.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: KOGO DA IZBERA?!

KOGO DA IZBERA?!

Hah pak sam obyrkanoto momiche..(Hoda s edin typak koito iska samo d spi s men am a go obicham toi se dyrji gadno s men vika mi..:Em moje sled kato skysame pak da si se vijdame i da si spinkame ....!??kak da go razbiram,a ima edno momche koeto naistina dyrji na men i si me haresva ot 1 mesec izpitfa neshty kam mne ama az obicham typaka...i me e strah da ne bi ako skysam s gadjeto mi i trygna s drygiq da stane neshty i da syjalqvam???????????????
    Haresvam se zashtoto sam ynikalna i ne podryjavam na nikogo !!!

ako ti e hubavo s typaka (koeto sigurno ne e) si ostani s nego no spored men go zareji...izchakai malko vreme i trygni s drugiq moje pyk s nego da ti e mn po priqtno otkolko sys segashniq uspeh

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ако питаш мен важно е какво чустват към теб ,щом онзи тъпак иска само секс-зарежи го!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Хъх,не мисля,че ако го скъсаш после може да съжаляваш.Любовта ти към него ще премине,но той няма да започне да се държи нормално.Бъди тарикатка-избери момчето,което заслужаваш,което ще се държи подобаващо.За какво ти е тоя нещастник,който явно наистина само секса го вълнува.Не мисля,че можеш да съжаляваш за него.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

ami ti si re6ava6,ama az bih go zarqzala!daje i da go obi4a6 6to za vryzka e tova!? dr mom4e mislq 4e e po-dobriq variant kym momenta! \/
    sunney_f

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен тоя,с който ходиш не изпитва нищо към теб,а иска само секс.Другото момче естествено,че си заслужава повече,но пък ти нямаш чувства.По-добре не тръгвай с него,защото ще го лъжеш един вид.По-добре некой от двамата.Единия не отговаря на чувствата ти,а към другия ти нямаш.

Супер фен Аватара на maybelline
    Остави този,с който си в момента.Той се държи кретенски и явно само те използва.Как така ще ти каже че ще си спите заедно дори след като скъсате?!По-добре обърни повече внимание на другото момче и остави този да си търси момичета за една нощ.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: KOGO DA IZBERA?!

Цитирай Първоначално написано от Evinka
    Hah pak sam obyrkanoto momiche..(Hoda s edin typak koito iska samo d spi s men am a go obicham toi se dyrji gadno s men vika mi..:Em moje sled kato skysame pak da si se vijdame i da si spinkame ....!??kak da go razbiram,a ima edno momche koeto naistina dyrji na men i si me haresva ot 1 mesec izpitfa neshty kam mne ama az obicham typaka...i me e strah da ne bi ako skysam s gadjeto mi i trygna s drygiq da stane neshty i da syjalqvam???????????????

ebati mazojistkata si . kazva6 4e gadjeto ti e tapak i iska samo sex i za teb ne mu puka ma sedi6 s nego a onova mom4e koeto sigurno 6te prodade du6ata si zaradi teb da go duha .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Остави този,с който си в момента.Той се държи кретенски и явно само те използва.Как така ще ти каже че ще си спите заедно дори след като скъсате?!По-добре обърни повече внимание на другото момче и остави този да си търси момичета за една нощ.
    daam..

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Е какво може да стане? Само че ако не харесваш момчето което изпитва нещо към теб-не тръгвай с него защото много ще съжаляваш и ще се измъчваш.
    А колкото до оня тъпак-гаджето ти,обясни му как се чувстваш,че не искаш само секс и ако не те разбере,значи нищо не те задържа там,а ти не искаш само секс,нали!?Така по-лесно ще го забравиш,докато не е станало късно...айде успех
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ооо тъпака както сама го наричат го късай веднага.Ти да не си някаква кукла в ръцете му че да си играе с теб както му падне,без да зачита чувствата ти.Той е пълен егоист,който не мисли за теб,а само за собственото си удоволствие.Ти му даваш любов,а на него въобще не му пука!Манипулира те както му падне и използва тва че изпитваш нещо към него,за да си му секс изграчка.Отвратително поведение
    Колкото до другото момче недей да прибързваш да тръгваш с него.Опознай го,дай му шанс,пък ако нямаш чувства към него,не му давай напразни надежди.В момента си объркана,така че май ти трябва известно време преди да започнеш нова връзка

Голям фен
    Град
    Бургас
    никой не иска да е с тъпаци...още повече с такива...абе как можеш да го обичаш бре...Би трябвало само докато чуеш, че иска само да спи с теб, и да си го заритала...баси и нещастниците...да мрът...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен тоя,с който ходиш не изпитва нищо към теб,а иска само секс.Другото момче естествено,че си заслужава повече,но пък ти нямаш чувства.По-добре не тръгвай с него,защото ще го лъжеш един вид.По-добре некой от двамата.Единия не отговаря на чувствата ти,а към другия ти нямаш.
    Така е Явно в момента няма момче,с което да можеш за си щастлива.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от koalka

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    ако питаш мен важно е какво чустват към теб ,щом онзи тъпак иска само секс-зарежи го!
    Съгласна!

Голям фен
    1-во зарежи "тъпака",щото не вярвам толкоз много да обичаш човек,който се държи гадно с теб и иска само секс.Аа ..и си помисли хубаво дали искаш да си с другото момче,което държи на теб,защото ако нямаш чувства към него няма смисъл да го лъжеш..по-добре сама за известно време, докато се появи по-подходящ;)

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Незнам защо изобщо си правиш труда да си още с "тъпака"при положение,че има момче,което държи на теб.До колкото разбрах сегашното ти гадже не държи на теб,не те уважава,държи се кофити с теб.Извинявай,но не мога да разбера как може да си влюбена в такова момче
    По-добре бъди с този,който те обича и няма да те използва.

КК
    Guest
    точно заради такива като теб, моето дете, свестните момчета не искат да погледнат и жена после. когато си с "тъпак" и имаш в живота си някой който държи на теб, а се страхуваш да му обърнеш внимание само вредиш на себе си. тъпака ще си остане тъпак. а като нараниш свестния и край - оставяш му белег за цял живот. пиша защото съм го преживял - след такава случка едно момче започва да се пита дали е достатъчно добър, къде е сгрешил, какво не е направил както трябва, дали вината не е в него - че не си му обърнала внимание. и после той започва да наранява момичета и се завърта един безкраен кръг в който остават само наранене хора.

90% от жените обичате да бъдете доминирани, обиждани, разигравани, мачкани, тъпкани и какво ли още не. явно ви харесва. само това е обяснението че ходите и търпите идиотщините на тъпаци като твоя

Guest

........................

ami nqma kakvo da se zamislq6. zimai,toq deto te uvajava i durji na tebe. za6toto drugiq,kvo 6te ty napravi bebe i kvo posle 6te ima da za6to e stanalo taka.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си