Та с приятеля ми скоро правим 1 година. Аз искам да го отпразнуваме. И той естествено. НО има едно голямо НО
Спорим за глупости. Аз му викам: искам да си запалим свещи да си слушаме музика, да пием винце
Той: еми аз нямам пари отде ще ги купя тия свещи?? Трябва да се карам с нашите да ми дадат пари.
И аз викам: Еми добре де, заведи ме на паметника в гората, за там не ти трябват пари.
И той вика: еми най-много да се загубим в пещерите. Аз не ги знам къде са пещерите. А на паметника е тъпо.
Аз викам: добре де, не е казано, че трябва да харчим пари, искам да ме изненадаш, да ме трогнеш поне с нещо мъничко. Ако ще любовно писмо ми напиши.
Той ми вика: Еми и аз искам романтика, ама за тая романтика трябва да взема пари.
И вече просто ми писна да спорим. Най-малкото нещо, което е, не искам да се карам с него. Аз искам да си изкараме готино. Не искам да си изпросвам романтиката, искам той да ме изненада. Искам той сам да се сети... ама... Ох, дайте съвети какво да измислим, което не изисква абсолютно никакви пари, защото той като чуе за пари и настръхва. Дори и като става въпрос за някакви си свещи от 20 стотинки