Абе,ако е грозен,ама прекрасен като характер няма как да го харесам на външен вид.но кото човек мога.Ще дам себе си за пример.Аз се запознах с приятеля си в МИРК.Чатехме 2 месеца,всеки божи ден.и беше нещо нормално-съвсем обикновени неща си говорехме чисто приятелски.И 1 ден реших,че е време да се видим.Бях виждала снимки,но то не е същото.и се влюбих-от първия миг.не че е най-красивият мъж на света,а просто открих,че характер и външност си пасват идеално.Даже не исках да се запознаем,защото съм го харесвала по този начин-до тогава в 1 друг пич бях влюбена,а просто любопитство.А сетга друг пример-страхотно ми привличаше по чата,просто имаше тръпка и прхане на пеперуди,когато си говорехме.Когато ми каза,че си има приятелка страдах-исках да харесва мен.а в последствие се запознахме и се отвратих.живият контакт е важен,независимо как сте се запознали.без него нищо не може да стане и той изменя виждането за другата страна.
А за самочувствието-ами вжно е да-аз харесвам срамежливите,не знам страшно ме привличат.Мразя мъже с високо самочувствие-ненавиждам ги.Руменината по бузите и нещото,което ме привлича неудържимо в 1 мъж!