.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Родители - цигари

Темата е за тези, които пушат. Интересно ми е за колко време и как родителите ви свикнаха с мисълта, че пушите. Мелиха ли ви на главата, спряха ли да ви дават пари, спряха да ви говорят или какво? Благодаря за мненията.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Когато ме хванаха, ми се случи всяко едно от изброените неща. затова ги излъгах че съм ги спрял и оттогава го държа в тайна; въпреки че сега малко трудно ще ме накажат, възнамерявам да крия до последно, за да си спестя меленето и истериите.

Ами наще знаят и напрайха всичко от изброеното и още не са са примирили ама свикват

ami, absoliutno vsi4ko ot izbroenoto mi se slu4i. no i az kriq 4e sum gi sprqla
    ama sum na 16, i mislq ili da gi spa, ili da kriq do krai
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Град
    Sofiq, ZP
    hah az mai sum izvadila kusmet. nese slu4i ni6to takova kakvoto ste izbroili. zna4i maika mi mi be6e pro4ela log files na mircata i az se pribiram ot daskalo i tq razpravq ima li ne6to koeto ne znam i sestra mi mi6u6ne znae 4e pu6i6 i az mi da pu6a. i tq ni6to kaza 4e ne e hubavo konsko samo 2 min s normalen ton i posle vika v u4 nqma da pu6i6 i az mi ok a pone v ku6ti moje li i tq offff i mi se zahili. krieh ot neq 3 meseca a ako znaeh 4etaka 6te stane 6tqh s neq da propu6a hah a ba6ta mi znae ama nepu6a pred nego samo pred mama i pred sestra mi
    P.S. malko se poolqh sry
    Уникати...

Ne znam ama as pusha ot 3 godini we4e i si pusha pred bloka samo che nashte ne znaqt...vsi4ki ostanali znaqt samo nashte ne.Bashta mi mai znai de ama si trai tam

prosto im kazah 4e pu6a te daje predpolagaha i otna4alo maika mranka6e no sled tva mi zimaha cigari
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Повече от фен

ne mi puka

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Супер фен
    Нашите не знаят,че пуша.

Фен
    Град
    East.Side.of.KarNoBaT
    колкото и да ми се караха получи се много добре, щото мен ме хванаха в неделя вечерта а в понеделник трвябваше да заминаам на екскурзия....и заминах си се прибрах....после винаги ми казваше че съм пушил кат се прибирам ама ся...и двамата знаем че е вредно ама тя знае че няма да ги откажа заради нея а най-много да и направя на пук и за това не ме кара да спирам...ама как може да ми държи морал човек дет вкарва по 1 кутия на ден....(с баща ми гледам да не си говоря....само в краен случай...)

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Нашите не знаят,че пуша.
    И наще така...за сега...Още 1год. и ще научат.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Ami na6te znaqt 4e pu6a,kato me hvanaha malko mi piliha na glavata... no vidqha 4e ni6to nemogat da napravqt.Nikoga ne sa spirali da mi davat $ zaradi cigarite.Pu6a s maika mi am pred ba6ta mi o6te ne no me znae i v nas 4esto me vijda no ni6to ne kazva

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Хах

Супер смешно стана.Излязох с майка ми по магазините,и след магазините седнахме да пием кафе, и тя си вади цигарите на масата и вика "Айде запали си една цигара" и аз откачих.Тя вика "айде айде пали" и така.Знаех, че си има нещо на ум ама си мълчеше.Не ми е правила проблеми.После майка ми каза на баща ми и той ме викна хвърли цигарите на масата и вика "Айде пали" пък и аз отворена викам "Такива не пуша" смяяяях.Разбраха че пуша и вече 2-ра година си пуша пред тях и си ги муфтя.Пък и двамата са ми казвали по добре да знаят, че пуша да не се крия от колкото да се крия и да не знаят.И тай, супер либерте родители имам аз!Мн им се кефя хихихи \/ \/

Guest
    i az pu6a.Na6te kato razbraha po-to4no mama mi se razvika.mina 1 2 sedmici i ne mi pravi problem ve4e 5 meseca.kakvo da vi kaja super roditeli.Sega mama si mi dava po kutiika ama vika:Pu6i po malko i nqma problem :P

Guest
    - Тиии!? Как може да пушиш!? А!? Тровиш си живота само.... а какво ще искаш за вечеря?

Нещо в този дух беше, не помня вече, беше отдавна
    Иначе пред нашите не пуша и не бих желал... какви са тия вашите родители чак да ви купуват.... не знам

Нямаше какво да правя,
    accorp

sk8_don`t_h8
    Guest
    Фааак, бахти добрите родители...аз на тяхно място щях да ви изхвърля от вкъщи....бахти...малолетен наркоман в къщата ми...и аз да не го наказвам...хах, ще му навра цигарите отзад барабар с кутията

Guest
    e az puk sam si kazah na maika mi.. prosto kato me popita dali pusha i az i kazah da pusha i nishto ne mi kaza, a vsqka vecher mi ostavq cigari za v nas :]

Супер фен
    Град
    VCHC
    Тези, които мислят, че не ги знаят техните, а пушат отдавна... Родителите Ви не са расли в саксия. Знаят, но си траят хората.

Голям фен
    Град
    Stz
    Майка ми разбра миналата година и й беше много гадно,защото ме видя,а въобще не го очакваше!Карахме се бая...естествено за да спрем спора обещах й да ги спра!Баща ми само ми натяква че давам пари за цигари, ама не протестира и не ми е намалял джобните!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI na6te o6te ne znaqt

sladurkata666
    Guest
    Zna4i vapreki 4e sam na 12 po4na da pu6a malko, ama vednaj si zabravih cigartie v nas i maika mi gi namerila i mi go ostavila na masi4kata s belejka "tvoi li sa?" Posle kato se pribra mi vika i kaza 4e moje da pu6a no po max. 2-3 na den, koeto mi stiga

Мега фен Аватара на iiirish
    ми майка ми знае, че пуша, но аз толкова рядко паля, че дори не се налага да се крия колкото до баща ми - той мисли, че съм пушила и съм ги отказала

Офф ми майка ми се прави на приятно разсеяна.Бях и закала че пуша понякога/ест. излъгах/ и от тогава тя постоянно ми дрънка на главата, че било вредно незнам си к'во.Все като и кажа, че нямам пари ми вика, че ги харча за цигари и тем бодобни.Баща ми няма и идея че пуша.Веднъж се ме подозираше/изглежда някой му беше казал че пуша/ ама аз добре изиграх ролята си и ся сичко е О.К.

Emi ... slu4i mi se vsi4ko ot gore izboroenite otna4alo kogato maika mi razbra , pusha ve4e ot 2 godini i nehsto i tq vse ohste ne e vsiknala s miuslta t`va e vapros koito ne se obsujda ... ne mi kazva ne pushi , oba4e puk xem znae 4e pusha i ne mi dava pove4e djobni da re4em. A bashta mi toiii ne znaeee , ako znae6e nqma6e da si pisha v razni forum4eta na komputar4eto ... ox male ..
    Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
    BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...

Супер фен
    Родители-цигари-бой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си