.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
    Цитирай Първоначално написано от YouR_PoisoN
    Това найстина е доста тъжно.
    Обаче мисля, че това е най-голямата глупост-самоубииство от любов. Каквото и да се случи на човек той трябва да го преодолее, а не да избере лесния начин и да продължинапред. Защото колкото и клиширано да звучи Това което не ни убива, ни прави по-силни.
    ами права си .. само че мен супер много ме разчувства защото и аз бях готова да го направя... и то съвсем сериозно.. но в последния момент ми дойде акъла ...

mili4ka i az v momenta izjivqvam to4no takuv moment no samoubistvoto ne e re6enie na vuprosa vdigni glava i produlji napred az napravih tova suvetvam te i ti da probva6

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Съжалявам, че ще го кажа, но това беше lameee... В началото трогва, но после става еднообразно и клиширано. Наистина ще е тъжно ако е истина. Сурова съдба и дано не е се е случило... Но ако е просто разказ... Не би могъл да ме разплаче. Ами извинете, че го казвам, но мога да завърша разказа по по-трогващ начин...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Без да се обиждате, но това е пълна глупост. Не виждам какво му е тъжното напротив тя наистина е била луда щом го е направила. Човек способен да се самоубие за нещо значи е трърде слаб за проблемите в живота. Трябва човек да съумее да се справи с трудностите и да намери пътя който да го върне обратно към щастието ....

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Мммм наистина е тъжно,но не ме трогна особено.Някакси момчето не ми е много симпатична-прекалено много драматизира.Все пак има две приятелки,които държат на нея,а това е много по-важно от това дали някой те смята за особнячка или не.
    Дори момчето в което е била влюбена,не я е мразло....
    Не виждам какъв е смисъла при положение,че тя не е била сигурно над 16 години и целият живот е бил пред нея.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    радвам се ,че и на вас ви хареса.. иначе имам още 2-3 подобни разказчета.. на всичките съм плакала
    може ли да ги пуснеш в тази тема да ги видим останалите разказчета
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    радвам се ,че и на вас ви хареса.. иначе имам още 2-3 подобни разказчета.. на всичките съм плакала
    може ли да ги пуснеш в тази тема да ги видим останалите разказчета
    Да и аз много искам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си