.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 134
    а защо в първия си пост си написал, че я харесваш след като е скъсала и т. н.? и как може да не се контролираш? приятеля ти я харесва упс обича от 10 месеца и ти си си позволил преди месец както казваш да я заобичаш?! Ако му беше истински приятел нямаше да я погледнеш по друг начин, освен като фр-дка и момичето което обича най-добрия ми приятел

Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    а защо в първия си пост си написал, че я харесваш след като е скъсала и т. н.? и как може да не се контролираш? приятеля ти я харесва упс обича от 10 месеца и ти си си позволил преди месец както казваш да я заобичаш?! Ако му беше истински приятел нямаше да я погледнеш по друг начин, освен като фр-дка и момичето което обича най-добрия ми приятел
    pravi si.. MODERATORA moje da zakluchi temata..

:S

da pich ama ti li izbirash koi da obichash ili ne...? mislish che mu e kef...?!?

момиче съм... и може да не избираш, но поне малко можеш да се контролираш... като се усетиш в началото, можеш да отрежеш всичко, ако държиш на приятеля си! ако ти е толкова ценен приятел, би направил всичко за него, дори да го гледаш с момичето което обичаш..

Цитирай Първоначално написано от vlubchivo
    момиче съм... и може да не избираш, но поне малко можеш да се контролираш... като се усетиш в началото, можеш да отрежеш всичко, ако държиш на приятеля си! ако ти е толкова ценен приятел, би направил всичко за него, дори да го гледаш с момичето което обичаш..

Според мен тва беше най-точният отг. до ся...мерси много ..мисла че взех решение ...

P.S - "Vlubchivo" с най-точния отг от цялата тема ---ЕВАЛА !

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Ъъъм... може ли линк към снимката за да преценя, че малко късно виждам темата и не разбрах за какво момиче става въпрос?

BTW> тук проблема ли обсъждат или дали момичето става?

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Svirka```
    Ъъъм... може ли линк към снимката за да преценя, че малко късно виждам темата и не разбрах за какво момиче става въпрос?

BTW> тук проблема ли обсъждат или дали момичето става?
    krai na temata momicheto e mn krasivo i TOCHKA

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    AKO STE ISTINSKI PRIQTELI NQMA DA SI DELITE EDNO MOMI4E I DA SI RAZVALQTE OTNO6ENIQTA,POGOVORETE,PUK VAJNO E I MOMI4ETO KAKVO MISLI.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Mujkoto priqtelstvo, kolkoto i silno i nepoklatimo da izglejda, az ot lichen opit shte vi kaja, che opre li do gotina macka, nqkak si izblednqva za izvestno vreme. Vijdala sum kak jena moje da razrushi edna silna vruzka, gradena mejdu muje s godini, samo zashtoto ima neopisuem char i izluchvane i kara vsichki da q obikvat. V kraina smetka edin ot vas shte trugne s neq. Gledai tova da si ti. Inache sled tova shte ostanesh s prust v ustata. Ako vse pak dvamata s tvoq priqtel se hvanete i otidete drujno da zapiete nqkude s misulta: mani q taq-- evala vi. Ama si q uvajavaite, tq za nishto ne vi e vinovna.
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Mujkoto priqtelstvo, kolkoto i silno i nepoklatimo da izglejda, az ot lichen opit shte vi kaja, che opre li do gotina macka, nqkak si izblednqva za izvestno vreme. Vijdala sum kak jena moje da razrushi edna silna vruzka, gradena mejdu muje s godini, samo zashtoto ima neopisuem char i izluchvane i kara vsichki da q obikvat. V kraina smetka edin ot vas shte trugne s neq. Gledai tova da si ti. Inache sled tova shte ostanesh s prust v ustata. Ako vse pak dvamata s tvoq priqtel se hvanete i otidete drujno da zapiete nqkude s misulta: mani q taq-- evala vi. Ama si q uvajavaite, tq za nishto ne vi e vinovna.
    Мисла че си прав ... ;/ ~

Guest
    Аз не виждам никаква снимка?!

ediniqt da hodi s neq malko2-3 meseca i posle drugiq!:}}}}}}}}}}}}}}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

4efos
    Guest
    Edno ne6to 6te vi kaja
    Имах приятел,най-добият ми приятел....беше ми като брат в продължение на 6-7 години.Намесиха се жени....и вече с тоя пич не се и виждаме.Аз казвам,че той е винове,той сигурно мисли обратното....но факта е че най-добрия ми приятел ми обърна гръб.

Цитирай Първоначално написано от 4efos
    Edno ne6to 6te vi kaja
    Имах приятел,най-добият ми приятел....беше ми като брат в продължение на 6-7 години.Намесиха се жени....и вече с тоя пич не се и виждаме.Аз казвам,че той е винове,той сигурно мисли обратното....но факта е че най-добрия ми приятел ми обърна гръб.
    С моя приятел никога няма да се предадем.. в това съм сигурен...нищо не може да ни раздели ! ..при теб явно не е даржал толкова на теб ..както ние 1 на друг !

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

xaxaxaxa

tuka stava vapros mai za hackerska lubov

Re: xaxaxaxa

Заебете всичко...с моя бест фр..неска бяхме на имен ден на мацката и се скарахме..и то доста добре..просто всичко стаа заради момичета..бил съм се целувал с предишната ми приятелка...и такия и разправял..просто аз му казах бъди с нея..за мен не мисли предпочитам приятелстовото ни..ПРЕД ВСИЧКО !!!..но явно той е трябвал да окраси доста отгоре..такаче момичето да ме НАМРАЗИ..тя не иска повече да ме вижда..и наще да са разделени..напрао СУПЕР..сичко до ся ми са подрежда прекрасно..ИЗГБИХ НАЙ-ДОБРИЯ СИ ПРЯРЕЛ...СКАРАХ СЕ С МОМИЧЕТО КОЕТО ОБИЧАМ А ТО ВЕЧЕ МЕ МРАЗИ..няам думи...

Мега фен
    Ще се влюбиш в друго момиче, но приятел с друг човек ще станеш много по-трудно. Макар че той не се е държал коректно, което би трябвало да те накара да се замислиш за приятелството ви...

Toй просто ми каза "когато си с друга тогава аз ще съм с нея" щот знам колко я обича..мн повече от мен..и аз му викам "скоро друга няма да си намеря щот я обичам" и той "еми ще чакам" .. а аз виждам как секи ден се мъчи заради нея..и просто щях да кажа че съм се целувал с предишната ми приятелка..за да може те двамата да се съберът..но явно той тфа е искал..да иде и да и каже..за да може тя да ме намрази...всичко са працака..ПИСНА МИ ОТ ВСИЧКО!!!

Guest
    Не виждам никаква снимка?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не виждам никаква снимка?

Ти кьорав ли си ?! ...

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    temata ne e za tuk a v "Lubov"
    aloo moderatorite ??!

Yupeeee !

Фен
    Град
    Майна town
    За путка, путка не се става. Никой не тръгва с нея.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Цитирай Първоначално написано от psiHopaT4o
    За путка, путка не се става. Никой не тръгва с нея.
    Тя не е виновна..пфф харабия нз кфо да права..щот са скарахме с най-добрия ми приятел..въпроса беше да поговорим и както му казах...че пойче даржа на него..и искам той да е щастлив..ама явно трияше да се скараме и момичето да ме намрази...офф~

очеизведно не е държал особено много на теб и приятелството ви, щом е постъпил така... нито един истински приятел не би трябвало да направи така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си