- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дебел мъж-голям атрибут?
Хаххаххаха. Защо мислиш, че се обличам метълски? Няма нищо такова.
Килограмите нямат никакво значение.
Не е вярно, че само едрите жени имат големи гърди. Аз например съм 55 кг., а гръдната ми обиколка е около 105см. Всичко зависи до гени и структура.Първоначално написано от Crazy`Witch
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе хора Вие сте болни (без извинение), какво значение има каква музика слушаш и как се обличаш с това каква хигиена имаш.К`во искате да кажете, че рапарчетата и чалгарчетата и каквито и да са там, изглеждат по-добре и са по-чистоплътни ... ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ. Извинявам се,че не е по темата, обаче като го прочетох и много се издразних на тъпи разсъждения.Айде махнете тея предрасъдаци и недейте да бъдете смешни! Мислите се за много умни, а за елементарни неща не можете да си използвате мозъците.
Аз съм метъл, обличам се в черно. Мия се, къпя се, перъ се, и не мириша! Това мче съм малко пно-космат го имам за плюс. На първата страница пише защоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Евала пич =D> =D> =D> . И аз познавам доста метъли ,който са с мн мн по-добра хигиена примерно от рапърчетата в квартала..Първоначално написано от Анонимко
По темата -аз бях чувала че се гледа носа на мъжа..и всеки път като видя някой мъж с голям нос ме напушва смях!(не че е истина,но ме кефи
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ei nqkoi pat mi sa povrushta ot teb jivotno takova kurvenskoПървоначално написано от Lil'Angel
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
абе моми.. нали размерът нямал значение за вас?!..
аи си представете един супер дебел чичко с член 17 санта примерно.. след 2 години отслабва рязко.. да не си мислите че хуя ше му стане по малък.. тфа не е цица че да е мазнина..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !