- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Shibani Narkomani!
ei neznam kakvo stava,oba4e dnes za malko se razmina bez trupove za zadnata stranica na no6ten trud.jiveq v centura i tozi mesec za vtori put mrusni pompi mi vlizat vuv vhoda na kooperaciqta da se bodut.Purviq put mrusnoto govedo izbqga kato hlebarka po stulbite no dnes dvamata,koito imaha ne6tastieto da me sre6tnat stanaha na kiufteta blagodarenie na 4i4ko boks.jiveq v tavansko pome6tenie nad apartamentite v kooperaciqta i mrusnite bokluci idvat pred vratata na plo6tadkata na stulbite mi da se bodut!a si mislih 4e boklucite na heroin ve4e ne sa tolkova mnogo.dnes ot vhoda mi izletqha dve smazani glavi,no sledva6tiq put prosto nqma da moga da si vdigna perdeto.predlagam ma6tabna akciq v raiona okolo NDK do popa i po gradinkite zad kooperaciite,gradinkata na Sedmo4islenici (i tam predi godina ima6e mele s herci) i na Narodniq teatur.Vreme e da iz4istim gradut ni ot tezi bezmozu4ni bezpolezni paraziti.
Време е компетентните служки да си вършат работата. Това не са 'те', а тъпкия боклук, който взимат. Трябва да се лекуват, не да се пребиват.Vreme e da iz4istim gradut ni ot tezi bezmozu4ni bezpolezni paraziti.![]()
da,machoka.dnes dvama bqha izlekuvani!za tqhno ne6tastie oba4e zabolqha ot lipsa na zubi i s4upeni tikvi.nikakuv tolerans!
С насилие не се решава този проблем. Днес ти си ги пребил, утре те ще идат да си го изкарат на малки деца, по далеч по-жесток начин.Първоначално написано от justinsfhc
Наркоманите са ми адски противни. Има един от класа ми, който идва на даскало напушен и надрусан с амфетамини. Някой път ще го сритам, защото много ме дразни! Наркоманите само с бой се оправят. Ако бяха малко по-умни нямаше да започнат да се друсат.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
machoka vqrno e i tva.za tva ima radikalno re6enie.edna no6t se organizirame ne e nujno da sme pove4e ot pet 4oveka 6toto dnes sam gi smlqh tiq dvamata a i 4etirima da bqha pak 6tqha da go duhat 6toto tva sa 6ibani herci.edinstvenoto kofti koeto mogat da ti pri4inqt e da i plisne tqhna kruv nqkude q v oko q v rani4ka togava e ujasniq film.az za tva 6e hodq da si pravq test za h.i.v. sled mesec 6toto dnes ot toq boks dqsnata mi ruka be6e absoliutna ka6a i ima6e baq moq kruv ama 4ovek kato poludee ne gi use6ta tiq ne6ta.ta tva be6e offtopic govoreh za re6enieto.poneje skapanite policai ni6to ne pravqt,kato se zatopli malko vremeto da po4nat da nalazvat gradinkite tiq bokluci,a ne da se butat po vhodovete.edna no6t ni trqbva da minem prez nqkolko mesta i da gi SMAJEM,da gi nahvurlqme na par4eta na nqkoi centralen bulevard i na sutrinta kukite da si gi namerqt.
6te padat glavi.skapani paraziti.
Забравих да кажа, че въпросният тип е идвал и нашмъркан... освен това, краде от деца 6ти клас. Дали не е боклук?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
П.П. Продължавай да ги лекуваш.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
na liniq i na6murkan e edno i su6to.ina4e da,le4ebniqt proces produljava.
