- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Колко е най-голямата разлика в годините според вас
maleee teq gi govorete na dr az razbiram kakvo pravq i ne iskam mnenieto ne nekvi nepoznati ok?moga da vi kaja 4e predi da tragnem s nego se poznavahe ot 2 godini i sega sled 1 mesec praim 1 god
v na4aloto i az misleh 4e e nevazmojno no vsi4ko e prekrasno sry oba4e ako ne vqrvate va6 si e problema(ot gost go napisah az)
POZNAVAM HORA,KOITO SA ZAEDNO I IMAT RAZLIKA PO 15-20 GODINI,NO TOVA NQMA ZNA4ENIE 6TOM SE OBI4AT,V LUBOVTA VUZRAST NQMA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova e mn ob6iren vupros,no vse pak ako trqbva s dve dumi da izkaja mnenieto si bih kazala,4e za vrazka v tineidjurskite god 4-5 god e normalno,a za brak-do 10g nqkade.no recepta i granici za godinite nqma.stiga da ne ti e kato ba6ta de.![]()
xaxaxaxa momi4eto moje i da obi4a 20 godini po vyzrastniq si priqtel ma toi neq.....xaxa da, praska q ma da q obi4a......xaxa aide aide. pak moje, no v tolkova rqdki slu4ai 4e prostooooo
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Хм... сори много, аз дадох мнение по зададената тема,а не за връзката на 13 годишното момиче с 22 годишния мъж.Писах какво мисля принципно.
Aко говорим за морал ... неморална е такава връзка спрямо обществените закони.
Иначе всеки сам за себе си определя кое е морално и кое не.Щом са заедно вече цяла година явно има все нещо общо между тях.А и да няма...това не е моя работа! Те си знаят най-добре ,нали така?!![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Офф...този въпрос е много неточен!!!!За връзка,брак или приятелство става въпрос?Най-вероятно за връзка...но пак е неточен!Зависи от възрастта на хората.Ако става въпрос за 14-15 години...2 години,3 наи-много.Ако става въпрос за 23-4-5....може да стигне и до 6-7 години.А ако става въпрос вече за 30-40...там вече мн мн няма ограничения защото това вече са големи хора и те само могат да си определят![]()
Лут Гъс, аз само дадох пример. Момичето на 13 - не искам да говоря на тази тема с теб.
Koi kolkoto iska..Ama do 20 dogini ,ne pove4e ot 2-3 god,po natatk....za men do 6-7..Imam edna poznata na 23 ,koqto se omyji za 48 godi6en myv e tova e nenormalno za men...Ama vseki si vzima re6enieeto sam![]()
'Първоначално написано от little_sweet
да бе да и връзката ви е чисто платонична(провери какво значи в речника,в 7 клас това още не се учи) ? И сигурно приятелит му не го спукват от ебавки?И сигурно си мислиш,че си много зряла!!!БОЖЕЕЕ ДЕЦА свършиха ли куклите,че почнахте с **** да си играете. Извинявай ама като видя някоя като тебе и ми иде да й ударя 2 шамара и да я пратя да спи!!!
'Първоначално написано от little_sweet
да бе да и връзката ви е чисто платонична(провери какво значи в речника,в 7 клас това още не се учи) ? И сигурно приятелит му не го спукват от ебавки?И сигурно си мислиш,че си много зряла!!!БОЖЕЕЕ ДЕЦА свършиха ли куклите,че почнахте с **** да си играете. Извинявай ама като видя някоя като тебе и ми иде да й ударя 2 шамара и да я пратя да спи!!!