- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Big brother3 или Survivor
Първоначално написано от BeBcHeTo
Shte gledam osnovno Survivor,no nqkoi pat 6te gledam i BB3 edna moq poznata i na edna moq pr maika i 6te u4astvat.
kak se kazvat :PПървоначално написано от {PiSaNkAtA}_{MiMi}
![]()
damПървоначално написано от Novkov
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Мммм...Не вярвам че времето ще ми стига дори за едното от двете ама в началото мисля да гледам Survivor,а после което го дават по-късно (е Big Brother не съм го харесвала особено ама ако е интересно може...).Иначе съм гледала чуждата версия на Survivor и много ми хареса
![]()
SurvivorНе само защото ми е интересно какво ще представлява, но и защото тва Биг Брадър толкова изпростя, и такива идиоти участват, че ми иде да си метна ТВ-то през прозореца като го гледам
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Survivor razbita se do sega sam gledala 3 sezona na amerikanskiqt survivor i e super qko a BB3 6te e nqkoq pumiq kato prednite ...![]()
Определено ще гледам Сървайвър. Сигурно ще е по-интересно.
Приятелството е като една душа в две тела.
Това, което твърдя, може и да не е вярно, но допускам, че е възможно.
Амиии...нито едно от двете,но естествено предпочитам Сървайвър,като гледам какви ненормалници и фусти са вкарали в тая тъпа къща.
estestveno 4e Survivor,za6toto predpolagam kakvo 6te ima v BB3,pak nqkvi,koito se mislqt za mn umni
ами нито едно от двете.всъщност от Survivor гледах само 5 минути..може да се окаже интересно..а Big Brother 3 e супер елементарно предаване.Единствено Ева ми харесва и бих гледала от време на време(когато няма нищо друго интересно),единствено заради нея,какво става в Къщата..
get off.
Ем сигурно няма да гледам нито Survivor нито ВВ3,но предпочитам Сървайвър.
Туй Сървайвър е баси скуката...Мърдок ще си изяде джапанките като види равносметката на края...и как гърците от Нова Тв му се смеят. Сървайвър е хубаво предаване да участваш, но не и да гледаш.
Големия Брат 3 - ето това ще гледам![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Естествено че Биг Брадър! Тоя път ще бъде още по-яко от предишните хаха селяния, но какво от това, се пак е за забавление![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Nito edno neshta da gledam edinstveno ako pochne "Strah" she go gledam
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еи Страх кога почва,аз преди го следях,преди 1 месец му видях рекламата ама незнам кога го дават
hahah ne gi haresvam i dvete
тва сървайвър леко набозява...
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от BeBcHeTo
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "