- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Big brother3 или Survivor
няма да ги гледам..тъпи са![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Биг брадър е абсолютно простотия, в която само един уважаващ себе си () тъп чалгар може да се навие да участва, а още по-тъп от него може да се навие да гледа простащините му...
Та явно няма да го гледам.
Сървайвър е нещо друго, поне изданията, които съм гледала бяха интересни, а и ми доставя удоволствие да наблюдавам как с всеки изминал ден хората изгладняват все повече и стават все по-злобниПросто в началото са едни, а в края са съвсем други и изпитанията, на които са подложени ми изглеждат доста по-смислени от тва да стоят затворени в някаква тъпа къща. Естествено зависи главно от хората, но все пак дори оная силиконка ми е забавна в такава ситуация
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Гласувам за Survivor и с двете ръце!Това е нещо ново и много по-интересно от "Бай Биги", където между другото са вкарали абсолютни селяни и простаци(моите уважения!!!).
Само като чух онова селското "Въй-въй-въййййй" ми стана ясно за какъв Биг Брадър ще си говорим!!! Много са зле горките хорица - това си е мое мнение все пак. Не ми харесва. И честно казано ако го гледам от време на време, то ще е само за да съм в час с това какво става в къщата, та да мога и аз да кажа някакво мнение евентуално ако стане въпрос за ББ. Другото което мога да споделя като впечатление обаче, е че самата презентация на ББ ми харесва мн повече, от колкото тази на Сървайвър. Тази на последно-споменатото предаване просто м исе струва по-безинтересна.
Интересно ще ми бъде обаче и предаването "Страх". Мисля само веднъж съм го гледала и ще има "емоушън!"
Някой знае ли кога и по коя ТВ започва излъчването му?
![]()
И двете са едни простотии.......![]()
Нито едно от двете.Тъпи са...
Survivor e супер тъпотияББ3 поне има интрига
![]()
СТРАХ рулзз![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Мен и двете са ми интересни.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
I az mislq taka po-dobre survivor ot kolkoto glupostite na bbПървоначално написано от BeBcHeTo
Mira bien, todo va mal y todo est
o i az shte gledam strah ako izobshto go pusnatПървоначално написано от NaDuFcHe
ina4e uj shtqh da gledam survaivur ama....................
аз гледам и двете
първо изгубени и бб3 по нова
а на др ден си дърпам сървайвр и него също го гледам
но това е когато съм си вкъщи
Що за тъп вапрос?! Сървайвър е от 20.00, а Big Brother е от 21.00! Който иска може да ги гледа и двете.... пфууу...
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
az ni6to nqq da gledam za6toto big brother e palna prostotiq a survivor sam gledala mnol pati est 4ujdi izdaniq .. a taka kato gledam survivor BG se prevru6ta v big brother ..![]()
az li4no gledam i dvete no po me kefi big brother 3 puk i ne e na zapis
Да правилно кефя се и на двете но ББ е по-добър няма какво да се лъжем.Първоначално написано от Fiola
Първоначално написано от dance_with_devil_
![]()
Oпределено предпочитам Survior просто няма толкова много кретени на едно място![]()
![]()
Survivoooooooooooooooooor! И между другото много ми хареса Ахмед![]()
![]()
Big Brother 3 ме разбива от смях особено Пламен и Панайот. Не знам от къде ги изнамериха такива индивиди.