.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    Sofia

Помогнете ми да спася приятелката си...

Нужна ми е помощ, защото сега се намирам май в песента на БТР - Спасение... Историята ми накратко е: Ходя с приятелката си вече година и 2 месеца, и мисля че работата е сериозна... Всичко беше точно, тя беше внимателен, разумен и обичлив човек... Скоро беше за 2 седмици на лагер в чужбина... Оттам започнаха всички проблеми...

Тя се върна пълен непукист... Това нямаше да е зле въобще, ако не се отнасяше и към мен с крайна незаинтересованост... Да, целува ме, прегръща ме, но все имам чувството че вече нищо не чувства... Но, ако това ми беше проблема, щях да пусна темата в друг раздел...

Тя вече държи адски много на новите си приятели, които прави всеки ден... Преди тя пиеше бира с мен, и то по-малко... Сега е започнала да пие твърд алкохол, и да пуши трева... Обичам я прекалено много за да й позволя да се самоунищожава...

Драги приятели, какво да правя? Вече говорих с нея, но тя сега си мисли, че е на върха на света... Опитвам се да й дам време да свикне че е в България, но явно никакви мои усилия не действат...

Обръщам се към вас за съвет, защото последното нещо, което ми остана, е да й кажа че я обичам прекалено много, и не мога да я гледам как се самосъсипва... Но не искам да си тръгвам от нея...

ПОМОГНЕТЕ МИ, моля ви...

Guest
    Na kolko godini ste?

инсейн гърл
    Guest
    това е много гадно наистина знам защото съм го преживяла с бившия ми пиятел се случи същото от супер мил и добър стана леке , шибан наркоман и сега целия град го говори и му се присмива, и затова съм виновна аз, защото не можах да му помогна, не знаех как... тряабва да и помогнеш.....но не знам как

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Da naistina na golko godini ste? Za6toto i towa e ot zna4enie!!

Guest
    Честно казано не мисля, че можеш да й помогнеш... Освен ако не намериш човек, който да има влияние над нея. Това е единствения начин. Открий този, от който тя има респект, страхува се, почита или каквото и да е подобно на тези неща и го накарай да приложи своето влияние над нея. Друг начин не виждам. Не вярвам един сериозен разговор да помогне.

Голям фен
    ti ne mojesh da i pomognesh..kaji na roditelite i..
    nai vajnoto e TQ da osuznae che tova e greshka.. tova e purvoto i NA-VAJNOTO neshto .........

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
    Da naistina na golko godini ste? Za6toto i towa e ot zna4enie!!
    аз на 20, тя на 16...

spored men edinstveniq na44in da q spasish e samata tq v smisul ako tq ne iska da popravi neshtata nadali nqkoi drug shte moje(taka 4e probvai da i pokajesh 4e greshi s tova koeto pravi) govori s neq pitai q naistina li tova e jivota koito iska naistina za tozi jivot li e me4tala
    uspeeeeeh

Guest
    От какво да я спасиш бе, уважаеми Гитар Ейнджъл?? От разнообразието може би??

Може би кръгозорът и леко и се е разширил от това, 4е е видяла малко свят и ве4е не и се пие бира със ску4ни и инертни субекти , а и се живее..
    съветвам те да пиеш една студена вода (или бира, ако така пове4е ти харесва) и да си намериш някоя, дето да си и интересен, 4е на бившата ти, (както и на нас) не си ни интересен определено.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    nqma nishto losho v tova che izliza i s priqteli..prosto i obqsni za trevata che ne e hubavo

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    кажи й да избира - или теб, или другото
    ако те изостави си продължаваш по пътя и я оставяш сама да се оправя с живота си
    тези приказки от рода на "мн я обичам, не мога да я зарежа" или "не бих й причинил това" не вървят ако си толкова мек нищо няма да постигнеш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Кажи на родителите и...ще бъде доста кофти за нея, но те ще могат да и помогнат повече, от колкото теб (поне така мисля)
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    p1rvo s1jalqvam za slu4iloto se...Vse o6te ima 6ans!govori s neq,za6toto s risk da te izpla6a....nai blizkiq mi priqtel e p1tnik
    povqrvai mi,o6te ne moga da go prejiveq..mnogo e trudno,taka 4e napravi vsi4ko po silite si da i pomogne6,pripomni i staroto vreme,kogato lubovta vi e bila po 6tastliva(za6toto ne vqrvam 4e sega e osobenno 6tastliva...).Ne se izmorqvai da i kazva6 4e q obi4a6 i nai vajnototdeli q ot tezi hora 6tom i vliqqt taka.S cqloto si s1rce ti jelaq uspeh i neka lubovta vi prod1lji
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

m1isha
    Guest
    От какво да я спасиш бе, уважаеми Гитар Ейнджъл?? От разнообразието може би??

