.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 98
    bqsna
    Guest

Hmmm seks s 12 godi6na?

Zdr na si4ki nai4i iskam da vi pitam ne6u ne se li draznite kato nekva pikla na 12,13 god mi e trugnala da prai sex i po4va da pita 4ak pak i kvi prezarvativi da polzva batiii decata...no comment !!!

Супер фен
    дразня се..ама кво да се прави-всеки решава сам за себе си кога да започне полов живот.Ако мисли,че е узряла психически за това нека да го прави...макар че съм против на тази възраст..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ВСИЧКИ теми, в които става въпрос за момичета правещи секс на 12-13 са ебавки.

аз съм спал с 12годишна и мога да ти кажа че е екстра ако си и първи .. ама не тряя да даваш данни твои да те намерят куките или баща и.. че става лошо.

bqsna
    Guest
    e da ama vse pak tq e na 12 i nqkaksi ne stava 6toto izvinqvai ama tq vse o6te e dete i tva me nervi adski a puk zavisi ako gadjeto i primerno e na 15 tq na 12 ebati...

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Sashii
    аз съм спал с 12годишна и мога да ти кажа че е екстра ако си и първи .. ама не тряя да даваш данни твои да те намерят куките или баща и.. че става лошо.
    Ti si super tupo parche!
    A po temata..mislq che e prosto otvratitelno, jalko..
    Az na 12 godini si izgraeh s kuklite, daje ne znaeh kakvo e sex..

Фен
    Град
    In your mind~
    Sashiи за теб не се и съмнявам,че си спал с 12 годишна..ха

По темата еми всяка когато прецени,че е готова,макар че на тая възраст не може да прецени добре...

bqsna
    Guest
    abre nz az mislq 4e si ima mqsto i vreme kakto e kazal carq-kogato mu doide vremeto

абе хора т'фа е една Анелия от кв. Стрелбище в София. Има гръдна обиколка 125см. Размер на сутиена D.. мислите ли че е дете!?

bqsna
    Guest
    aweee nz koq e az prosto pitam kak gledata na tiq ne6ta

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    не си прав.колкото и да е отвратително,има и такижа 'девойки'
    тъпа работа..още прави под масата ходят,иначе правят секс.. ха ха ха...
    get off.

guuuuuuuuuuuu
    Guest
    абе хора т'фа е една Анелия от кв. Стрелбище в София. Има гръдна обиколка 125см. Размер на сутиена D.. мислите ли че е дете!?

стига бе,на 12 пък с цици кат бидони,нещо не ми се вярва.

ебавки,ебавки ама тия,дето на 12-13 не са девствени ги цъкат като за световно...
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

{}{}{}
    Guest
    повечето момичета на 12год. разправят че искат секс с еди кои си,за да му привлекат вниманието,ако е по-голям от тях.И ако наистина се ебе с дадения бате той естествено ще я зарежера, а тя е на 7-мото небе,щото баткото я е "ПРЕЕБАЛ"...абе детски изгьзици

Голям фен
    Ха!! А бе вие не знаете ли,че на 12 години вече са жени бе??!!
    Чукат се , пият, друсат се!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами честно казана ме дразни.Но то с ие за тяхна сметка.Такива курви ги оправят батковци на по 20.

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Значи за теб рамерът на сутиена е главния (единстрвения) критерий за това, дали въпросната е дете или жена.

Жалко за теб.
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    "За бройката", нали Боже колко тъпи хора има по тая земя, Боже.Е кво като има големи цици ебати педераста...Ти кво ако пишката ти беше 5 см. щеше да се водиш първокласник ли?

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    MISLISH LI??

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от bqsna
    e da ama vse pak tq e na 12 i nqkaksi ne stava 6toto izvinqvai ama tq vse o6te e dete i tva me nervi adski a puk zavisi ako gadjeto i primerno e na 15 tq na 12 ebati...
    TAKA SI E

Град
    SOFIA
    AUUU BRAVO BE GOLQMO POSTIJENIE =D> =D> KATO NE MIJE6 DA SI NAMERI6 ISTINSKA JENA S OPIT DA TI PUSNE... 6TE HODI6 PRI ZABLUDENITE I OBURKANI MOMI4ENCA NA 12 GOD... JALKA KARTINKA..

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    xaxaxa tva e gadno..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    12 годишните да вървят да си играят на кукли,да си пишат домашните и да се научат какво е федербал и народна топка!А не да правят секс!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    xaxaxa tva e gadno..

\/ \/ \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    xaxaxa tva e gadno..
    zaslujava si go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове