- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов-наивност
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Наскоро гледах един филм и ми хрумна да напиша такава тема.Съгласни ли сте че любовта може да направи хората(особено момичетата) изключително наивни и доверчиви?Защо според вас се получава така?На вас случвало ли ви се е?Разкажете.
напълно е възможно, защото любовта е сляпа както всички знаем. тя ни кара да си затваряме очите пред грешките и недостатъците и да не осъзнаваме къде се намираме - в реалността или в свой измислен свят. трудно е да се поддържа баланс между тях и затова много често хората предпочитат да гледат на живота оптимистично, сякаш всичко е розово... е при това положение, как да не станем наивни?!
на мен ми се е случвало това. то просто няма как да не се случи щом си истински влюбен! но какво пък... хубаво е да изживееш една толкова красива илюзия
Зависи от момичето.Нормално е да станем малко по-наивни и доверчиви,но когато едно омиче очква сериозна връзка,то предполага че трябва да има доверие на човека до себе си.Освен тва нали знаете че когато човек е влюбен,за него момичето/момчето е погледнато през розови очила и е перфектния/ната.ДРуг е въпросът че понякога се намират хора,които не отговарят на същото и тяхната единствена цел е да се подиграят с чувствата ви или просто да си разнообразят ежедневието.Доверие в една връзка трябва да има,но преди това трябва да познаваш много добре човека с който си

Отново съгласна...да си влюбен е най-хубавото нещо и няма нищо лошо да живееш в тази красива илюзия,че всичко е наред,естествено,ако гаджето ти не е тъпак,който те лъже!Първоначално написано от anito.sl

[color=black][b] ☼٭ M
Съгласна съм.Човек вярва в това, което иска да вярва.Когато човекът,който обичаш ти казва колко е влюбен в теб, това те прави щастлив.И дори и подсъзнателно да знаеш,че е лъжа предпочиташ да се довериш или един вид самозаблуждаване.Именно за това според мен, любовта е чувството, което може да те направи както много щастлив, така и да те унищожи. Не е приятно във всяка дума да съзираш лъжа. А между лъжите много често намираме истинската любов.
ne samo momi4etata ....naravno sme i mom4etata... da slu4valo mi se e da sam naiven i dosta dover4iv... tova e ... za6toto subektivno ... ti prepisvash nqkakvi ka4estva ,koito tvoqta polovinka gi nqma... i vsi4ko tova e za6toto si ludo hlatnal po nego/neq....a i za6toto kogato si v takova systoqnie ...ti ne vijda6 nedostatacite na svoqta polovinka... i si 1 vid slqpПървоначално написано от ^Adrenalinka^

Момичетата обикневено се доверяват на момчето с което са и имат навика да стават доста наивни.Според повечето,щом момчето е с тях,значи им е верен през цялото време и дори да им изневери,на момичетата им е трудно да повярват и се чудят 'как можа да се случи с мен?'.А отговорът е:"Ами много лесно!".Разбира се,че в една връзка трява да има доверие,но все пак не забравяйте,че всички ние сме хора и като такива честността не е първият приоритет в списъка(и това е нормално).

ем аз по принцип съм си наивничка,пък какво остава като съм влюбена

Еми случва се когато момичето е наистина влюбено,не забелязва недостатъците на момчето,мисли го за перфектен,за нея той е всичко и дори и не може да си предстваи какво е всъщност положението,но има и възможност в която и момчето е лудо влюбенои го пожелавам на всички.Ми и на мен се е случвало,не едих път даже и всеки път си казвам че за последно се доверявам,но...

Да се надяваме че този път не съм сгрешила!

Ля Ля Ляяяяяяяяяя

dosta naivni stavame daje pochti vsichki momicheta kato se vliubim....drug e vuprosa na kakuv chovek sme popadnali..na takuv koito shte ni obicha ili na takuv koito shte bude pulen jenkar...

и аз такаПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*