Може би кръгозорът и леко и се е разширил от това, 4е е видяла малко свят и ве4е не и се пие бира със ску4ни и инертни субекти , а и се живее..
    съветвам те да пиеш една студена вода (или бира, ако така пове4е ти харесва) и да си намериш някоя, дето да си и интересен, 4е на бившата ти, (както и на нас) не си ни интересен определено.
    Аве мо ти не осазнаваш ли ко прави момичето ве!?Мале има и тъпи хора бе!

m1isah
    Guest
    p1rvo s1jalqvam za slu4iloto se...Vse o6te ima 6ans!govori s neq,za6toto s risk da te izpla6a....nai blizkiq mi priqtel po4ina
    povqrvai mi,o6te ne moga da go prejiveq..mnogo e trudno,taka 4e napravi vsi4ko po silite si da i pomogne6,pripomni i staroto vreme,kogato lubovta vi e bila po 6tastliva(za6toto ne vqrvam 4e sega e osobenno 6tastliva...).Ne se izmorqvai da i kazva6 4e q obi4a6 i nai vajnototdeli q ot tezi hora 6tom i vliqqt taka.S cqloto si s1rce ti jelaq uspeh i neka lubovta vi prod1lji

Tva e istinata:GREEEEEEEEEEEEN DAAAAAAAAY!
    За мен той е напълно прав.Тя е само още на 16 години не си струва да си пропилява живота от сега та той те първа е пред нея.

Голям фен
    Град
    Memphis
    te uniq sa vinovni uniq kopeleta priqtel4etata i sa q zaribili jena da prai taka tova ne e jena ami e marsha priqtel izvinqvai ama e tai
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Az sam imala priqtel narkoman.. Negovoto beshe dosta po seriozno ot treva i alkohol taka che imam predstava kak se chustvash.. Edinstvenoto koeto mojesh da napravish e da e obichash,zashtoto sega tq ne osaznava kakvo pravi s jivota si,ima priqteli koito q haresvat za tova che pafka i pie s tqh,a sled vreme i shte se drusa s tqh i momenta v koito ti se prevarnesh v prechka za tova,tq shte te otstrani.....Za da se osaznae spored men prosto trqbva da q ostavish malko sama i da i kajesh da preceni koe e po vajno-zapoite s izpadnalite i priqteli ili chovekat koito q obicha i e bil mnogo vreme do neq ,tozi koito nqma ad q ostavi za nishto na sveta.......Dori i da ne go napravish rano ili kasno tq shte razbere che novite i ,,priqteli'' shte q prodadat za 1 treva no togava shte bAde prekaleno kasno...
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Guest
    е вие сте ебахти малоумниците ...... след време щяла да се друса ми да ако е проста ще се друса да ... има хора които през живота си не са помирисвали трева а се бодат яко.. тва че пушиш трева не те слага в редиците на боклуците и на бъдещите наркомани ... единия приятел имал другия познат... е аз ИМАМ БЛИЗЪК РОДНИНА КОЙТО Е ИЗЛЕКУВАН НАРКОМАН ... 3 години в комуна как ви се струва а ? и ся знаете ли кво праи ... пуши трева .. да пуши трева ... и то от 2 години без да е помирисал нищо др освен тревица .... и при 99% от бившите наркомани е така ... така че си правете изводите входна или изходна дрога е тревата ...

Guest
    е вие сте ебахти малоумниците ...... след време щяла да се друса ми да ако е проста ще се друса да ... има хора които през живота си не са помирисвали трева а се бодат яко.. тва че пушиш трева не те слага в редиците на боклуците и на бъдещите наркомани ... единия приятел имал другия познат... е аз ИМАМ БЛИЗЪК РОДНИНА КОЙТО Е ИЗЛЕКУВАН НАРКОМАН ... 3 години в комуна как ви се струва а ? и ся знаете ли кво праи ... пуши трева .. да пуши трева ... и то от 2 години без да е помирисал нищо др освен тревица .... и при 99% от бившите наркомани е така ... така че си правете изводите входна или изходна дрога е тревата ...

