- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvo da pravq?
Zna4i svyrzano e s maika mi!Ta imam podozreniq 4e ima lubovnik...postoqnn0 kato 4ati (a tq 4ati s nego) i krie..goni ni ot staqta za da ne vidim kakvo si pi6at!Obajda mu se i pak ni goni ili ni kara da izlizame sys sestra mi 4e da ne 4uem...Na kakvo se dylji tova ??Sno6ti izlqzih s neq i neinata priqtelka i du6terq i!Dokato az si govorih s momi4eto 4uh kak maika mi govori ne6to na priqtelkata si..kak nemojela ve4e da se krie..kak mai sme razbrali za nego..!Sestra mi kaza pyk 4e kato izlizali dvete q ostavala na nqkoq bar4e i i kazvala 4e sled 4as nqkyde 6te se vyrne no ni6to dr ne i kazvala!Osven 4e ak0 ba6ta mi se obadi da mu kaje 4e e po magazinite!
Ba6ta mi nqma kak da razbere za6toto toi e po cql den na rabota ve4er se pribira izmoren a tq kato pyrvata k***a mu se nahvyrlq i se prai na mn lubq6ta!Kara ni da opravqme idealn0 i kato se pribere tatk0 po4va da govori s nejno glas4e kak cql den se trudela i go o4akvala..Kato si 4ati trie cqloto history 4e nikoi da ne q vidi?!? Naposledyk si promeni i nastroenieto kym nas sys sestra mi..stana po lo6a,ni6to ne ni dava..za vseki nein problem nas obvinnqva...pisna mi ve4e
Kakvo da pravq?