Zdraveite!Mnogo sam obarkana i neznam kakvo da pravq!Sno6ti se sabirahme s klasa i az se celuvah s edin ot moq klas ,cqla ve4er se svalqhme i nai nakraq toi me celuna!taka do tuk vsi4ko e super NO znam 4e ot tuk natatak nqma da ima ni6to pove4e mejdu nas tyi kato i dvamata bqhme malko piqni,no az dori i v trezvo sastoqnie pak bih go napravila no neznam za nego!Misleh da mu napi6a nqkakav sms no neznam kakvo da mu napi6a!Predi 1 mesec pak se sabirahme i togava toi se celuva s edna ot nai dobrite mi priqtelki,togava sa6to i dvamata bqha ujasno piqni(osobeno tq) i sled tova ni6to dori i ne sa govorili za slu4aq!Ne si mislete 4e toi e nqkakav jenkar za6toto sym ubedena 10000000000 % 4e ne e taka!Oba4e az ne iskam da spirame do tuk a da prodyljime,no se samnqvam 4e toi iska!A pyk i si mislq 4e e vyzmojno i priqtelkata mi da go haresva tq kazva 4e ne go no az ne sam ubedena 4e kazva istinata i ako tq naistina go haresva az ne iskam da q naranq za6toto za men tq e mnogo po vajna,vapreki 4e sno6ti tq mnogo mi pomogna za da se zabiq s nego!
Ohh prosto neznam da mu pi6a li i izob6to kakvo da pravq?I zaslujava li si da sam s nego?
Mersi na vsi4ki koito 6te otgovorqt!!! : )))