- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС КЪМ ЖЕНИТЕ!
Lil'Angel да им покажем че 3 часа са много а ?![]()
haha tei kato gledam veche sa 15 min...dostatuchnoПървоначално написано от VIrtualnia
ai az flizam v banqta..chakam te
![]()
хахах къде кога защо от къде с какво ...
da bih-obache zavisi ot nepoznatata![]()
Впрочем съм момче, ама ми стана мн тъпо тука вкъщи и реших да видя за какво толкоз си гукате, какви са тия въпроси само към момичетата.![]()
НЕПървоначално написано от VIrtualnia
mm ako ste kurvi i kurvari,pravete sex ako iskate na polovinata na sreshtata,a ne 4ak sled neqtapa tema
![]()
![]()
ми, на 16 съм, демек 90 набор, ама това ми се е случвало... само два пъти. и беше доста интересно. и с двете момчета се запознах на улицата, видяхме се един, най-много два пъти след запознанството и... така![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Дори и накой да си пада по тези неща,не мисля,че е удачен избор за разнообразяване на живота.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от Chiana
И аз съм по същия начин...не мога да си предствя да правя секс със друг! Приятеля ми ми е първия и до сега единствения и имам чувството, че няма да мога да го правя с друг...това е защото сега го обичам, но не мисля, че мога да правя секс с някой който не обичам, защото няма да има никаква любов т.е. няма да има химия, страст и т.н....
да, правила съм секс с непознат веднъж. беше странно! дали обичам или необичам немога да определя от веднъж...във всички случеи лошо няма!![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
az pak bih spala s nepoznat, stiga toi da me privli4a....no estestveno, ne sas vseki sre6tnat....i ne dokato si imam priqtel....![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
ако ме привлича човека бих се замислилапонякога доставя голямо удоволствие секса е невероятен
OnLY YoU!!!
Първоначално написано от Chiana
И при мен е така! Само при мисълта да правя секс с някой
друг и се отвращавам, а още повече, че никой не може да ме
възбуди така и никой не може да ме накара да върша такива перверзии както той! Ххх аи лоф ю![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
abe tebe da ne te e ebal ludiq s karfica v guza?!sex s nepoznati??tupoooooooooooooooooooooooooooooooooooo![]()
tova e kurvensko!na 16 sam !
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
drugo si e da si gazarka..
Yupeeee !
Ae pi4,ti mai baq si zagorql!Q uspokoi topkata malko.![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
И аз съм така.С приятеля ми сме бая време заедно,обичаме се и чак вече съм забелязала,че не оглеждам момчетата толкова,само някъв бегъл поглед и толкова.А и се дразня като тръгнат някви да ме свалят,веднага ги одрязвам и ми стават супер гнусни .Аз дори не мога да си представя на този периаод да целуна друго момче освен гаджето ми.
Еййй момичета , вие на колко години сте ? Я се осъзнайте малко ... едва , когато се разделите с първия си и започнете да имате сексуални контакти с други мъже ( момчета ) , едва тогава ще осъзнаете какво е секса .Първоначално написано от Катя
Секс с непознат - не бих правила ... правя само с мъже които ме привличат и с които имам някаква връзка ... и винаги със се чудила защо всички определят момичетата по броя сексуални партньори ? Това е грешка , която правят много хора .
Обичам го , но повече обичам живота
Не, никога не съм го правила. Не бих го и направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми 87 набор съм и сега съм правила секс само на нова година с абсолютно непознато момче,с което след това малко излизахме.но тва беше първи и последен път още от първото ни виждане,но не съжалявам-сексът беше мн як
a ti 4uvash li se edva li nqkoe momi4e koeto si dyrji na polojenite bi spalo s vseki sreshnat koito i dade namek pak bila tq i nad 23god est ima i takiva no te sa kurvi a nikoe momi4e ne bi iskalo da go nari4at kurva 91nabor