- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- toi me nasilva...
Изобщо не го търпи отя простак
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
bravo 4e si mu bila shuta
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Първоначално написано от 0byrkanata
Hvani se za palcite i stiskai zabi,no spored men po-dobre da go ZAREJESH !
![]()
хахах до преди малко много го обичаше, а сега му би шута ....
![]()
Зарежи го и ако той започне да разправя разни глупости за теб,ти пък кажи че му е малък![]()
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Vij kakfo 6te ti kaja ako misli6 naistina 4e e s teb zaradi SEXA vse nqkoi den 6te mu omruzne6 i 6te te napusne tai 4e go napusni ti po dobre......Ako se zamisli6 sum prav
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Зарежи го!И кат почне да разправя лъжи за тебе наляво и надясно му тегли един бой![]()
Първоначално написано от angel4e_s_krila
\/ \
/ =D>
Pravilno...Първоначално написано от ivaaa
Зарежи го и хич да не ти пука, пък той да се разправя лъжи на оная работа, докато лъска бастуна....
![]()
Просто му пусни бе,баси майката,да не мислиш,че ще те пори с нож уа ? изчукай го и готово... ако се окаже,че е бил неподгодящият изчукай друг и така докато намериш принца на бял кон.... нормално е да поиска секс след време,той да не е ЖИВОТНО да го мъчиш така бе,ти ненормална ли си ? Мъжете имат НУЖДА от секс.Първоначално написано от 0byrkanata
Както ти се храниш и пиеш вода,той има нужда да чука и не може да живее без това,ако не му пуснеш 100% си го загубила... и ще загубиш още много други след него... аман от монахини ей !
Само да добавя (горния пост беше мой)
Като го зарежеш к'во ? Ще си намери друга и ще праска нея,вместо да си поласкана,че е избрал теб,ти се правиш на неква фльорца недостъпна... може да изчука МНОГО момичета,но иска ТЕБ... а в краен случай ще се ЗАДОВОЛИ с някоя друга,ако се наложи и готово...
Еми и аз се опитах да и налея акъл. Ама така е като тука пишат главно фльорци недоебани и съветите им съответно същите - кой знае, тая връзка можеше да се окаже великолепна ама вече всичко свърши. Разгеле, поне запази ципата, са можеш да се ожениш девствена.Първоначално написано от Консултанта
2т. системно
Мдам прав си... ама тя тая тъпата,к'во съсипала си е връзката,щото овчарките са й казали "не го прави щом не си готова" Гахахахах така ли е направила ? Лелеееееее какви ЗЛЕ-та има по тоя свят,боже боже бъди милостив към тези с коефициент на интелигентност 7 (минималното е 8 да си знаетеПървоначално написано от Amayo
)
Информация
Извършили сте прекалено много опити за регистрация в тази сесия. Моля опитайте по-късно.
*** му майката,10 пъти пробвах да се регистрирам,тоя форум ме изкара кьорав бе майка му да **** скъсах се да въвеждам тия олигофренски числа и накрая това грррррррр ето що ше си поствам като пич (гост)
Много ме кефят "ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА ЗАРЕЖИ ГО"
Абе вие там,девствените овчарки как аджеба решихте,че той не я заслужава след като НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ И НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО ЗА НЕГО. Ами ако тя не го заслужава,а ?
Ама неееее щом е искал СЕКС той е виновн,изгорете го на кладата,той е мъжа,той е виновен,тя е ангелче... човека може да я е обичал затва да е искал да го направят... както и да е... ся ще отиде при друг и той ще иска да я прасне и така докато един ден някой не я порне,това е НЕИЗБЕЖНО,не разбирате ли ? Бахти фригидните....
0бурканата даи някакъв скаип или аи си кю моля те.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
хахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Скъсай го!Естествено,че е само заради секса с теб.Личи си от поведението му.
не се притеснявай миличка не си единствена....и с мене беше почти същото...хич да не ти пука каквото иска да говори и който иска да му вярва! не трябва да се оставяш да те манипулират по този начин!![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Za poreden put se ubejdavam 4e mom4etata ni mislqt za nqkvi sex igra4ki!! Ebi mu maikata! AMa vie kvo si mislite weeeee 4e kato ni zarejete 4e pla4kame za vas ili puk 6te vi se vurjem,aa/?????? Basi debilite ste....![]()
Първоначално написано от 0byrkanata
Macku dyre NapraFi!!!Nqma Da sujelQfAsH sleD kato Toi Te iskAshE sAo ZA seX...;}~
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!