- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hmmm seks s 12 godi6na?
Zdr na si4ki nai4i iskam da vi pitam ne6u ne se li draznite kato nekva pikla na 12,13 god mi e trugnala da prai sex i po4va da pita 4ak pak i kvi prezarvativi da polzva batiii decata...no comment !!!![]()
дразня се..ама кво да се прави-всеки решава сам за себе си кога да започне полов живот.Ако мисли,че е узряла психически за това нека да го прави...макар че съм против на тази възраст..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ВСИЧКИ теми, в които става въпрос за момичета правещи секс на 12-13 са ебавки.
аз съм спал с 12годишна и мога да ти кажа че е екстра ако си и първи .. ама не тряя да даваш данни твои да те намерят куките или баща и.. че става лошо.
e da ama vse pak tq e na 12 i nqkaksi ne stava 6toto izvinqvai ama tq vse o6te e dete i tva me nervi adski a puk zavisi ako gadjeto i primerno e na 15 tq na 12 ebati...
Ti si super tupo parche!Първоначално написано от Sashii
A po temata..mislq che e prosto otvratitelno, jalko..
Az na 12 godini si izgraeh s kuklite, daje ne znaeh kakvo e sex..![]()
Sashiи за теб не се и съмнявам,че си спал с 12 годишна..ха
По темата еми всяка когато прецени,че е готова,макар че на тая възраст не може да прецени добре...
abre nz az mislq 4e si ima mqsto i vreme kakto e kazal carq-kogato mu doide vremeto
абе хора т'фа е една Анелия от кв. Стрелбище в София. Има гръдна обиколка 125см. Размер на сутиена D.. мислите ли че е дете!?
aweee nz koq e az prosto pitam kak gledata na tiq ne6ta
не си прав.колкото и да е отвратително,има и такижа 'девойки'Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
тъпа работа..още прави под масата ходят,иначе правят секс.. ха ха ха...
get off.
абе хора т'фа е една Анелия от кв. Стрелбище в София. Има гръдна обиколка 125см. Размер на сутиена D.. мислите ли че е дете!?
стига бе,на 12 пък с цици кат бидони,нещо не ми се вярва.
ебавки,ебавки ама тия,дето на 12-13 не са девствени ги цъкат като за световно...Първоначално написано от Lake_bodom
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
повечето момичета на 12год. разправят че искат секс с еди кои си,за да му привлекат вниманието,ако е по-голям от тях.И ако наистина се ебе с дадения бате той естествено ще я зарежера, а тя е на 7-мото небе,щото баткото я е "ПРЕЕБАЛ"...абе детски изгьзици
Ха!! А бе вие не знаете ли,че на 12 години вече са жени бе??!!
Чукат се , пият, друсат се!!!
![]()
![]()
Ами честно казана ме дразни.Но то с ие за тяхна сметка.Такива курви ги оправят батковци на по 20.
Значи за теб рамерът на сутиена е главния (единстрвения) критерий за това, дали въпросната е дете или жена.Първоначално написано от Sashii
Жалко за теб.
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
"За бройката", налиПървоначално написано от Sashii
Боже колко тъпи хора има по тая земя, Боже.Е кво като има големи цици ебати педераста...Ти кво ако пишката ти беше 5 см. щеше да се водиш първокласник ли?
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
MISLISH LI??Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
AUUU BRAVO BE GOLQMO POSTIJENIE =D> =D> KATO NE MIJE6 DA SI NAMERI6 ISTINSKA JENA S OPIT DA TI PUSNE... 6TE HODI6 PRI ZABLUDENITE I OBURKANI MOMI4ENCA NA 12 GOD... JALKA KARTINKA..Първоначално написано от Sashii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxa tva e gadno..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
12 годишните да вървят да си играят на кукли,да си пишат домашните и да се научат какво е федербал и народна топка!А не да правят секс!
Първоначално написано от skate_warrior
\/ \
/ \
/
![]()
zaslujava si goПървоначално написано от skate_warrior