- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мислите ли че може да се "влюбите" в ...
Мислите ли че може да се "влюбите" в 2 момичета/момчета едновремено и да искате и да сте с двете истински !
сега ще кажете че не ми пука у за 2-те но не е така те са мн над всички други за мен ...
Мислите ли че може да се "влюбите" в 2 момчета едновремено и да искате и да сте с двете истински?
НЕ!!!
f@nt@zi@
Ще ти кажа едно нещо,което искам да запомниш много добре!Щом харесваш две момичета това не може да се нарече ЛЮБОВ!!!Любов съществува само към един човек,а ако искаш да си и с двете така само ще ги нараняваш повече!Повярвай ми имала съм моменти в които гаджето ми се е колебаело между мен и друго момиче,казваше,че обича много и двете,но не се лъжи,това не е любов.Нараняваше ме много с тези думи и ми се искаше да се гръмна!Не прави същата грешка,избери една от двете или никоя от двете.Иначе ще ги нараниш и изгубиш и двете!![]()
Аз мога сама да се пазя от враговете си, бог да ме пази от приятелите ми!
DAv momenta izjivqvam ne6to takova
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
НЕ! Истинска любов може да се изпитва само към 1 човек.Щом са 2 твоето е само привличане
opredeleno ne
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Не!
Sigurno imash nujda i ot dvamata.. zashtoto sa razlichni.. zashtoto ti davat razlichni neshta.. i po razlichen nachin te pravqt shtastliva.. No povqrvai mi ne si vlubena v dvamata.. Kogato doide chovek koito da sychetae tezi dvamata v edno shte vidish kakvo e da si vlubena.. :P
tc
mislq,4e..... e vuzmojno![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Е възможно?!?!?!?!Първоначално написано от luda`flirtajika
![]()
разбира се,че не е възможно!![]()
I spored men ne moje .. ako e liubov, e samo kum edin, a ako e privlichane .. mogat da sa i 100..![]()
NE![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ami mislq che ne zashtoto kogato obicham nqkoi nasochvam vsichkite si chuvstva samo kum nego![]()
Не, поне не да се влюбя. Възможно е да изпитваш симпатия и към двете, но не и любов. В любовта са само двама и няма място за трети. Мислиш ли си, че обичаш двама, това просто не е любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ахам,изпадала съм в такава ситуация,ама винаги има решение!Така че сядаш и премисляш хубаво случките с единия и с другия,качествата им,поне имаш шанс да си избереш по-добрия,не забравяй да слушаш и сърцето си!!!!!!След като избереш ще се чудиш защо не си избрала другия,но повярвай ми,това е правилния избор!Така че сядай и мисли,а не се оплаквай!
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
на същото мнение съмПървоначално написано от ni6to_ob6to
*<>*Не е важно,колко пъти ще паднеш,*<>*
*<>* важното е да*<>*
*<>*станеш и да продължиш напред*<>*
sujalqvam,4e 6te te razo4arovam,no tova,4e zna4at mn za teb ne zna4i 4e si vlubena i dvamata.tova po-skoro ozna4ava,4e ne si vlubena v nito edin ot tqh!Първоначално написано от Анонимко
Може би бих, но "влюбиш" е силна дума ...![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
=D>Първоначално написано от Aleandra
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
moje da e samo privli4ane i ni6to pove4e!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
syglasna smПървоначално написано от ni6to_ob6to
Ne!!!......Spored mene moje samo v edno mom4e se vlubi6 i to istinski
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........