Imam edin gaden problem!Mom4eto koeto haresvam ot blizo 3 godini i s koeto sum hodila ve4e dva puti iska da pravim sex.Otna4alo vsi4ko zvu4i napulno v ramkite na normalnoto,no ima nqkolko podrobnosti: 1.Skusa s men predi okolo 15 dena zaradi biv6ata mu priqtelka.(sre6tnali se na plaja i cql den bili zaedno)E ve4erta toi me zarqza.No biv6ata i toi ne sa zaedno daje sa se namrazili sled onzi den za ne6to si. 2.Nie ve4e ne hodim,no toi prodaljava da si iska ot men. 3.Purviqt put kogato mi kaza 4e iska da spi s men,nito hodehme,nito se bqhme vijdali skoro.(sestra mu mi e mn dobra pr. i po4ti postoqnno sme zaedno,rqdko uspqvam da go izbegna kogato hodq u tqh)Kogato si poiska za purvi pat go napravi tolkova vulgarno,az dori ne sum si i predstavqla 4e to4no toi 6te mi zadade podoben vupros!!! 4.Durji se s men prenebrejitelno pred drugi i po4ti ne se se6ta za men(ne mi zvunka na gsm-a i ne mi pi6e v 4ata). 5.Mnogo 4esto pita za edna ot moite priqtelki i sled kato go popitam za6to go pravi kazva 4e e samo za da me drazni(e kak taka da me drazni nali se pravi 4e u6 ne mu puka za men) 6.Postoqnno mi zadava vuprosa:Koga?(koga 6te mu pusna),a az vseki put otlagam za6toto ne sum sigurna 4e toi e dostoen da mi bude purvi.Otlagam i za6toto adski mn me privli4a,a puk ako mu kaja 4e nqma da spq s nego 6te me zareje napulno,a az se 4uvstvam tolkova.....kak da go kaja......6tastliva v pregradkite mu,kogato me celuva,kogato e do men(razbirate me nali?!) E tova e ob6to vzeto nqma kakvo pove4e da obqsnqvam i bez tova stana dulgo 4etivo:P !!!Molq Vi pomognete mi!!! Daite nqkakvi saveti,neznam kakvo da pravq!