- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й кажа?!какво да й кажа?!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте...скоро се запознах с едно момиче...имаме общи приятели и така се запознахме.От тогава сме се виждали няколко пъти,всеки ден сме в чата и си говорим.Някак си усещам,че сякаш ми допада защото е сладка наистина
Та обръщам се към вас...както да й кажа...след време искам да й кажа,че я харесвам...а дотогава може и да съм се влюбил в нея...както е почнало
Какво да й кажа?Как да й го кажа...пф ама че съм и аз ама какво да направя,може и да не получа разбиране,но няма значение.
Разчитам на вас

Пфф има 6546523 теми за тфа...

Просто смелост и малко непукизъм...Трай
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi

Pokaniq da izlezete samo dvamata i pogovorete si itakamz ne6tata 6te si doidat ot samosebe si i ako tq te xaresva perfektno
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
mi izleste nqkude pogovorete si i takam ne6tata 6te si doidat sami...

Saglasna sam!Ne my misli tolkowa prosto q pokani na kafe i i kaji 4e q haresva6!Moje i tq da te haresva...Първоначално написано от Axxxel

miii ako ne e prosto momenta prishtqvka otidi pri neq i i kaji kakvo chuvstvash i taka....deistvai direktno

ami ako tq ne otgovarq na 4yvstvata mu?...
po dobre se opitai da razbere6 dali te haresva a posle pokaniq da izlezete samo dvamata i ne6tata 6te potragnat 6te vidi6

i az taka mislq,posle e lesnoПървоначално написано от ANGEL4E

Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Джъст тел хър-муки ис дъ бест пич ин дъ уърлд!Какво да и кажа?
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
То ако можех да разбера дали ме харесва...нямаше да има такава тема
благодаря за съветите ама...пф ще видя как ще дойдат нещата...
всеки съвет е добре дошъл все пак!

покани я да излезете заедно накъде след това по заооообиколен начин й кажи че я харесваш може и направо ти си избериуспех
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."