- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя циганите!
Писна ми от тия паплач!Мисля,че е крайно време да бъдат изритани от тук!Всичките са гнусни,миризливи,крадливи паразити,които живеят на наш гръб!Вие кво мислите по въпроса?
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Мисля, че си ограничен.
11 tochka deaktiven profil.
За пореден път показваш некомпетентността си....Първоначално написано от exploitedteen
ima si cigani i cigani.nqkoi naistina sa takiva,no ne vsi4ki.ima puk i bulgari,koito imat ciganski mantalitet i se durjat mangalski.no vse pak nqma kak da budat izritani.te prosto sa se vnedrili v tva ob6testvo i sa stanali 4ast ot nas.edinstvenoto,koeto moje da se napravi e da im se pomogne da jiveqt kato normalnite hora,za6toto pove4eto cigai iskat,no nqmat vuzmojnost.tezi,koito ne iskat da si tro6at glavata.![]()
брей, кога се запозна с всичките, та знаеш какви са..
експлойтед ти го каза - "всеки човек е личност",
мисля, че нямам какво повече да добавя...
i az gi mrazq![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
3a!..Първоначално написано от Ziezi
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
а аз мразя такива като теб.Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
a znae6 li kolko me interesuvaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
A walk to remember
Хайде разбирачо,като си толкова знаещ кажи ми колко раси има и от коя са циганите и ние....Първоначално написано от exploitedteen
Има ли нужда от коментар - мразя ги.![]()
...Arbeit macht frei...
знам.теб те интересува само как да намериш начин да затъпееш още повече.Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
Експлойтед,знаеш ли колко ми пука какви думи има на английски!Какво целиш с тия стихотворенийца?Да видим всички колко си готин и фешън ли?Еми фешън си,айде......
Първо-имаш ли представа какво означава фашо?
Второ-пак ти казвам,че за съжаление българите и циганите са от една раса!
Недейте да делите хората по цвят. Делете ги по класа. \/
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
zna4i priznava6,4e i ti si ciganin?Първоначално написано от Ziezi
![]()
Какво означава фашо?Първоначално написано от exploitedteen
Е друго си е да вярваш в утопии,а?
С идиоти не се занимавам...zna4i priznava6,4e i ti si ciganin?
tva kvo ob6to ima s zatupqvanetoПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
A walk to remember
повече,отколкото кухата ти глава може да предположи.Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
heheeeeee ti si bil mn ostroumen we ahahhhha dobre 6tom kazva6Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
A walk to remember
Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
Писна ми ве4е да 4ета безмислени теми...АЗ съм ЦИГАНКА...Разли4авам ли се по не6то от другите?-НЕ!
Навсякъде 4ета:"Циганите са неграмотни...те крадат...циганите на сапун,така Българиа 6те се оправи...Атака"
Знаете ли,такива като вас докараха Българиа в такова положение,вкоето е!Оправлява6тите са тези,които крадат.Интересно,но там не циганите грабят,а БЪЛГАРИ такива националисти като вас!
Имате проблем с мисленето,тесногръди сте!Стра6ното е,4е ви липсва умствен багаж....!
Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Я по-добре не пиши,че потвърждаваш твърдението,че циганите са неграмотни....Първоначално написано от switchfoot
![]()
![]()
винаги ли си пълен с омраза,или тя ти идва от вътре?
Алберт Айнщайн - две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Мда,прав си!Аз съм виновен,признавам си,аз убих проф.Калоянов,бившия шеф на МВР-то във Видин,момчето от Плевен,аз пребих тримата полицаи в Христо Ботев ония ден,и тези във Факултета преди няколко месеца,аз изсякох половината гори,аз не си плащам сметките,аз си строя незаконно бараки,аз замърсявам градовете с миризливите си каруци,аз се возя безплатно във влаковете,като заплашвам машинистите,аз ходя да крадя по площадите в Холандия и Австрия и тн. и тн. и тн.Май съм го ударил на "свободия",а "анархисте"?Или може би за тва нещо има друга измислена дума?Първоначално написано от exploitedteen