И в моя вход имаше ама само като се видяха с баща ми повече не са стъпвали.. И все пак - Отърване няма... Good Luck обаче каквото и да правите![]()
nqma nikakuv problem imam dva boksa(ediniq sum go nalepil s kabur4eta otped i e s izolirband...ma6ina e...) i policeiska palka.tva e = na trima ekipirani ekzekutori.vseki moje da nameri nqkoe i drugo jelqzo.daje sa kato se zamislq v kilera ni ima edna metalna truba koqto vinagi mi se e vijdala dosta podhodq6ta za takiva meropriqtiq.imah i beizbolna buhalka oba4e q dadoh na edno mom4e predi vreme poneje toi ima6e da kurti glavi,ta kato gi izkurti ne mi q vurna 6toto prekusnahme kontakti s nego...jalko.be6e hubava bata imam dobri spomeni.
s izolirband e mnogo dobur nomera,nali se se6ta6 s kabur4etata kva e cakata.probiva6 izolirband4eto otkum lepq6tata strana i lepi6 edin takuv red,pod nego o6te edin,pod nego o6te edin do kudeto ti haresva i posle donamotava6 otgore s o6te plastove lepenka koito kabur4etata probivat,taka gi zastoporqva6 i stava mnogo 6ibana rabotata![]()
nekuv agraren urbanisti4en bozdugan e tva hahahah
da beee sega se se6tam 4e nqkude v kilera mi (ei tva e dejavu,vtori post govorq za toq kiler vse edno e magi4eski :P) ima 4ift doc martins.palkata e ot normalnite ot toq lo6iq kau4uk.ostavq mnogo mnogo lo6i sinini...![]()
abe na men ne mi idva s palka ili s truba da bluskam,ne 4e ne bih go napravil po glavata na hercata s kef,ama nqkak si po mi se sgrqva du6ata kogato iumrucite mi se vpivat vuv fizionomiqta mu... btw kak se kazvat boksovete na angliiski?tva e ne6to koeto nikoga ne sum znael.
verno li be hahah az se 4udih predi 5 godini knuckledust kvo zna4igrupata e Knuckledust i e edna ot nai-brutalnite
London HC.Super liubima banda,partiika sa s nai-liubimite mi --> 50 Caliber,a tehni 4lenove sa i v Beatdown Fury.Vse londonski grupi.
nau4ih ne6to dnes![]()
Абе кви биячи сте щом разчитате на тояги.Иначе ако фанете наркоманчета ме викайте - , дължът ми един касетофон за 600 лева който га тафнаха ей така за кеф без панела му да ми е гадно на мене, и един пребит наркоман избива 10 лева от дългът им неква такава тарифа им сметнах. Та тепърва ще имам мазоли по крайниците.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Ми иам едно нунджако текстолитово (от колчета за палатка по здраво от стомана) дето и идеално за трошене на кости, ама ме е страх да ги удрам в главите оти после не искам да го лежа наркомана му гнусен. Ти поне си малък ама едно време като бяха скиновете - (истинските) в българия и един ортак бодна един мангал в бедрената артерия и...![]()
Не нам, на един ортак е братчед.
abe bili sme se s edin poznat s drugi dvama s takova ninjako i 4ove4eca si gi trepe6e ba6 v glavite,vqrno 4e ediniq ima6e desetina 6eva na glavat posle no ne go pre4uka...puk i da pretrepe6 gadnata herca kvo te ebe,hvurlq6 go nqkude i na nikoi nqma da lipsva.
Ее дилърите сички ги знам, даже един верно е на 15 разнася с пистарката и го гледам къд се разкешва зад завоя в една С класа.
mne...za sujalenie ne si prav (ili za radost?) prosto poslednite godina dve se naloji tendenciqta da se naemat mu6i4ki.tva sa to4no takiva malki kopelenca,koito samo nosqt kvoto trqbva na koito trqbva sled kato sa se obadili na dilura.mnogo lapetii sa privle4eni ot varianta da izkarat lensi pari.samite diluri sa dosta po-golemi hora...a i tiq lapetiite razkarvat predimno ganja i nqkoq i druga sintetika.hercata e druga rabota...a to4no te sa tiq deto trqbva da mrat.