.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: toi me nasilva...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Kaji mu: Sorrka, ama az moga da si namerq drug, koito da me obicha i da ne me nasilva da pravim sex. Az ne iskam, a ti ako si s men samo za tova, ani-dobre da ne produljavame.
    Tova e nai-dobriq variant za teb, az drug ne vijdam.
    Blame the sin, not the sinner.

Изобщо не го търпи отя простак
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Фен
    Град
    blagoevgrad
    bravo 4e si mu bila shuta
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: toi me nasilva...

Цитирай Първоначално написано от 0byrkanata
    pf ve4e savsem se pobarakh mn go obi4am no ve4e si mislq 4e e s men samo zaradi seksa....... kaza mi 4e ako ne legna s nego 6te me zareje i 6te razpravq nqkakvi laji za men na vsi4ki ...ami sega kakvo d apravq???

Hvani se za palcite i stiskai zabi ,no spored men po-dobre da go ZAREJESH !

Град
    София
    хахах до преди малко много го обичаше, а сега му би шута ....

Зарежи го и ако той започне да разправя разни глупости за теб,ти пък кажи че му е малък
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Vij kakfo 6te ti kaja ako misli6 naistina 4e e s teb zaradi SEXA vse nqkoi den 6te mu omruzne6 i 6te te napusne tai 4e go napusni ti po dobre......Ako se zamisli6 sum prav

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

pf ve4e savsem se pobarakh mn go obi4am no ve4e si mislq 4e e s men samo zaradi seksa....... kaza mi 4e ako ne legna s nego 6te me zareje i 6te razpravq nqkakvi laji za men na vsi4ki ...ami sega kakvo d apravq???
    ZAREJI GO !!!!! KOLKOTO PO-SKORO TOLKOVA PO-DOBRE!!!

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Супер фен
    Зарежи го!И кат почне да разправя лъжи за тебе наляво и надясно му тегли един бой

Цитирай Първоначално написано от angel4e_s_krila
    Зарежи го и ако той започне да разправя разни глупости за теб,ти пък кажи че му е малък

\/ \/ =D>

nick0190
    Guest

...

Цитирай Първоначално написано от ivaaa
    Az sy6to sym na mnenie che trqbva da go zarejesh!Ako dyrjeshe na tebe nqmashe da te kara na sila da pravish neshta koito ne iskash ili da te zaplashva...Toi ne te zaslujava
    Pravilno...

SS
    Guest
    Зарежи го и хич да не ти пука , пък той да се разправя лъжи на оная работа, докато лъска бастуна....

Guest

Просто му пусни бе,баси майката,да не мислиш,че ще те пори с нож уа ? изчукай го и готово... ако се окаже,че е бил неподгодящият изчукай друг и така докато намериш принца на бял кон.... нормално е да поиска секс след време,той да не е ЖИВОТНО да го мъчиш така бе,ти ненормална ли си ? Мъжете имат НУЖДА от секс.

Както ти се храниш и пиеш вода,той има нужда да чука и не може да живее без това,ако не му пуснеш 100% си го загубила... и ще загубиш още много други след него... аман от монахини ей !

Консултанта
    Guest
    Само да добавя (горния пост беше мой )

Като го зарежеш к'во ? Ще си намери друга и ще праска нея,вместо да си поласкана,че е избрал теб,ти се правиш на неква фльорца недостъпна... може да изчука МНОГО момичета,но иска ТЕБ... а в краен случай ще се ЗАДОВОЛИ с някоя друга,ако се наложи и готово...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Консултанта
    Само да добавя (горния пост беше мой )

Като го зарежеш к'во ? Ще си намери друга и ще праска нея,вместо да си поласкана,че е избрал теб,ти се правиш на неква фльорца недостъпна... може да изчука МНОГО момичета,но иска ТЕБ... а в краен случай ще се ЗАДОВОЛИ с някоя друга,ако се наложи и готово...
    Еми и аз се опитах да и налея акъл. Ама така е като тука пишат главно фльорци недоебани и съветите им съответно същите - кой знае, тая връзка можеше да се окаже великолепна ама вече всичко свърши. Разгеле, поне запази ципата, са можеш да се ожениш девствена.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Разгеле, поне запази ципата, са можеш да се ожениш девствена.
    Мдам прав си... ама тя тая тъпата,к'во съсипала си е връзката,щото овчарките са й казали "не го прави щом не си готова" Гахахахах така ли е направила ? Лелеееееее какви ЗЛЕ-та има по тоя свят,боже боже бъди милостив към тези с коефициент на интелигентност 7 (минималното е 8 да си знаете )

Информация

Извършили сте прекалено много опити за регистрация в тази сесия. Моля опитайте по-късно.

*** му майката,10 пъти пробвах да се регистрирам,тоя форум ме изкара кьорав бе майка му да **** скъсах се да въвеждам тия олигофренски числа и накрая това грррррррр ето що ше си поствам като пич (гост)

Консултанта
    Guest
    Много ме кефят "ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА ЗАРЕЖИ ГО"

Абе вие там,девствените овчарки как аджеба решихте,че той не я заслужава след като НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ И НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО ЗА НЕГО. Ами ако тя не го заслужава,а ?

Ама неееее щом е искал СЕКС той е виновн,изгорете го на кладата,той е мъжа,той е виновен,тя е ангелче... човека може да я е обичал затва да е искал да го направят... както и да е... ся ще отиде при друг и той ще иска да я прасне и така докато един ден някой не я порне,това е НЕИЗБЕЖНО,не разбирате ли ? Бахти фригидните....

0бурканата даи някакъв скаип или аи си кю моля те.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

Супер фен
    Град
    Burgas
    хахахаха

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Мила бягай далеч от подобни хора колкото и да го обичаш недей да му се даваш

Мега фен Аватара на koalka
    Скъсай го!Естествено,че е само заради секса с теб.Личи си от поведението му.

Град
    Варна
    не се притеснявай миличка не си единствена....и с мене беше почти същото...хич да не ти пука каквото иска да говори и който иска да му вярва! не трябва да се оставяш да те манипулират по този начин!
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Za poreden put se ubejdavam 4e mom4etata ni mislqt za nqkvi sex igra4ki!! Ebi mu maikata! AMa vie kvo si mislite weeeee 4e kato ni zarejete 4e pla4kame za vas ili puk 6te vi se vurjem,aa/?????? Basi debilite ste....

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    dobre........pisah mu sms "ti si bahti i oligofrena sajalqvam oba4e pove4e nemoga da traq tvoite prostotii ebi si maikata .........vari pri nqkoq ot vsi4kite tvoi kurvi men pove4e nqma da me ima6 demek KASAME "

Macku dyre NapraFi!!!Nqma Da sujelQfAsH sleD kato Toi Te iskAshE sAo ZA seX...;}~
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си