Първоначално написано от
Ann GI

Първоначално написано от
^Adrenalinka^

Първоначално написано от
honey-7o
Mislq 4e varianta s priqtelite e dobar,sa6to moje i ot nqkoi rodnina na koito moje da se doveri6.Samo ne mojax da razbera za6to maika ti pita kade sa ti parite?Nali parite sa tvoi

Mi 6tot si haresah edni raboti ot Avon i maika mi vika 4e az si imam pari da si gi kupq i sy6to taka utre 6te hodim na po4ivka i trqbva da imam nqkvi pari tam...

nai-dobre e za po4ivkata i vob6te za PARITE da poiska6 pari ot nqkoi rodnina koito nqma da te izdade i nqma da mu gi vru6te6 a moje i da gi vse pak ti e rodnina.Spored men tva e ai dobroto re6enie - baba dqdo lqla 4i4o i taka..........
Oooo setih se be.Vinagi kato hodim na po4ivka sutrinta davame kliu4ovete na dqdo mi da hodi na naglejda apartamenta.Toi mi dava pari vseki mesec po 10 lv kato polu4i pensiqta.Ami tozi pyt az (kato nikoga) 6te byda dobrovolec da ida da mu dam kliu4a i kato nikoi ne gleda otivam i mu vikam za kvo stava vypros i 6te mu kaja da mi dade za trite meseca napred pari i 4e nqma da mu iskam ve4e ako 6te do kraq na godinata.Spored vas taka stava li?