- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЖЕ ЛИ ... ?
ауе хора овулационния период не е ли 2-3 дена след като цикъла свърши или аз греша някой компетентен ще каже ли ?
Овулацията настъпва приблизително 14 дни преди началото на следващата менструация! Тя твойта мацка не се ли усеща кога й е овулацията?? Говори с нея, питай я кой ден й е, кога трябва да й дойде. Не, не е голям рискът. Шансът е минимален, споко. На дали е бременна. Но изцепката ти: "Не ми се дават пари за постинор" и мене много ме издразни. Ако приятелят ми ми беше изцепил нещо такова, щях да го пребия.Първоначално написано от ton1
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
[quote="Chiana"]И аз щях да убия моя.А до автора...кое ти се струва по-евтино,Постинор или скандали у дома,скандали в Нейния дом,пари за аборт(с всичките му рискове) или бебешка количка и памперси?Шансът да е бременна си го има...все едно играеш на руска рулетка.Първоначално написано от ton1
Ако моя ми беше издрънкал нещо такова, после щеше да съжалява цял живот за думите си. Безотговорността е нещото, което мразя най-много. Когато му е било готино ок, ама като стане въпрос за отговорност, да се прави, че е от друга планета...Е това няма да стане. Способна съм да го убия.Първоначално написано от maybelline
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Оф мълчете бе купих и тва го казах на бъзикпросто исках да знам кво ще кажете вие щото знаех че 1-то нещо което щяхте да кажете е "ПОСТИНОР ТА ПОСТИНОР" ...
вече си изпи постинора ... аз не съм и казал че не ми се дават пари на нея а на вас и то на бъзик. ама как да зацепите ...
Освен тва искам да ви споделя че съм питал достатъчно компетентни хора на възраст ... 5-те процента които ги има в предеякулационните секрети нямат никаква файда едно че са прекалено малко,второ че са негодни и нестабилни. Има вероятност за фал да,то и при противозачатъчните има (1 на 500) ...
Количеството няма значение, значение има годността. И е така - негодни са, но ако има 1 годен и той оплоди яйцеклетката? От 1 сперматозоид се забременява...Първоначално написано от ton1
Ei prosti prosti putki vednaga postinor ta postinor q bez takiva laina ot 1 godina 4e i pove4e ne s1m izpolzval prezervativ i do sq samo 1 p1t izgorq 1 momi4e i hi4 ne mi dreme6e za neq ! Prezervativa ubiva udovolstvieto a momi4etata koit go pravqt bez si poemat sami riska t1i 4e te da se spasqvat !Prezervativ se izpolzva samo kat sa ebe6 s nqkoi ob6ta kurvi4ka za da ne fane6 nqkoi bolest ne za drugo ...probvaite i 6te razberete prezervativite i protivoza4at14nite sa prosto pari na vqt1ra..(osven v nai nai extremnite situacii) !!!!!!!!!!!!!!
Ми аз съм чувал че дори от 1 капка сперма има супер малка вероятност да се забременее ... камо ли от 1 сперматозоид,тва за 1-т сперматозоид е най-голямата глупост която бях чувал,без да се обиждаш
![]()
Ти си чувал...браво. Според теб да не би 500000 сперматозоида да оплодяват яйцеклетката? Не се излагай.
Виждала съм нищожества, но като тебе второ няма. Значи момичето да си поеме риска? но докато го правите и на теб ти е готино я обичаш много. С презервативи го правели само тези, които го правели с к***и, така ли? Ами значи 90%, ако не и повечето момичета от този форум са такива. Някой ден и ти ще си намериш майстора.Първоначално написано от x-a
![]()
Глупост е това, което каза ти. Не знам на колко години си, че си тръгнал да правиш секс, но си личи, че нищо не разбираш. Ако си чел учебници по Биология от 8-ми, 9-ти или 10-ти клас ще ти стане ясно, че за да се оплоди една яйцеклетка е необходим само един сперматозоид. Много ми е интересно как сте тръгнали да правите секс като нямате познания в тази област.Първоначално написано от ton1
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ти луд ли си без презерватив? не трябва да рискуваш никога, ако ще да си развалиш удоволствието? бута ли ти се детска количка ?Първоначално написано от ton1
ne mu se davali pari za prostinorПървоначално написано от ton1
![]()
![]()
. eeh kakvi bezotgovorni hora ima... kato si q ebal posle 6te "pla6ta6..." vse pak tova sa 11 leva sre6tu tova cql jivot da sujalqvate i dvamata... razbira se posle ima i dug izhod-abort. ama kato te gledam kav si skravdzav ....