- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- леле.. вижте тая пут**ляна !!!..
Не е като да няма 15 страници тема за тебе.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2т. системно
прекаленно е изкуствена пък и другото което е не харесвам изрусени момичета попринцип светлия цвят за коса ме дразниако беше почнала да се развива в друга насока можеше и да става за нещо ама и тая като гледам ще стане боклук ... язък за момичето
![]()
Да това е същата Андреа.Ето ви и цяла страница за нея.
Става само за 1 нещо, даже и за него не става![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от Communist
mne, dori i za tva ne stava. men 6te me e gnus kat znam kvo tricifreno koli4estvo penisi sa minali ot tam i nosi bolesti nepoznati na naukata o6te.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
hahaha e tva posledn0to mn me izkefi =D>Първоначално написано от WindWaker
Love you Kris !!!
bahti mutanta muxaxaxa
Хубава е...но пък прекаленото количество гирм не ми допада,а и е просто поредната курва с нисък коефициент на интелигентност....но спокойно тя не разчита на ума,а на красотата си!Искам да я видя след 20-25 години какво ще прави...ще си е все още толкова глупава,но ще е и доста провиснала вече.....малшанс....хахах![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Снежина Вълкова е 1000 пъти по-яка от Андреа! =D>Първоначално написано от Amayo
Toва определено беше велико изказване.Първоначално написано от WindWaker
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ahahahahahhaha taq li we u4ehme v edno daskalo s tazi moga da vi kaja 4e grim4eto vur6i 4udna rabota adski glupavo momi4e sega se podvizava kato folk pevica xixixixi nema da prokopsa znam kuv i e usmstveniq bagaj raven e na nula ta ni6to 4e e tolkova krasiva na tiq snimki
Но моята беше заключена.Бтв, къде изчезна пак Мачока?
Мяза на една фолк дива,няква нова,дет не може хич да пее/те сичките де/.
ее стига де...Теодора е пяла народни песни преди и наистина не пее изобщо зле. Виждала съм я и без грим - различна е, но красива и тялото и е просто невероятно...ама си е дооостааааа тъпичка горката....
lock.....
Da vqrno e...taq Andrea izobshto ne mi haresva! Poglednete q samo - skelet na baterii s izkustveno rusa kosa i mnogo grim...kvo i haresvate?Първоначално написано от mil4eto_
Готина е![]()
НИЕ сме в Шампионска Лига, а ВИЕ къде сте?!
Теодора Андреева - Завършила е Първа частна английска Гимания. Съмнителна отличничка. Мота се със Киро Скалата, Божинов и разни такива "ВИП" мъже. Прави се на чалгарка. Няма глас за пеене. Рекламно лице на една ефтина гадна водка. Аве нищо повече от тъпо русо.
по тая е работил ебати фотошопа...бахти изкуствената парантия
Бе що така с едното око, нещо ми се вижда, че е доста кривогледичка. И не, не ме кефи- поредната пайнерка, с огромни цели- да влезе в колкото се може повече мъжки гащи и да се уредка тук-там с някое поршенце. Ае моля ви се.
Бих казал че за "ФОЛК ПЕВИЦА" е грозна даже!![]()
S kogo q sravnqvame- ako q sravnqvam sus susedkata e mnooogo sexy, ama ako q sravnqvam s nqkoq pevica daje ot payner devoicheto e dosta postno. Inache pesnichkata e zaribqvashta, az si q tananikah dva dni. Am nqq stane klasika opredeleno. Vajno e, che na neq tati i naliva qko cash v djobcheto, a tq ako iska i shte pee i shte tancuva i miss svqt shte stane.
това е новата фолк певица Андреа!
да бее!!! сигурна бях, че съм я мернала от една реклама на евтина водка!! колкото до мацката - има доста като нея, така че не я намирам за нищо особено, просто изкуствено красива .. обаче има нещо дефектно в нея, нещо несъразмерно... + тва на една снимка има цици, на друга - няма.. странна работа..а може би просто на фона на Гергана балконите й да бледнеят..
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Хаха представям си къв вълк е без грим е то като всички фолкпевици то грима при тях чудеса правиПървоначално написано от `Death`Whore`
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!