- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Skinar metal ..... kakvi ste i zashto ste takiva
Ти май не ме разбра накъде бия затова ше обясня по подробно.Човека е произлязъл от маймуната,по твоята логика излиза,че щом сме произлязли от маймуните,значи сме си маймуни,тва естествено не е така.Същото важи и за рока и спиид/траша ,няма нищо общо между тях единствено,че едното е произлязло от другите.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ххахаххаа... Нещо такова. БТВ, Метъла не само произхожда от рока, но и още се води стил в негоПървоначално написано от magesnik
![]()
TheNightRider,
Хахаххаха... чак пък водород![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Eпа и човека още си се води бозайник,ти явно си открила някоя нова биологична група за човека.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ххахаха... Ми да. Трябва да ми дадат нобелова наградаПървоначално написано от magesnik
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Е,късно - ще трябва да почакаш поне до следващата година...
![]()
Първоначално написано от quench
Е, аз съм търпелива, не се притеснявай за мен. То за такова откритие как да не даря следващата година на празнуванеВ кърпа ми е вързана
![]()
Erin Everly
^+1, магесник е новия метълщайн![]()
\Първоначално написано от RedChil
Е, да, но той го измисли по моята формула. Наградата си е моя. Не се опитвайте да ми я отнемете![]()
Erin Everly
Живота не е честен!![]()
ИСУСЕЕЕЕ![]()
Да го беше открила преди мене съжелявам.Мнозинството е за мене,аз печеля,позволеното ти е да се самоубиеш.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Добре че ми позволи, защото иначе никога не бих се осмелила да го направяПървоначално написано от magesnik
![]()
Erin Everly
Еми айде де,не виждам резултат действай,че губиме време,а то ми е ценно трябва да правя важни научни открития,въз основа на разни тъпи изказвания.OBEY YOUR MASTER NOW!
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
СПАМЪРИ!СПАМЪРИ!СПАМЪРИ!На шампоан![]()
А последните 3 страници колко общо имат с темата не е истина....
![]()
I'll do it soon, master!Първоначално написано от magesnik
Erin Everly
Темата е тъпа и си заслужава спама! Освен това ние,спамерите,не позволяваме на агресивните типове да се концентрират и да си излеят гнева - и хоп! словесен бой....
Ние сме позитивни хора!
Хаххахха.... Така е. Въпреки, че аз не съм спамила от 2001 година.Първоначално написано от quench
![]()
Erin Everly
po priroda ne sum nito edno ot izbroenite![]()
Винаги съм бил Скенар !
My name's Pitt and you'r ass ain't talkin' your way outta this shit !
Хей,гответе се за моята следваща тема! А именно:
"Какаъв си - скенер или метил?"
И искам само безсмислени отговори,хей!
![]()
Има и сос 'Кенар'-и!Първоначално написано от RedChil
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns