.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Супер фен
    няма да ги гледам..тъпи са
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    вход Б [KMD]
    Биг брадър е абсолютно простотия, в която само един уважаващ себе си ( ) тъп чалгар може да се навие да участва, а още по-тъп от него може да се навие да гледа простащините му... Та явно няма да го гледам.

Сървайвър е нещо друго, поне изданията, които съм гледала бяха интересни, а и ми доставя удоволствие да наблюдавам как с всеки изминал ден хората изгладняват все повече и стават все по-злобни Просто в началото са едни, а в края са съвсем други и изпитанията, на които са подложени ми изглеждат доста по-смислени от тва да стоят затворени в някаква тъпа къща. Естествено зависи главно от хората, но все пак дори оная силиконка ми е забавна в такава ситуация
    You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Гласувам за Survivor и с двете ръце! Това е нещо ново и много по-интересно от "Бай Биги", където между другото са вкарали абсолютни селяни и простаци(моите уважения!!!). Само като чух онова селското "Въй-въй-въййййй" ми стана ясно за какъв Биг Брадър ще си говорим!!! Много са зле горките хорица - това си е мое мнение все пак. Не ми харесва. И честно казано ако го гледам от време на време, то ще е само за да съм в час с това какво става в къщата, та да мога и аз да кажа някакво мнение евентуално ако стане въпрос за ББ. Другото което мога да споделя като впечатление обаче, е че самата презентация на ББ ми харесва мн повече, от колкото тази на Сървайвър. Тази на последно-споменатото предаване просто м исе струва по-безинтересна. Интересно ще ми бъде обаче и предаването "Страх". Мисля само веднъж съм го гледала и ще има "емоушън!" Някой знае ли кога и по коя ТВ започва излъчването му?

Голям фен
    И двете са едни простотии.......

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    И двете ще си гледкам. Сега в Биг Брадър са ми много интересни тризначките и Пеню/Пепи. А ако става за въпрос Сърваъвър е много по-интересно.

Нито едно от двете.Тъпи са...

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Survivor e супер тъпотия ББ3 поне има интрига
    СТРАХ рулзз
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Мен и двете са ми интересни.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Emi az 6te gledam Survivor za6toto se nagledax na prostotiite na Big Brother
    I az mislq taka po-dobre survivor ot kolkoto glupostite na bb
    Mira bien, todo va mal y todo est

Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Nito edno neshta da gledam edinstveno ako pochne "Strah" she go gledam
    o i az shte gledam strah ako izobshto go pusnat ina4e uj shtqh da gledam survaivur ama....................

аз гледам и двете
    първо изгубени и бб3 по нова
    а на др ден си дърпам сървайвр и него също го гледам
    но това е когато съм си вкъщи

Що за тъп вапрос?! Сървайвър е от 20.00, а Big Brother е от 21.00! Който иска може да ги гледа и двете.... пфууу...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    az ni6to nqq da gledam za6toto big brother e palna prostotiq a survivor sam gledala mnol pati est 4ujdi izdaniq .. a taka kato gledam survivor BG se prevru6ta v big brother ..

Повече от фен
    az li4no gledam i dvete no po me kefi big brother 3 puk i ne e na zapis

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от Fiola
    Що за тъп вапрос?! Сървайвър е от 20.00, а Big Brother е от 21.00! Който иска може да ги гледа и двете.... пфууу...
    Да правилно кефя се и на двете но ББ е по-добър няма какво да се лъжем.

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от dance_with_devil_
    Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Ами защото BiG Brother ще излъчва трето поредно издание и поне се знае какво може да се очаква. Ще загледам Survivor,защото ми е интересно какво ще представлява
    i az sum na tova mnenie

malone
    Guest
    Oпределено предпочитам Survior просто няма толкова много кретени на едно място

Guest
    Survivoooooooooooooooooor! И между другото много ми хареса Ахмед

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Big Brother 3 ме разбива от смях особено Пламен и Панайот. Не знам от къде ги изнамериха такива индивиди.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си