- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самоубийство от любов ...
Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
mili4ka i az v momenta izjivqvam to4no takuv moment no samoubistvoto ne e re6enie na vuprosa vdigni glava i produlji napred az napravih tova suvetvam te i ti da probva6
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Съжалявам, че ще го кажа, но това беше lameee... В началото трогва, но после става еднообразно и клиширано. Наистина ще е тъжно ако е истина. Сурова съдба и дано не е се е случило... Но ако е просто разказ... Не би могъл да ме разплаче. Ами извинете, че го казвам, но мога да завърша разказа по по-трогващ начин...![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Без да се обиждате, но това е пълна глупост. Не виждам какво му е тъжното напротив тя наистина е била луда щом го е направила. Човек способен да се самоубие за нещо значи е трърде слаб за проблемите в живота. Трябва човек да съумее да се справи с трудностите и да намери пътя който да го върне обратно към щастието ....
Мммм наистина е тъжно,но не ме трогна особено.Някакси момчето не ми е много симпатична-прекалено много драматизира.Все пак има две приятелки,които държат на нея,а това е много по-важно от това дали някой те смята за особнячка или не.
Дори момчето в което е била влюбена,не я е мразло....![]()
Не виждам какъв е смисъла при положение,че тя не е била сигурно над 16 години и целият живот е бил пред нея.
може ли да ги пуснеш в тази тема да ги видим останалите разказчетаПървоначално написано от MinD|ConTroL_F
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Да и аз много искамПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*