- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- otnosno bronza?
Ем, за бронза не зная.. По-вреден е от Калето. Инак.. За Калето.. Преди имах мн тежък период - 6 месеца лъхане. Сега го отказвам. Засега успешно, въпреки че е мн трудно. 5 пъти припаднах последни 2 седмици, през които лъхах. Всеки от тези 5 пъти е имало вероятност докато съм в безсъзнание да тръгна да повръщам, да се задавя и да умра. Слава богу, не се случи. Халюцинациите иначе са много приятни. Моите най-чести халюцинации бяха, че мога да направя каквото си поискам от торбичката - просто я намачкваш, тя заема някаква форма, вече фантазията ти разработва формата.. И се превръща в нещо красиво.. Цвете, жабка, даже колумбиец в национална носия.. И при тези леки халюцинации горе-долу оставаш адекватен, което е най-якото.. Защото тези халюцинации не изглеждат като сън, а като реалностЛошото е, че при повечко лъхане почваш да фъфлиш, ама дотолкова че нищо не ти се разбира.. Веднъж като припаднах така си джаснах главата, че после 1 седмица ме боля цицината на тила ми :/ Гадно нещо е.. След дълга употреба се получават мозъчна и мускулна атрофия.. Отслабваш, но увисваш като торба. Слава богу не стигнах дотам. Ако искате повече инфо, казвайте. Доста съм разследвала по темата.
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.