.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Фен
    Град
    Плевен
    ауе хора овулационния период не е ли 2-3 дена след като цикъла свърши или аз греша някой компетентен ще каже ли ?
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от ton1
    ауе хора овулационния период не е ли 2-3 дена след като цикъла свърши или аз греша някой компетентен ще каже ли ?
    Овулацията настъпва приблизително 14 дни преди началото на следващата менструация! Тя твойта мацка не се ли усеща кога й е овулацията?? Говори с нея, питай я кой ден й е, кога трябва да й дойде. Не, не е голям рискът. Шансът е минимален, споко. На дали е бременна. Но изцепката ти: "Не ми се дават пари за постинор" и мене много ме издразни. Ако приятелят ми ми беше изцепил нещо такова, щях да го пребия.
    HardC0re and BDSM forever

Супер фен Аватара на maybelline
    [quote="Chiana"]
    Но изцепката ти: "Не ми се дават пари за постинор" и мене много ме издразни. Ако приятелят ми ми беше изцепил нещо такова, щях да го пребия.[/color][/b]
    И аз щях да убия моя.А до автора...кое ти се струва по-евтино,Постинор или скандали у дома,скандали в Нейния дом,пари за аборт(с всичките му рискове) или бебешка количка и памперси?Шансът да е бременна си го има...все едно играеш на руска рулетка.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Но изцепката ти: "Не ми се дават пари за постинор" и мене много ме издразни. Ако приятелят ми ми беше изцепил нещо такова, щях да го пребия.[/color][/b]
    И аз щях да убия моя.А до автора...кое ти се струва по-евтино,Постинор или скандали у дома,скандали в Нейния дом,пари за аборт(с всичките му рискове) или бебешка количка и памперси?Шансът да е бременна си го има...все едно играеш на руска рулетка.
    Ако моя ми беше издрънкал нещо такова, после щеше да съжалява цял живот за думите си. Безотговорността е нещото, което мразя най-много. Когато му е било готино ок, ама като стане въпрос за отговорност, да се прави, че е от друга планета...Е това няма да стане. Способна съм да го убия.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Плевен
    Оф мълчете бе купих и тва го казах на бъзик просто исках да знам кво ще кажете вие щото знаех че 1-то нещо което щяхте да кажете е "ПОСТИНОР ТА ПОСТИНОР" ...
    вече си изпи постинора ... аз не съм и казал че не ми се дават пари на нея а на вас и то на бъзик. ама как да зацепите ...

sdw@abv.bg

Фен
    Град
    Плевен
    Освен тва искам да ви споделя че съм питал достатъчно компетентни хора на възраст ... 5-те процента които ги има в предеякулационните секрети нямат никаква файда едно че са прекалено малко,второ че са негодни и нестабилни. Има вероятност за фал да,то и при противозачатъчните има (1 на 500) ...

sdw@abv.bg

Мега фен
    Освен тва искам да ви споделя че съм питал достатъчно компетентни хора на възраст ... 5-те процента които ги има в предеякулационните секрети нямат никаква файда едно че са прекалено малко,второ че са негодни и нестабилни. Има вероятност за фал да,то и при противозачатъчните има (1 на 500) ...
    Количеството няма значение, значение има годността. И е така - негодни са, но ако има 1 годен и той оплоди яйцеклетката? От 1 сперматозоид се забременява...

x-a
    Guest
    Ei prosti prosti putki vednaga postinor ta postinor q bez takiva laina ot 1 godina 4e i pove4e ne s1m izpolzval prezervativ i do sq samo 1 p1t izgorq 1 momi4e i hi4 ne mi dreme6e za neq ! Prezervativa ubiva udovolstvieto a momi4etata koit go pravqt bez si poemat sami riska t1i 4e te da se spasqvat !Prezervativ se izpolzva samo kat sa ebe6 s nqkoi ob6ta kurvi4ka za da ne fane6 nqkoi bolest ne za drugo ...probvaite i 6te razberete prezervativite i protivoza4at14nite sa prosto pari na vqt1ra..(osven v nai nai extremnite situacii) !!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Плевен
    Ми аз съм чувал че дори от 1 капка сперма има супер малка вероятност да се забременее ... камо ли от 1 сперматозоид,тва за 1-т сперматозоид е най-голямата глупост която бях чувал,без да се обиждаш

sdw@abv.bg

Мега фен
    Ти си чувал...браво. Според теб да не би 500000 сперматозоида да оплодяват яйцеклетката? Не се излагай.

Цитирай Първоначално написано от x-a
    Ei prosti prosti putki vednaga postinor ta postinor q bez takiva laina ot 1 godina 4e i pove4e ne s1m izpolzval prezervativ i do sq samo 1 p1t izgorq 1 momi4e i hi4 ne mi dreme6e za neq ! Prezervativa ubiva udovolstvieto a momi4etata koit go pravqt bez si poemat sami riska t1i 4e te da se spasqvat !Prezervativ se izpolzva samo kat sa ebe6 s nqkoi ob6ta kurvi4ka za da ne fane6 nqkoi bolest ne za drugo ...probvaite i 6te razberete prezervativite i protivoza4at14nite sa prosto pari na vqt1ra..(osven v nai nai extremnite situacii) !!!!!!!!!!!!!!
    Виждала съм нищожества, но като тебе второ няма. Значи момичето да си поеме риска? но докато го правите и на теб ти е готино я обичаш много. С презервативи го правели само тези, които го правели с к***и, така ли? Ами значи 90%, ако не и повечето момичета от този форум са такива. Някой ден и ти ще си намериш майстора.

Ми аз съм чувал че дори от 1 капка сперма има супер малка вероятност да се забременее ... камо ли от 1 сперматозоид,тва за 1-т сперматозоид е най-голямата глупост която бях чувал,без да се обиждаш
    Глупост е това, което каза ти. Не знам на колко години си, че си тръгнал да правиш секс, но си личи, че нищо не разбираш. Ако си чел учебници по Биология от 8-ми, 9-ти или 10-ти клас ще ти стане ясно, че за да се оплоди една яйцеклетка е необходим само един сперматозоид. Много ми е интересно как сте тръгнали да правите секс като нямате познания в тази област.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Re: МОЖЕ ЛИ ... ?

Може ли да се забременее ако малко преди да свърша 1 минута съм я ебал без презерватив защото се скъса ... само 1 минута но не свърших вътре 100% ...
    ако са попаднали някакви капчици от ония секрет (уж има малка семеннта течност но вероятността е малка).
    Какво мислите ? Не ми се дават пари за пустинор дуо.
    ти луд ли си без презерватив? не трябва да рискуваш никога, ако ще да си развалиш удоволствието? бута ли ти се детска количка ?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: МОЖЕ ЛИ ... ?

Може ли да се забременее ако малко преди да свърша 1 минута съм я ебал без презерватив защото се скъса ... само 1 минута но не свърших вътре 100% ...
    ако са попаднали някакви капчици от ония секрет (уж има малка семеннта течност но вероятността е малка).
    Какво мислите ? Не ми се дават пари за пустинор дуо.
    ne mu se davali pari za prostinor . eeh kakvi bezotgovorni hora ima... kato si q ebal posle 6te "pla6ta6..." vse pak tova sa 11 leva sre6tu tova cql jivot da sujalqvate i dvamata... razbira se posle ima i dug izhod-abort. ama kato te gledam kav si skravdzav ....

Град
    SOFIA
    awe ti si toq deto e prost-samo ot tova 4e gleda6 na momi4etata kato "putki"...a za drugoto-bez komentar... takiva kato tebe se mislqt za mnogo ne6to,ama ste ni6to -vie ste tolkova zagoreli za sex 4e sigurno i 4ovek bih te ubili za da ebete nqkoq kurva...

Град
    SOFIA
    [quote="sexy_tigar4e_MM"]
    za teb mai celi svqt i celq jivot se vurti okolo sexa i okolo tova kolko kurvo si minal... jaluk jivot ima6-sujalqvam za teb...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си