- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родители - цигари
Темата е за тези, които пушат. Интересно ми е за колко време и как родителите ви свикнаха с мисълта, че пушите. Мелиха ли ви на главата, спряха ли да ви дават пари, спряха да ви говорят или какво? Благодаря за мненията.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Когато ме хванаха, ми се случи всяко едно от изброените неща. затова ги излъгах че съм ги спрял и оттогава го държа в тайна; въпреки че сега малко трудно ще ме накажат, възнамерявам да крия до последно, за да си спестя меленето и истериите.
Ами наще знаят и напрайха всичко от изброеното и още не са са примирили ама свикват![]()
ami, absoliutno vsi4ko ot izbroenoto mi se slu4i. no i az kriq 4e sum gi sprqla
ama sum na 16, i mislq ili da gi spa, ili da kriq do krai![]()
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
hah az mai sum izvadila kusmet. nese slu4i ni6to takova kakvoto ste izbroili. zna4i maika mi mi be6e pro4ela log files na mircata i az se pribiram ot daskalo i tq razpravq ima li ne6to koeto ne znam i sestra mi mi6u6ne znae 4e pu6i6 i az mi da pu6a. i tq ni6to kaza 4e ne e hubavo konsko samo 2 min s normalen ton i posle vika v u4 nqma da pu6i6 i az mi ok a pone v ku6ti moje li i tq offff i mi se zahili. krieh ot neq 3 meseca a ako znaeh 4etaka 6te stane 6tqh s neq da propu6a hah a ba6ta mi znae ama nepu6a pred nego samo pred mama i pred sestra mi![]()
P.S. malko se poolqh sry![]()
Уникати...
Ne znam ama as pusha ot 3 godini we4e i si pusha pred bloka samo che nashte ne znaqt...vsi4ki ostanali znaqt samo nashte ne.Bashta mi mai znai de ama si trai tam![]()
prosto im kazah 4e pu6a te daje predpolagaha i otna4alo maika mranka6e no sled tva mi zimaha cigari
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Нашите не знаят,че пуша.
колкото и да ми се караха получи се много добре, щото мен ме хванаха в неделя вечерта а в понеделник трвябваше да заминаам на екскурзия....и заминах си се прибрах....после винаги ми казваше че съм пушил кат се прибирам ама ся...и двамата знаем че е вредно ама тя знае че няма да ги откажа заради нея а най-много да и направя на пук и за това не ме кара да спирам...ама как може да ми държи морал човек дет вкарва по 1 кутия на ден....(с баща ми гледам да не си говоря....само в краен случай...)
Ami na6te znaqt 4e pu6a,kato me hvanaha malko mi piliha na glavata... no vidqha 4e ni6to nemogat da napravqt.Nikoga ne sa spirali da mi davat $ zaradi cigarite.Pu6a s maika mi am pred ba6ta mi o6te ne no me znaei v nas 4esto me vijda no ni6to ne kazva
Супер смешно стана.Излязох с майка ми по магазините,и след магазините седнахме да пием кафе, и тя си вади цигарите на масата и вика "Айде запали си една цигара" и аз откачих.Тя вика "айде айде пали" и така.Знаех, че си има нещо на ум ама си мълчеше.Не ми е правила проблеми.После майка ми каза на баща ми и той ме викна хвърли цигарите на масата и вика "Айде пали" пък и аз отворена викам "Такива не пуша" смяяяях.Разбраха че пуша и вече 2-ра година си пуша пред тях и си ги муфтя.Пък и двамата са ми казвали по добре да знаят, че пуша да не се крия от колкото да се крия и да не знаят.И тай, супер либерте родители имам аз!Мн им се кефя хихихи![]()
\
/ \
/
i az pu6a.Na6te kato razbraha po-to4no mama mi se razvika.mina 1 2 sedmici i ne mi pravi problem ve4e 5 meseca.kakvo da vi kaja super roditeli.Sega mama si mi dava po kutiika ama vika:Pu6i po malko i nqma problem :P
- Тиии!? Как може да пушиш!? А!? Тровиш си живота само.... а какво ще искаш за вечеря?
Нещо в този дух беше, не помня вече, беше отдавна![]()
Иначе пред нашите не пуша и не бих желал... какви са тия вашите родители чак да ви купуват.... не знам
Нямаше какво да правя,
accorp![]()
Фааак, бахти добрите родители...аз на тяхно място щях да ви изхвърля от вкъщи....бахти...малолетен наркоман в къщата ми...и аз да не го наказвам...хах, ще му навра цигарите отзад барабар с кутията![]()
e az puk sam si kazah na maika mi.. prosto kato me popita dali pusha i az i kazah da pusha i nishto ne mi kaza, a vsqka vecher mi ostavq cigari za v nas :]
Тези, които мислят, че не ги знаят техните, а пушат отдавна... Родителите Ви не са расли в саксия. Знаят, но си траят хората.
Майка ми разбра миналата година и й беше много гадно,защото ме видя,а въобще не го очакваше!Карахме се бая...естествено за да спрем спора обещах й да ги спра!Баща ми само ми натяква че давам пари за цигари, ама не протестира и не ми е намалял джобните!
Zna4i vapreki 4e sam na 12 po4na da pu6a malko, ama vednaj si zabravih cigartie v nas i maika mi gi namerila i mi go ostavila na masi4kata s belejka "tvoi li sa?" Posle kato se pribra mi vika i kaza 4e moje da pu6a no po max. 2-3 na den, koeto mi stiga
ми майка ми знае, че пуша, но аз толкова рядко паля, че дори не се налага да се крияколкото до баща ми - той мисли, че съм пушила и съм ги отказала
![]()
Офф ми майка ми се прави на приятно разсеяна.Бях и закала че пуша понякога/ест. излъгах/ и от тогава тя постоянно ми дрънка на главата, че било вредно незнам си к'во.Все като и кажа, че нямам пари ми вика, че ги харча за цигари и тем бодобни.Баща ми няма и идея че пуша.Веднъж се ме подозираше/изглежда някой му беше казал че пуша/ ама аз добре изиграх ролята си и ся сичко е О.К.
Emi ... slu4i mi se vsi4ko ot gore izboroenite otna4alo kogato maika mi razbra , pusha ve4e ot 2 godini i nehsto i tq vse ohste ne e vsiknala s miuslta t`va e vapros koito ne se obsujda ... ne mi kazva ne pushi , oba4e puk xem znae 4e pusha i ne mi dava pove4e djobni da re4em. A bashta mi toiii ne znaeee , ako znae6e nqma6e da si pisha v razni forum4eta na komputar4eto ... ox male ..![]()
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
Родители-цигари-бой![]()
![]()