.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    a.s
    Guest

домашна маска за коса..

казаха ми една домашна маска за коса
    една лъжичк кисело мляко,една ракия(жсе 4аени) ,един жълтък и малко 4ерен пипер.правя си я от скоро.някой чувал ли я.има ли някакво заздравително действия въобще?

Предложения за други маски

Град
    Plovdiv
    Za rakiqta ne sum mnogo sigurna.. gledai da ne si izgorish kosata.
    Po-dobre slagai zehtin, edin jultuk(makar che mnogo losho mirishe) i oshte neshto se slagashe..ama mnogo se podhranva kosata

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    rakiq da ne se slaga na glavata 6toto kosata gori! ina4e maskata koqto e strahotna e 2lujici zehtinili bademovo maslo,1 jaltak(ne miri6e lo6o) i 1lujica med... maji6 i sedi6 2h za po-golqm efekt! moita kosa ttaka se zazdravi ot postoqnnata upotreba na silna boq i to rusa!

a.s
    Guest
    мале и аз жуля с ракия,добре 4е навреме написах темата.аз почнах да си правя защото косата взе да ми пада и то по много коса пада,,по принцип 8 месеца се куносвах,на месец и повина и се мажех.
    ще почвам тази която ми препоръ4а..
    спирам да куносвам за сега и сменям маската за коса

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    niakoi kazvat 4e alkohola v maskata zagravq kosata,kosume se otvarq i taka maskata navliza pove4e no tva e gre6no - alkohola vredi na kosata osobeno ako e svetla! ina4e maskata e stra6na prosto az ne vqrvah 4e moje da mi se opravi kosata no sega e v mnogo dobro sastoqnie!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    rakiq da ne se slaga na glavata 6toto kosata gori! ina4e maskata koqto e strahotna e 2lujici zehtinili bademovo maslo,1 jaltak(ne miri6e lo6o) i 1lujica med... maji6 i sedi6 2h za po-golqm efekt! moita kosa ttaka se zazdravi ot postoqnnata upotreba na silna boq i to rusa!
    I az si q pravq tazi maska i naistina efekta e strahoten!

a.s
    Guest
    ами сгъсрява ли се косата.
    мен каот ми пада сега се мажа с 4есън дори.на една позната косата акто бил амалк аи опадвала и запо4нали дая мажат с 4есън(сока) и се оправила.малко миришеш на 4есън4е ама от парфумите не се усеща после...

сгъстява се косата викате от тази маска..

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    zna4i az si q pravq vsqka sedmica v prodaljenie na 4 meseca ,rezultata be6e na lice o6te ne 2riq mesec i naistina se posgastqva i spira kosopada,stava jizznena i tn

а.s
    Guest
    забравих да т епитам,сега боядисваш ли се пак,всмисал дали си прави6 маската и едновремено се боядисваш,а косата ти се заздравява.защото се 4удя да продължавам ли химиите по косата си

Taina{}, a маската може ли да се прави на мокра коса?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    da prodaljavam da se boqdisvam i to s nai-silniq okislitel i ednovremnno si pravq maskata no naposledak sam q sprqla i po4nah edna s kal ot murtvo more!
    ps mislia 4e na mokra ne stava...

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    2lujici zehtinili bademovo maslo,1 jaltak(ne miri6e lo6o) i 1lujica med... maji6 i sedi6 2h za po-golqm efekt! postoqnnata
    До преди малко седях с тва нещо на главата си...и кто измих и с верно ми е млко по-мекичка Чесно казано като сси го сложих н главата реших че ще вид голям зор докато го измия, ама стана супер лесно Ще продължавам да използвам рецептката...дано наистин има ефект, че коста ми верно зе нуждае от "захранване" Тайнички мерси много

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    И аз оня ден си правих такава маска:
    1 жълтък; 1 с.л. ракия; 1 с.л. кисело мляко и 1 с.л. зехтин.
    Чесно казано не усетих особен ефект. И аз първоначално като чух за ракията, се шашнах, обаче попитах фризиорката ми и тя каза, че е вярно, алкохолът стягал косата, или нещо подобно. Нз и аз... Трябва да пробвам да изключа ракията и да сложа мед, както казахте. Защото и моята е много изтощена... Аз я изрусявам, уж само на кичури, но пак се изтощава...
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    от де да го взема това бадемово масло сега Искам да си я направя сега,имам всичко ама тва масло...? кво е то бтв?
    и се маца цялата коса нали?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bodil4e_f
    от де да го взема това бадемово масло сега Искам да си я направя сега,имам всичко ама тва масло...? кво е то бтв?
    и се маца цялата коса нали?
    Тя е написала зехтин или бадемово масло. Така че имаш избор...

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    мерси много
    ама това коли4ество няма да ми стигне и за 1/4 от косата...
    => ???

а.s
    Guest
    ами бадемовото малсо от аптеката можеш да си го закупиш,струва кам 2 лева..
    ама то с тази ракия много обаркано стана,един казва не друг да..то не е гаранция наприер че в фриз.салон са много компетентни,може и да са..
    аз май ракийца няма да слагам ве4е

ами то стига в корените да намажеш,мисля че 4ак цялата не е нужно,ама като остане матерял и мажа навсякъде

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    ами нали е за освежаване на сухата коса (в случая аз искам тази част от действието на маската) и за това намзах от половината коса надолу до края-там ми е по-сухичкото..не става ли така а?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    v korenite kosata ne e izto6tena,vajno e krai6tata da za namazani!

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    нали и аз това казах

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami da-potvarjdavam za6toto do kolkoto razbrah i tvoito be6e pod vapros i kazvam za a.s.,za6toto tq misli 4e ne nujno v krai6tata a samo vkorenite-a e to4no obratnoto!

еми като се маже само в краищата как тогава се сгустява косата след продължителното ползване на маската.нали от корените трагва всичко.аз затова маските в корените ги втривам.
    на зехтина(студено пресован) той е оригинален и пише 4е служи и за косопад...
    немога да си го обесня ттова да го мажа в краищата и да ми се сгъстява същевремено косата
    дори сега седя с маската но в коренитете се намазах...;\

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    axa zna4i za izto6tena kosa se maje v krai6tata,za sgastqvane-v korenite -To4no taka samo 4e efekta e nai-dobar kogato ne ikonomisvate materiala a namajete cialata kosa!

ами да,май и аз това имах предвид.за матеряла ,който иска да пести
    направо те побъркахме Тайна....нп

мажете навсякъде всичко

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Аз преди също си правех подобна маска,само че без зехтина/бадемовото масло Само 2 жълтъка и 3 лъжици мед и маската си я биваше,все едно съм си измила косата с шампоан-толкова чистичка и мекичка ставаше...Ама напоследък ме мързи и не съм я правила....

ПП Някъде четох,че бадемовото масло не е подходящо за блондинки,тъй като правело косата по-тъмна...Та аз като се стремя да стана по-руса го отписах
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си