- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бръснене на триъгълника ..
temata si e to4no za tuk! ti kfo iska6 da q sloji v temite za liubov ili puk za computri a? momi4eto pita....6to sled godina moje da iska da se ebe i za nqkoe mom4e nqma da e priqtno da q vidi okosmena, spokoino ako ne se haresva6 takava kakavato si prosto se promeni az gi mahamПървоначално написано от Lorraine
temata si e to4no za tuk!! momi4eto pita ot 4isto liubopitstfo...mila ako ne se 4uvstfa6 dobre mahni gi, az li4no gi mahama samo otstraniПървоначално написано от Lorraine
temata e za Kozmetika i DietiПървоначално написано от Nina__91
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
xaaaaa гузна съм билаПървоначално написано от Анонимко
-много грешиш.
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Айде то се е видяло,че е пълно с малоумни хора,които не разбират от дума.Ако някой толко го интересува-нямам
.И спрете да ми се заяждате по дяволите
![]()
-== The End ==-
Темата е дискутирана многократно.