Guest
    o super e gadno i az sam v sa6toto polojenie.mn si haresvam priatelq nzam 4ak dali go obi4am.ama pu6i treva super mi e kofti nzam kakvo da pravq mislq 4e nqma spasenie.i da mu kaja edva li 6te se povliae ujas mrazq tia narkotici i trevi i tempodobni

Guest
    Ако се държи презрително и не ти обръща нужното внимание - то ти имаш ВСИЧКИ основания да се откажеш от нея.

В противен случай няма нищо чак толкова лошо. И аз пафкам тревица, и то всеки ден. Не съм пристрастен и си уважавам приятелката и приятелите. Даже ако става на въпрос и съм шмъркал амфетамин, което отново нищо не променя.

Истината е както един субект отгоре се изрази и много ми хареса

"Ами да, ще почне да се друса - ако е тъпа"

"Всяка промяна трябва да започне от начина ти на мислене."
    Брус Лий

Град
    karnobat
    sjelqvam za tova koeto ti se slu4va.pyrvo iskam da ti kaja 4e vsi4ko si ima granici.moqt priqtel sy6to pus6i treva no go pravi rqdko -taka e ot 3 godini ve4e.zapo4va da go pravo vse po rqdko i po-rqdko.(na meseca vednyj-dori ne pu6i cqla cigara)iskam da kaja 4e toi go pravi v normi det sa vika.otna4alo az bqh skipti4no nastroena,oba4e ve4e sviknah.zaedno sme ot devet meseca i toi otkaza trevata zaradi men.sega ne mi pravi vpe4etlenie 4e pu6i za6toto toi go pravi prekaleno rqdko.razbiram kak se 4uvstva6.i kakto nqkoi kaza ne spirai da i kazva6 kolko mnogo q obi4a6,no ne samo da i go kazva6 no i da i go pokazva6.zavediq primerno nqkyde za ukenda.na hija na more ..syzdai obstanovka (romanti4na)v koqto da i pokaje6 kolko mnogo q obi4a6 i kolko mnogo se trevoji6 za tova koeto se slu4va s neq.podnesii i go po-tykv na4in 4e dumite ti da uspeqt da proniknat v du6ata i.sega se poqvqva vuprosa kakvi bi trqbvalo da sa tezi dumi...samo lubovta koqto izpitva6 kym neq moje da ti gi kaje....

Guest
    Така да приемем че тревата е наркотик за да мога да наричам обсъжданата приятелка наркоманка ... ( ТРЕВАТА НЕ Е НАРКОТИК !!!)
    Та като за начало искам да ви разкажа една истинска история познавам хора от комуни и хора в комуни и наркомани и бивши наркомани и хора починали от този проблем...
    Та наркоманът Х има неопределимо желание да се надруса но баща му седи постоянно в тях и го пази... Какво става .... Наркомана измисля начина .... Смятаите колко гениален може да стане човешкия ( наркоманския ) мозък за да постигне това което иска .... Наркомана вдига леглото за да вземе нещо от долу и се прави че не може вика баща си ... "Тате дръж за малко леглото" баща му хваща и понеже ако го пусне ше го пусне върху себе си не го пуска и познайте кво става наркомана Х излиза от тях с телевизора пред очите на безпомощния си баща .... излиза и се надрусва...
    АНАЛИЗ :
    1. Става дума за наркоман ( в случая пристрастен към метадон (синтетична форма хероин)) А НЕ КЪМ ТРЕВА !
    2. Ако пич приятелката ти сама не пожелае да спре да пуши трева как пък ти ще я откажеш... Кажи ми как можеш да я накараш да спре да прави нещо което и носи огромно удоволствие ...
    3. аз не съм някав попикан доктор да ги знае тези работи от книгите....
    пуша трева всеки ден и знам за какво става дума
    4. нито съм птистрастен нито се чувствам зависим от когото и да било .. ( нямам вземане даване с дилъри )
    5. дано съм успял да налея малко мозък в главите на тези които слагат на едно ниво тревата с останалите психоактиви ....
    6.
    7. аз съм оня дето казах че ако е проста ще почне да се друса ...

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Яко жалки сте, особено въпросният Guitar^Angel.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си