- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вредна ли е пяната за коса?
Косата ми се изтощи много, тъй като доста често употребявах преса и сешоар и сега реших да я оставя да си почине малко.Та ако и слагам пяна, за да я начупвам ще я изтощя ли още повече? И когато сложа пяна трябва ли на другия ден задължително да измия косата?
П.С. Пяната ми за коса е на Nivea![]()
do kolkoto znam i pqnata uvrejda kosata...za isto6tena kosa ti preporu4vam da se maje6 sus zehtin..pomagapredi vreme imah su6tiq problem
prosto izbqgvai vsi4ko koeto gori ili uvrejda po nqkukav na4in kosata ti. a ako sloji6 pqna ako ne si izmie6 kosata nqma da moje6 da q sre6e6 i 6te e v ujasen vid..
ako ti se nalaga da mie6 kosat asi po-4esto izberi 6ampoan za ejednevna upotreba,koitoda ne mu4i kosta ti dopulnitelno
i zapomni vsi4ko ne estestveno e vredno za ksata ti....
vredna e .ot pqnata se polu4ava kosopad
да така е мейду другото има много други начини за начупване някои начини наистина не са мно офертни но караи ..
-с бира(не вони много дуре)
-с белтък(малко гнусно за някои )
-с захар и вода (според мен е наи дуре и не гори толкова косата ! ) имежду другото се получава много дуре !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Taina{}
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да,вредна е!Но ако използваш и подходящи балсами и маски,и подхранваш косата си,може би вредата от пяната ще намали до минимум.Така че,ти си избирай.Все пак косичката си е твоя.![]()
Всички пумии за коса(имам в предвид всякакви продукти от пяна за коса и гелове до вакси и лакове)са вредни за нея.Но както казва dan dan dan използвай някакви маски за коса за да я подхранваш(може и домашни,дори за препоръчване са те)![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
изтощава...е,не толкова колкото сешоара и пресата,но няма да ти заздрави косата!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
da ti kaja i az sam kato tebe izpolzvam presa i to mn 4esto za6toto mi e 4upliva kosata.no kogato e ostavq t1ka slagam piqna i mn 4esto izpolzvam nqmam problemi za sega nito mi kape ni6to ni6to..i ne ne trqq da se izmie na dr den kvod a ima6 piqna tq si stoi.
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Da ,vredna e .Izsu6ava kosata,ni6to 4e pi6at 4e imali proteini i vitamini(po dobre bez pqna)
Да, вредна е. И да, трябва да си измиеш косата на другия ден, защото от пяната тя се втвърдява и става много кофти.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
naistina e po-dobre za kosata bez pqna,no puk izob6to ne e tolkova vredna,kolkoto q izkarahte...
moq nevinnost i greh.....
az pak polzvam nqkolko pati v mesetza presa, i poneje imam mn dalga kosa vinagi polzvam i se6oar, 6tot ina4e ne 6te da suhne, pqna su6to polzvam, ama kosata si mi e dobre. Neznam abe moje bi ne vsi4ki imat toq kusmet, ama ako kosata se podhranva, to np![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
всичко що е химия уврежда.Първоначално написано от Анонимко
![]()
PQNATA NE UVREJDA KOSATA,APUK NAI DOBRE ZA NA4UPVANETO PROBVAI S BELTUK OT IAICE DA SI E NA4UPVA6,A AKO ISKA6 PO TVURDI KADRICI SI NAMA4KVAI KOSATA S JELATIN.POLOVIN PAKET4E GO SIPVA6 V MALKO VODA I GO ZAGRQVA6 DOKATO NE SE STOPLI(VNIMAVAI DA NE ZAVRI)I KATO IZSTINE MALKO SI NA4UPVAI KOSATA.POSLE S SE6OAR E IZSU6I,TAKA 6TE IMA PO DOBUR EFEKT.PRAVI SI MASKI ZA KOSA,NAI DOBRE DOMA6NA MASKA,TQ 6TE TI VUZSRANOVI ZDRAVATA KOSA.ETO MOQ SUVET:EDIN JULTUK OT IAICE GO SMESI S BADEMOVO MASLO,KOETO SE PRODAVA V APTEKATA I TOVA GO MAJI NA KOSATA TI 2 PUTI V SEDMICATA.PRESTOQVAI OKOLO 30 MIN,IZMII Q I SAMA 6TE VIJDA6 EFEKTA,KOSATA STAVA PO MEKA,PO BLQSKATA I PO KRASIVA.USPEH MILA!
mhm vredna e....
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
А я кажете нещо повече за начупването с бира??![]()
Снощи, преди да се изкъпя пробвах...Първоначално написано от Stranna_
Косата и стана много твърда и по-скоро начупена .Нямаше къдрици.
И започнаха да ми падат много, много, много косми![]()
Мерси, че ми каза.Аз мислех утре да пробвам, но се отказах. Тя косата ми и без това си капе доста, по - добре да не я подлагам на това..Първоначално написано от I_love_dead_people
![]()
Първоначално написано от Stranna_
ее стига глупости бе правя си косата с бира от година и половина, правени са и кичури а все още си имам коса и то доста хубава. При това ефектът е толкова добър, че всеки ме разпитва дали съм естествено къдрава. Друг е въпросът ти как го правиш.
taka ako iska6 priemi suveta mi, ako ne iska6 nedei, a i koito iska da ne vqrva, no rezultata e vuzhititelen : nama4kvam hubavo kosata si s bira, taka 4e da se namokri cqlata i sled tova q ma4kam s kurpa za da izpruhne malko sled koeto q izsu6avam sus se6uar i produljavam da q ma4kam. rezultata - razko6ni kudrici i golqm obem koito izdurjat 2-3 dni bez osobeno usilie
mejdudrugoto izop6to ne miri6e, kato se izsu6i po nikakuv na4in ne moje da se razbere 4e e tretirana s bira, ako ne vqrvate ne pre4i da probvate
ami pri men i na mokra se polu4ava no efekta e po slab, a sled kato e kudrava mislq 4e 6te se polu4i dosta dobre. a i osven tova kakto znaem birata se pravi po4ti izcqlo ot prirodni produkti..hmel tam nz o6te kakvo i e dosta podhranva6ta i e edin vid kato maska
това е от следната тема:
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...r=asc&start=15
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Sophie, мерси!А може ли след като съм я намачкала с бира да не я суша със сешоар, а да я оставя сама да изсъхне? Ще се получи ли пак добре?
До сега не съм пробвала да не я суша но не вярвам да се получи същия ефект а и по този начин няма как да се изпари миризмата както като се третира с висока температура.Първоначално написано от Stranna_
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Не са глупусти.Първоначално написано от Sophie
Има разлика между твоята и моята коса и как различно ни се отразява бирата.
Първоначално написано от love dead people*
Значи, когато човек третира косата си с химически продукт, примерно пяна, лак, гел, вакса, е далеч по-вероятно да сасипе и увреди косата си, от колкото, когато използва продукти на натурална основа- визирам бирата, в която има доста растения, включително хмел, който си е своеобразна маска. Пак казвам не знам как я правиш косата си, но ако след като е стегнала бирата тръгнеш да я решиш е повече от логично да опада не половината ,ми даже цялата, защото е фиксирана и е необходимо да се изкъпе, за да се среши.