- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с нея?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ми да започна вчера бях на кино с едно момиче от класа ми и една нейна приятелка и един приятел.До тук сичко точно момичето което съученичката ми доведе го познавах но нз защо този път ми направи наистина голямо впечатление.Бяхме в едно кафе после на кино след филма се разделихме а аз си мислех все още за нея.И сега искам да ме посъветвате за предприема ли нещо при положение че с момичето от калса ми сме в много добри отношения?Да не се преебе нещо...

Ако преебеш приятелката И, съученичката най-вероятно ще те намрази. Обаче щом се разбирате, ще се изкефи и ще ти помогне. Действай!

ami purvo si izqsni kvi sa ti chuvstvata...shtoto ot tova keoto kaza e samo trupka..ama ne ti rpechi da opitash...tka che vzemi i telefona i deistvai
Само от теб си зависи!Ако намеренията ти са сериозни и не смяташ да я зарежеш на 2-рия ден,опитай се!Не виждам защо да се прецака нещо

nikoga ne moje da e siguren kvo 6et stane moje i da ne si dopadnat,no 6tom sa si fr s momi4eto ot klasa mu ako rabotite ne stanat tq 6te go razbere,ako puk stanat o6et po-dobre zatova deistvai!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Какво ти иска душата... Съученчката ти нали не ти е гадже??????
беше