- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бръснене на триъгълника ..
Предварително се извинявам за темата съмнявам се че е за тук...Та въпроса ми е необходимо ли е от чисто хигиенична гледна точка ?
1.темата наистина не е за тукПървоначално написано от kris_robin
2.има 5678467917 теми по тоя въпрос
3.няма нищо общо с хигиената
4.който както си иска
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
много е хубаво да отстраняваш космите си от всякъде, където това е излишно
всеки сам си решава и никой не може да го задължи да го направи ако не искаПървоначално написано от Козметичка
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ти за себе си лично как си го решила? ще споделиш ли или те е срам?Първоначално написано от Lorraine
ключ от нас не искаш лиПървоначално написано от Анонимко
мен не ме е срам,но на никой не му влиза в работата да знае
![]()
Което най-логично би следвало, че си косматаПървоначално написано от Lorraine
xaxaxaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
nedei puska typi postove,tva e moq rabota kakva sym ,qsno li ti e
![]()
Tui sledva unui sledva golqma logi4na misal imate kat gledam
ahahhaha
е то е ясно че си с яко косми подразбира се тоталноПървоначално написано от Lorraine
Бе аре млъкни бе тъпак,ходи си избивай другаде комплексите,не във форуми!Остави момичето намира,това какво прави тя си е лично нейна работа и тебе не те интересува!Жалък си!
pitala li sym te kakvo se razbira i kakvo neПървоначално написано от Анонимко
kazah si mnenieto i nqmam namerenie da se zanimavam s idioti kato tebe
![]()
а защо в мъжки род? как го реши? и няма комплекси тук, просто е от ясно по-ясно, че момичето е космато, дори и на теб ти е ясен този факт. нищо лично нямам против нея, само отбелязвам, това което си личи.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
И как разбра,че е космата?!Да не и погледна в гащите?Пфф...Първоначално написано от Анонимко
е ми и аз съм на мнение, че си косматаПървоначално написано от Lorraine
логично е, следвайки отговорите и.Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
ти кво ще кажеш? имаш или нямаш косми или и ти се срамуваш да ни осветлиш останалите форумци относно този толкова интемен въпрос))
Това не те интересува!И за да млъкнеш ще ти кажа-Не,нямам косми!Махам си ги!Сега доволен ли си?Вземи млъкни плсПървоначално написано от Анонимко
ми според мен е по красиво но тва си е лично твой избор.а относно хигиената---нз.мисля че е все едно
Хайдук да ви отвее дано!Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
![]()
![]()
kazah 4e na nikoi ne mu vliza v rabotata,a za tova 4e ti si vadi6 gre6ni izvodi ne sym ti vinovnaPlus tova ne si spal/a s mene,nito si me vijdala 4e da tvyri6 dali imam ili nqmam
Za mene edistveniq/ta kosmat/a tuk si ti
![]()
твърде много се обясняваш, явно е че си гузна :PПървоначално написано от Lorraine
А ти пък да пукнеш дано!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Е, не! Това беше добро.Първоначално написано от Lorraine
Относно космите... както те кефи повече. Не мисля, че има значение за хигиената, но ти препоръчвам алтернативен метод за премахване вместо бръснене. А ако си имаш приятел, за който това не е толкова важно, а и на теб не ти пука толкова, въобще не се тормози.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Дучето бръсне ли си триъгълника?Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
спрете се моля ви!
който както си е решил така ще бъде !
аз си ги махам и не виждам нищо лошо някой да не си/да си ги маха !
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !