- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Slim cigaretes
Смешно ли е, ако едно момче пуши тънки цигари като karelia например?
Е какво му е тъпото?
Все едно да е тъпо момиче да пуши дебели цигари?
Пуши си каквото искаш(Най-добре е да не го правиш де)
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
mi edin priqtel pu6e6e,ama mi izglejda6e malko kofti,tapo e.Slims sa si prieti za jenski cigari i tva si e...
Predstavq6 li si nqkaf gabariten gotin tip i vadi karelia ili EVE?ne varvi
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
И според мене не е естествено. Оня ден един познат ме умори от смех. Значи гледаш го мъж на около 30 некъв як,мускулест,готин, аве пич и май се води нещо от дебеловратата фамилия и само седа на масата и хвърли една кутия "Карелия"Направо са сцепих от смех..... Некак си не идва мъж да пуши т. нар. "клечки за зъби"
![]()
seki si pushi kvoto mu haresva.Ako mu haresva da pushi slimki da si pushi :}
Не е смешно, а е тъпо. не мога да разбера, как някой, момиче или момче, могат да пушат клечки за зъби???
Пуши слим по добре много е пинисчииско
штото са малко мом4етата които пушат слим
Само най-мощните газари пушат слим
ни ги слушаи тия кво ти разправят хал хабер са!!!!!
ТЪПО и СМЕШНО е да пушиш![]()
Смешно е жена да пуши такива цигари. А за мъж е МНОГО смешно.
На мен лично ми е смешно...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ami malko e stranno, no 4ak pyk sme6no.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
slims se pushat samo na na ruka napraveni...inache e e smeshno...da ti ostavat fasove mejdu zubite....
![]()
![]()
AWE xora vie t*******e i koe mu e tolkova smeshno v tva edno mom4e da ti pushi kareliq ili MM slims axxaxxax mno smeshno nema shto
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Izob6to ne e sme6no ako pu6i6 tanki cigari,ako be6e 6tqhme da se smeem na mnogo momi4eta koito pu6at debeli cigari.
stava vapros 4e v racete na edno zdravo,gotino mom4e,det si e maj ot sqkade i kat ti izvadi kutiq EVE...ne varvi,makar 4e na karelia ne se u4udvam,6tot e po evtina i e normal...Ama se pak...malak izbor na cigari li ima ta maj 100 kg da ti izvadi parlament plo4ka,akdeto da ba6 nai tankitee