- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- певицата Rhianna хубава ли е
Дрезгав и същевременно нежен..чувате ли се? В последната си известна песен пее доста дразнещо според мен. Имам право на своето мнение, нали? Имам музикален слух, все пак.
имаш право на свое мнение разбирасе,всеки има свое разбиране и усещане за музикаПървоначално написано от `Death`Whore`
Mi ne e golqmata krasavica, no puk e sladka![]()
Ops tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тая маймунка ли ,бре??!![]()
Махнете и грима и всички други глупости,които си слага преди да пее и ще видите всъщност колко е грозна.Чиста негърка,няма кво повече да се говори.
е, то това че е негърка,значи ли че трябва да е грозна?!Първоначално написано от maldini
![]()
f@nt@zi@
Еми аз мисля че е готинка ама с тоя голям задник мое да закрие Слънцето горката .....![]()
ucTuHaTa e B My3uKaTa....
Негърките /тя май е мулатка всъщност/ са с такава структура...вижте Бионсе - гърди няма, обаче задникът е завиден.![]()
tonispark много тъпи теми пускаш![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
..и на мене...Първоначално написано от miloto_girl-4e
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Първоначално написано от piska_
мерси
Права си да ме цитираш,защото не се изразих правилно,разбира се че има и красиви негърки,но тя определено не е от тях.Първоначално написано от f@nt@zi@
Първоначално написано от BLaCk_AnGeL
maleee ypla6ih se kato vidqh tezi snimki.....
bez skypoto si grim4e i bez skipi dre6ki naistina izglejda kato obiknobvenna teeengherka.... \/
DAaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Ех ама добре, че сте вие да определите кои е красив и кои неИнтересно какво ви влиза на вас в работата как изглежда с грим и как без
А вие защо си мислите, че без грим изглеждате много хубави. Хипер тъпи хлапета мацката е супер яка и рулира от всякаде лично мое мнение и все пак не съм аз човека, които ще определя кои е красив и кои не