- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте . Искам да ви споделя на кратко моята история . На 19 години съм ... няма значение от къде . Значи приятеля ми е в казармата , обичам го и той много ме обича , но всичко започна началото на лятото , когато почнах работа на старото си място . Сервитьорка съм и всичко почна , когато забелязах че съседното кафе е с нови собственици . В началото виждах само един горе - долу млад мъж , но след това видях и хълката на пръста му . Тя не ме трогна особено , а след като видях съпругата му - еми един мъж е по женствен от нея . Както и да е той ми взема телефона и почна да ми звъни често . В началото не излизах с него , но след като ми разказа за брака си и за това че живеят почти разделени ( врата до врата ) а не заедно , почнахме за излизаме , аз оставах вечер след работа да му помагам , тъй като той работеше по цял ден и беше грохнал винаги . Разбирахме се много добре , жена му не идваше ... докато една вечер пийнахме повече и ... става ви ясно ... Можеби два месеца вече имаме връзка , помагаме си един на друг много , докато преди 5-6 дена ... скандал с жена си и сега ... развод , за който тя обвинява мен затова че видяла пратен от него sms в 1 вечерта . Проблема е там , че обичам и приятеля си , но той е далече , а този , с който съм сега заминава след като си оправи развода . И кажете ми сега вие кой излиза наранен от всичко ... кой след като свикнах с този човек денем и нощем ... да му помагам и той да помага на мен ? Когато искам нещо дори и секс да е да знам че е до мен? Когато имам проблем да знам на кой да се обадя или споделя ? Това е моята история на кратко , сега ми е по леко ...![]()
Обичам го , но повече обичам живота