Само моляте не ползвай тийн клин че аз така направих и още съжалявам абе сложно е ама ако проблема ти е от скоро и си вземеш примерно акне аут може и да помогне ( Аз лично не бих разчитал на него обаче ) ако обаче си се изтървал така няколко месеца и си ги дразнил може много да го закъсаш но иначе не е страшно . Има и много много по хубави препарати обаче освен акне аут като примерно на Авен ( Не Ейвън ) Диакнеал това е френска медицинска козметика и е много хубава в аптеката ще ти кажат или Зинерит ( Японско ) Страшно добро съдържа цинк и след седмица започва много да избелва самата кожа и и изглеждаш много добре малко е кофти че при всички продукти или поне почти при всички първите 7,8 дни малко зачервяват и чак след това действат,но действат особено тия двете които ти казах но ако ползваш,ползваш само едното а не и двете на веднъж ако имаш въпроси ме попитай аз съм МНОООООООГО навътре в нещата и мога и при лекар да те пратя дето е страхотен и така айде дано да съм ти помогнал че на мен на времето нямаше кой да ми помогне и още съжалявам и това акне ми скапа живота така че ако нещо не ти е ясно попитай ще се радвам да ти помогна с всичко което е по силите ми щото знам по - добре от всеки какво може да ти направи това факано акне