.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

nai dobrite priqteli

za6to vinagi uj nai dobrite ti priqteli ti zavijdat za vsi4ko koeto si postignal i za tova 4e si 6tastliv?

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    щото са ти "уж най-добри приятели"
    СХВАЩАШ ЛИ????!!!!
    ТИ ГО КАЗА,кво питаш?

Супер фен Аватара на pinki
    Ne znam!Naposleduk mnogo 4esto zapo4nax da si zadavam tozi vupros!Za6to?
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Guest
    za6toto te ne sa 6tastlivi i iskat da imat ne6tata,koito ti ima6.no ponqkoga zavistta e hubavo ne6to,za6toto te kara da se stremi6 da postigne6 ne6tata,koito iska6.vinagi ima zavist,dori i mejdu priqteli i tova e normalno,otdelen vupros e 4e tq ne trqbva da se pokazva tolkova qvno.

Мега фен
    А защо да не завиждаш на хората, че са щастливи? Завистта не означава злоба и лоши намерения.

Град

kudravoto

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А защо да не завиждаш на хората, че са щастливи? Завистта не означава злоба и лоши намерения.
    a dobre nqkoi moje li da mi obqsni za6to nai dobrata mi priqtelka obajdam i se nali da se vidim za6toto ne sum q vijdala ot bala i vikam hubavo aide da izlezem i tq nali vika hubavo aide i posle nito me 4aka na mqstoto kudeto e sre6tata nito mi se obajda da kaje 4e nqma da doide

Мега фен
    Може би я дразниш или не иска да общува вече с теб. Защо свързваш всичко със завист? Защото имаш гадже и си студентка?

Град

kudravoto

mi ne ama za6to predi delqhme si4ko i bqhme zaedno 5 godini a sega ne e taka i plus tova tq postoqno mi povtarq6e da skusam s priqtelq si za6toto spored vsi4ki e narkoman

Мега фен
    Знаеш ли значението на думата "завист"? Май не го знаеш. МОже би просто се е разочаровала, защото вече не сте най-добри приятелки.

А за приятеля ти - ако мисля, че приятелят на моя приятелка е наркоман, и аз ще настоявам да скъса с него.

Град

kudravoto

blagodar'

Guest
    moje da go kazva za tvoe dobro,a i tova 4e ne e do6la na sre6tata ne zna4i 4e ti zavijda samo.moje da se e slu4ilo ne6to ili naistina da ne iska ob6tuva ve4e s teb.sigurno ne ti e bila edna ot nai-dobrite priqtelki 6tom ti pravi takiva nomera sega.

Guest
    nz! vsi4ko e mn otnositelno.az naprimer sum se obedila 4e po4ti vinagi gre6a v precenkata si za horata i zatova imam mn malko istinski priqteli pred koito nikoga oba4e ne sum 100% iskrena.

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Edva li tova e nai-dobrata ti priqtelka......
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Там ни е проблема на българите, гледаме на другия да му е по-лошо от колкото на нас, за да сме добре ние Само истинските най-добри приятели не биха завиждали, а радвали от успехите ти.

Супер фен
    Не си уцелила човека явно....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    zashtoto ne sa ti nikakvi priqteli!istinskite priqteli sa rqdkost
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Защото просто не си случила на истински приятели,които да се радват заедно с теб на постигнатото.

Guest
    Моята най-добра приятелка е винаги във всичко с мен и ме подкрепя разбира ме и е заедно с мен в трудни и лоши моменти, обаче я виждам само ако погледна в огледалото.....

Супер фен
    Оф на мен ли го казвате...моята наи-добра приятелка ако имам 6 по нещо или ако имам нещо повече от нея и т.н. почва да се сърди и да не иска да ми говори от завист Но се свиква...нямам др избор

ako sa ti nai dobri priqteli nqma da ti zavijdat a 6te se radvat za tebe.za mene hora koito ti zavijdat v nikakav slu4ai nemogat da se nare4at priqteli
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

nai dobrite ti priqteli nqma da ti zavidqt za ni6to tezi koito ti zavijdat ne sa ti nikvi
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Град
    Сандански Пловдив
    Стига бе хора ..... Аз понякога завиждам но не с ло6и намерения и 4увства. понякога ме досрамява , за6тото наистина е ло6о да завижда6 (бих допълнила грозно ) , но в след6тия момент се се6там 4е аз се радвам за нея и 4е държа на нея. Мисля 4е е 4ове6ко знам ли ..... бая се замислих
    Случвало ли ти се е да гледаш в нищото и да виждаш себе си !? Да тъгуваш без да разбираш мъката!?Случвало ли ти си е да се сгушиш кротко в болката си и да намериш мирда чуеш мислите си и да се уплашиш от истината в тях .. !?

Мега фен Аватара на koalka
    И аз също съм завиждала,но не слошинамерения,но пак не е хубаво де...Но при мен тази завист е отминавала на секундата.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еи колко ми е дуре на мене на мен никои не ми завижда и аз не завиждам ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: nai dobrite priqteli

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    za6to vinagi uj nai dobrite ti priqteli ti zavijdat za vsi4ko koeto si postignal i za tova 4e si 6tastliv?
    риторичен въпрос...ти сама написа отговора във въпроса си.
    "Уж най - добри приятели" сеш се?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си