- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- певицата Rhianna хубава ли е
http://ww1.prweb.com/prfiles/2005/10...rra_300dpi.jpgей я тука преди да стане известна
![]()
http://rihanna.ewestpost.com/picture...ring-It-On.jpg
Но комент![]()
Не че намеквам че е грозна, просто без професионален грим, скъпи дрешки изглежда като нормална тинейджърка (мелезче)![]()
и въпреки това пак е хубаваПървоначално написано от BLaCk_AnGeL
![]()
Ми.. земи я тогава пич. Кво чакаш, некЪв проблем ли има ?Първоначално написано от tonispark
![]()
![]()
ee abe kak moje da kajete 4e nee hubava be mene me kefi mnogo ama seki s mnenieto si sq
Толкова ли е важно дали е хубава? И да е хубава, нито ще я видите, нито ще имате възможността да я пипнете.
abe taia vinagi sam se 4udel balgarka li e ili ne e ?predi po imeto samo si misleh 4e e ciganka/turkinq
i 4e balgarka li e 6tom onq pi4 deto e pusnal temata kazva 4e q iskal i 6tql da q hva6ta za gadje
xaxaxaxxaxaxaxax ... emi ne e nito edno ot tova,koeto izbroi ...Първоначално написано от Анонимко
a ina4e po temata ... emi za negurka stava ...![]()
![]()
4arovna e ....
a taq snimka napravo me razbi ... toq badjak i teq pupki po liceto ... li4i si 4e dosta $ sa vkarali v neq,za da q prevurnat v 4ovek ...
a ina4e`Death`Whore` e prava 4e s tolkova mn grim i tolkova mn efekti vseki e krasiv ...
не е негърка мулатка е и е американкаПървоначално написано от *an4eto*
znam 4e e amerikanka ... a za mene e pulna negurka ... tova za mylatite e sme6no .... negurskoto naddelqva ... skiv teq ystni i toq nos i mi kaji 4e ne e negurka ... i kosata i e negurskaПървоначално написано от tonispark
![]()
![]()
abe vsi4ko
![]()
![]()
![]()
Izglejda simpatichna ... s grim , inache bez - ne stava
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
hubava e mene li4no si me kefi mn
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
[quote="tonispark"]
тя е на 17 [quote]
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Добре изглежда според мен.
[quote="Crazy`Witch"][quote="tonispark"]
тя е на 17не се учудвай истина е
![]()
Изглежда добре, но според мен не устните, не челото, а носът й не е в ред. Широк е.
ne e losha .. na poslednata i pesen s prava kosa daje e mnogo sladka
Yupeeee !
мен пък много ми харесва,сладурана е,а и песните и са страхотни:}
f@nt@zi@
Е не батеееееееее, погледни я ква пуканка е.Ама верно устните са и малко тънки като за негърче. Мноо обичам африкански красавици.
Ашанти най вече.
2т. системно
АхамПървоначално написано от `Death`Whore`
И наистина малко си прилича на хеликоптер
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Не ми харесва нито пеенето, нито външтият и вид. Прилича ми на курва.
11 tochka deaktiven profil.
Апа къв гласец меден вадиииитака да ми пее на ушенце и ше умръ.
2т. системно
Гласът И е доста дразнеш всъщност. Иначе не е фалшиво.
Е точно тва леко дрезгавото и умирам, не се изразих правилно.
2т. системно
ne govortaka to4no tova e edno ot hubavite ne6ta 4e ima dosta nejen glasecПървоначално написано от `Death`Whore`