.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Какво да правя с нея?

Ми да започна вчера бях на кино с едно момиче от класа ми и една нейна приятелка и един приятел.До тук сичко точно момичето което съученичката ми доведе го познавах но нз защо този път ми направи наистина голямо впечатление.Бяхме в едно кафе после на кино след филма се разделихме а аз си мислех все още за нея.И сега искам да ме посъветвате за предприема ли нещо при положение че с момичето от калса ми сме в много добри отношения?Да не се преебе нещо...

Мега фен
    Ако преебеш приятелката И, съученичката най-вероятно ще те намрази. Обаче щом се разбирате, ще се изкефи и ще ти помогне. Действай!

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami purvo si izqsni kvi sa ti chuvstvata...shtoto ot tova keoto kaza e samo trupka..ama ne ti rpechi da opitash...tka che vzemi i telefona i deistvai

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Само от теб си зависи!Ако намеренията ти са сериозни и не смяташ да я зарежеш на 2-рия ден,опитай се!Не виждам защо да се прецака нещо

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    nikoga ne moje da e siguren kvo 6et stane moje i da ne si dopadnat,no 6tom sa si fr s momi4eto ot klasa mu ako rabotite ne stanat tq 6te go razbere,ako puk stanat o6et po-dobre zatova deistvai!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Какво ти иска душата... Съученчката ти нали не ти е гадже??????

Guest
    беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си