i sedim do 5 4asa i sledobednite 4asove tam e malko po taka... svoboda i izlizam takaf.. uj do wc ama na razhodka... i 4uvam nqkaf samnitelen zvuk kato otidoh da vidq.. vidqh edno momi4e ot sasedniq klas kak na stalbi6teto se takova6e s edin golqm.. (tq e na 14) naprao mi stana gadno.. ..... nz.. a za 12-13 naprao nz... otvratitelno e!!!
    No pain no gain!
    www.impulse.bg/dargon

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Цитирай Първоначално написано от DARGON
    tova napravo e gadno.. za men e nepriemlivo.. men mi e gadno dori i momi4enca na 14-15 da go praqt.. .. daje edin den tai kato sam v ezikova gimnaziq i sedim do 5 4asa i sledobednite 4asove tam e malko po taka... svoboda i izlizam takaf.. uj do wc ama na razhodka... i 4uvam nqkaf samnitelen zvuk kato otidoh da vidq.. vidqh edno momi4e ot sasedniq klas kak na stalbi6teto se takova6e s edin golqm.. (tq e na 14) naprao mi stana gadno.. ..... nz.. a za 12-13 naprao nz... otvratitelno e!!!
    Злат тая май е от нашиа клас курфиии омразнаха ми като видят некаф си там мухлио в 10-11 клас и айде секс секс секс пффф
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Цитирай Първоначално написано от Crazy_Element
    Цитирай Първоначално написано от DARGON
    Злат тая май е от нашиа клас курфиии омразнаха ми като видят некаф си там мухлио в 10-11 клас и айде секс секс секс пффф
    Ахам тая от вашия клас.. една с гаден нос.. дето смаркала .. сети се нали
    No pain no gain!
    www.impulse.bg/dargon

Guest
    MI DETSKA MU RAOTA,MA PRI VSEKI E RAZLI4NO,DRUGA RAOTA AKO E OT ADJASANA

Супер фен
    Град
    Burgas
    e stiga e ko. 12 godi6na po dne6nite razbiraniq ve4e e dyrta. davaite, nahvyrlqite se na 8-9 godi6nite. sled 3-4 godini ve4e i koli4kite kat sa decata 6e mislqt za seks. tui e to, welcome to the jungle

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest

Re: Hmmm seks s 12 godi6na?

i az sum suglasen che temite za momicheta koito praviat sexx na 12 13 godini sa ebavki 1:1000 e momicheto koeto bi trugnalo da pravi sex na tazi vuzrast

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ne mi e qsno koi moje da e tolkova zle che da se zanimava s nekakvi 12 godishi pikli... tctc tova ne moga da go razbera
    osven ako i momcheto ne e na 12 godini ... ama i tova ne moga da si go predstavq shoto sigorno patkata mu 3 santimetra nadurvena i sigorno ne moje da se izprazni... ebi mikata u groba ot kum krusta
    ne men mi e qsno, razni takiva "muje" deto ne mogat da si namerqt nqkoq da im pusne i hodqt pri teq deto nqma da im otkajat,6toto se mislqt 4e kato se naebat na 12 i 6te stanat jeni ot edin put,no za da stane6 jena e nujno mnogo pova4e ot edin SEx...

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    хахахаха на 12-13 години,каде са тръгнали само се питам?!!
    ако от тази възраст се почва със секса незнам като станат на 17-18 с колко момчета ще се бъдат изч***ли....

незнам за другите,но аз на 12 години се кефех на Барбито ми още....и въобще на 12 години момичетата са още деца!!пуф...незнам какъв човек трябва да си ,че да почнеш половия си живот преди да знаеш въобще какво означава думата "СЕКС",и също така незнам какво момче трябва да си,че да спиш с едно дете....
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    В нас ;)
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    хахахаха на 12-13 години,каде са тръгнали само се питам?!!
    ако от тази възраст се почва със секса незнам като станат на 17-18 с колко момчета ще се бъдат изч***ли....

незнам за другите,но аз на 12 години се кефех на Барбито ми още....и въобще на 12 години момичетата са още деца!!пуф...незнам какъв човек трябва да си ,че да почнеш половия си живот преди да знаеш въобще какво означава думата "СЕКС",и също така незнам какво момче трябва да си,че да спиш с едно дете....

Напълно съм съгласна с теб!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Мен честно казано изобщо не ме ебе кой на колко прави секс...Защо за вас е толкова важно?Не трябва ли да отговаряте само за вашите постъпки и възраст?
    Така е, но все пак не мога да остана безразлична
    Това е един проблем на поколенията..
    И все пак има нещо вярно..Вас какво ви интересува кои на колко почва и с кого го прави.. Нали не сте вие, нали няма вие да си патите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си