.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Нанси
    Guest

Как да си поискам ?

аз съм на 18 и ходя с приятеля си от 4 месеца. Девствена съм , но когато съм с него той ме възбужда ужасно много и просто немога да изтърпя и искам да го направя,но как да му кажа, трудно ми е защото обикновенно момчетата предлагат а пък аз съм момиче и той кво ли ще си помисли ?
    Кажете хора как да си поискам ?

ми мила едва ли приятеля ти не го иска.. просто като останите по насаме му подскажи малко едва ли няма да се сети... \/ или просто си му го кажи.. в тва няма нищо лошо
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Нанси
    Guest
    ами да де как да му поскажа,какво да му кажа. Аз ако знаех нямаше да пускам такава тема

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    примерно мили или като му казваш,ама да е по-мило." не би ли искал да стигнем до края днес" или нещо този род. мисля,че е подходящо успех

еми като останите насаме не се ли е опитвал да те съблече примерно... остави го да го напрай.. ако ли не просто изчакай удобен момент когато сте двамата и действаи бъди директна и му кажи кво искаш
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Нанси
    Guest
    саблича ме се но правим само френска , а ако му кажа да стигнем до край днес той просто че ще си помисли че да свършим и двамата

Нанси
    Guest
    саблича ме се но правим само френска , а ако му кажа да стигнем до край днес той просто че ще си помисли че да свършим и двамата

Град
    София
    ето кажи му това + не би ли искал да направим още една крачка в нашите отношения.
    така би ли се досетил?

Нанси
    Guest
    предполагам че ще се досети и сигурно ще ме попита дали наистина го искам

Град
    София
    е,да със сигурност ще те попита, щом 4 месеца не те е притискал / то и при мен беше така/.
    дано съм ти помогнала, мисля,че дветете неща,коиот ти казах като му ги кажеш,хем няма да изглеждаш като,нз как да се изразя,но нещо като "леко момиче",а ще разбере, че това ще бъде и за теб,не само като секс ,а задълбочаване на връзката ви успех,мила

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Цитирай Първоначално написано от Нанси
    предполагам че ще се досети и сигурно ще ме попита дали наистина го искам
    А ти ще кажеш "да "

Guest
    Ми кажи:"Искам да ме 4ука6!"!Вярвай ми,той 6те остане о4арован

Nansi
    Guest
    благодаря ти shadow4e за съветите тази вечер ще видим какво ще стане

Град
    София
    успех

Голям фен
    Град
    Pleven

;)

Vqrvai mi ot tova po-prosto nqma. Kazvash go napravo: Haide da pravim sex Mislq, che vuobshte nqma da ti se razsurdi
    Blame the sin, not the sinner.

mimimilo
    Guest
    po4ni i ti da go vazbujda6.....dokato sam ne ti predloji.........uspeh

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mi da drugite predi men kazaha kakvoto trqbva i vse pak pi6i kakvo e stanalo 4e mi stana interesno
    Love you Kris !!!

Нанси
    Guest
    ами малко кофти е да кажа айде да правим секс , ако сме го правили може ама като не сме и е гадничко
    Мисля че това дето каза shadow4e е най-правилно
    mimimilo аз го възбуждам също но той не ми казва нищо,може би си мисли че няма да искам и ще го отблъсна
    Айде до утре или може би до по късно вечерта

ala bala
    Guest
    apak ako ti otkaje- obarni se kym men axaxxaxa to ustawa da ti otkaje ti prestawiash li si axaxa...

Вие жените поне в това отношение не би трябвало да имате абсолютно ниакви проблеми.Няма нужда нищо да му казваш.Като останете насаме просто взимаш нещата в свой ръце.Притискаш го, започваш да му се натискаш, да го пипаш където трябва и така. И тъп като гьон да е пак ще се усети какви са ти намеренията.И повярвай ми: няма нормален мъж, който да откаже секс с красива жена.Просто такава порода още не е открита.Някои може да се дърпат малко, но щом ти си решила да правите секс той просто няма думата.

Повече от фен
    kat go ponatisne6 malko ... 6e stane
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

nansi, vij sega toi nqma da ti kaje 4e iska da pravite seks kakto i az nqm da kaja na priqtelkata si. 6te 4aka ( kakto i az) ti da re6i6 koga 6te stane. no si mislq 4e kakto i da mu go kaje6 rezultata 6te e edin i sy6t. 6te te popita ubedena li si i ako kaje6 DA vsi4ko 6te e nared uspex !

нанси
    Guest
    олее хора получи се толкова гадно всичко,неочаквах такава реакция
    Натисках ме се възбудих го и просто дойде момента в който трябваше да стане работата и му казах "не би ли искал да направим още една крачка в нашите отношения" а той ме погледна и каза че все още е рано и че като за начало може да започнем отзад и така постепенно

сега ми е толкова гадно да не бях го питала , за ква ли ме мисли сега

Guest
    ооооооооооооо ще иска и още как той само за това си мисли гаранция

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    mi ot kakvo ti e kofti? nali vse pak ste zaedno ot 4 meseca, nikoga li ne ste si govorili na tazi tema? ne go poznavamno sum 99,99999999999% sigurna 4e nqma da ti otkaje. Nqkoi put kogato ste na kafe naprimer, ili na drugo mqsto no ne "na same" ami kogato vodite prosto razgovor s ne6to se dobliji da temata i 6te zapo4nete da si govorite i t.n... i veroqtno 6te te popita dali iska6... ili ne6to takova , i taka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си