Ne moje da ne haresva nito edin ot priqtelite mi,a te ne sa edna kompaniq ,a razli4ni hora,prosto ne razbiram,vseki e s razli4ni interesi i ot vsi4ki toi n,e haresva nikoi,edinstvenoto koeto iska e da izlizame samo dvamata!Prosto ne znam,nie izlizame vseki den i imam 4uvstvoto 4e sled tolkova vreme sme se iz4erpili,ve4e daje nqma za kakvo da si govorim vseki si izmukva ot prustite edva li ne kakvo da kaje,a mnogo go obi4am,oba4e ot vreme na vreme e leko sku4no taka.Prosto ne znam za6to go pravi,vseki put ,t.e. v redkite slu4ei,kogato izlezem s drugi hora toi sedi i mul4i i ne prikazva,daje imam 4uvstvoto 4e i na drugite im se vijda ,4e e nasila oti6al da se vidim s tqh!Kogato sme s drugi hora vinagi me pridurpva i ako zapo4na da si govorq s nqkoi,zapo4va da se durpa 4e daje i da se durji malko grubo s men,vse edno nqkoi 6te me vzeme ot nego!A az vinagi se opitvam da go priob6tavam kum kompaniqta ni!Ne znam,mnogo go obi4am i znam,4e i toi men,no ponqkoga si mislq,4e se opitva da mi sloji primka na vrata i tova me podtiska,a naposleduk po4ti s nikoi ne se vijdam,vseki den samo s nego ina4e se surdi,pomognete mi,daite mi suvet,ako mu kaja tezi ne6ta 6te mi se razsurdi ujasno mnogo,za tova!Molq vi daite mi suvet,naistina se poburkvam v tazi situaziq,strah me e 4e skoro kakto e trugnalo totalno 6te si omruznem edin na drug!!